vassilis_pap Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ψάχνω το εξής "κουφό" Λόγω ανάγκης λήψης φαρμάκων από ηλικιωμένο άτομο πολλές φορές την ημέρα (περίπου 8-9) θα εξυπηρετούσε κάποιο ρολόι χειρός με πολλά ξυπνητήρια. Ιδανικά θα μπορούσε να προγραμματιστεί μια φορά εφάπαξ να χτυπάει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας κάθε μέρα και να μην υπάρχει η ανάγκη να προγραμματίζεται συνέχεια. Μετά από μια πρόχειρη ματιά εντόπισα το παρακάτω: http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=29_378&products_id=4067&osCsid=1b1a11f7954574cb1216fd8647e558bb Αν αντί για πέντε ξυπνητήρια είχε λίγα παραπάνω μάλλον θα με κάλυπτε ... Υπάρχει καμιά καλύτερη ιδέα? Το οικονομικό δεν αποτελεί σοβαρό εμπόδιο (σε λογικά πλαίσια πάντα εννοείται...). Ευχαριστώ
zombietone Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Πως σου φαινεται αυτο; http://www.texnologia.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=67&p=606
vassilis_pap Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Πως σου φαινεται αυτο; http://www.texnologia.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=67&p=606 φίλε δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω μιας και θα προτιμούσα κάτι απόλυτα φορητό ώστε να είναι πάντα με τον ενδιαφερόμενο. Θα το έχω υπόψη μου πάντως. Ευχαριστώ
gtok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Φίλε, κάποτε είχα μπει κι εγώ σε ανάλογη αναζήτηση, με τη διαφορά ότι τα πέντε ημερήσια ξυπνητήρια ήταν για μένα αρκετά. Μια πρώτη μπακαλίστικη λύση είναι να πάρεις δύο ρολόγια με πέντε ξυπνητήρια το καθένα (δυστυχώς δεν μπορώ να δω το σύνδεσμο που δίνεις γιατί απαιτεί εγγραφή). Μια άλλη (όχι τόσο ικανοποιητική ) λύση είναι ένα φτηνό palm pc που έχει τη δυνατότητα για πολλές υπενθυμίσεις την ημέρα, όμως δεν ακούγεται πολύ δυνατά το alarm κι επιπλέον θα χρειάζεται κάθε 10 μέρες επαναφόρτιση. (Το ρολόι που έιχα βρει εγώ ήταν μάρκας Karce, με 17 ευρώ, αλλά δεν μπορώ να το βρω πλέον στην αγορά ούτε και στο site της εταιρείας). Πιο πολλά προϊόντα σίγουρα θα βρεις σε ξένα διαδικτυακά καταστήματα, αν έχεις τη δυνατότητα για παραγγελία από εξωτερικό. Ψάξε στο google για medication alarm watch medical reminder. Ρώτα και σε φαρμακείο , ίσως μπορούν να βοηθήσουν. Ελπίζω να βρεις κάποια λύση.
vassilis_pap Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Χρήσιμες οι πληροφορίες σου ευχαριστώ. To site που έδωσα παραπάνω εμένα δε μου ζήτησε εγγραφή και μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λες. FYI απλά να πω πως πρόκειται για ένα κανονικό ρολόι χειρός Casio όχι εξειδικευμένο, το οποίο ανάμεσα στα άλλα του χαρακτηριστικά λέει και για "Πέντε καθημερινά ξυπνητήρια με δυνατότητα επανάληψης" το οποίο μάλλον είναι αυτό που ψάχνω (εκτός από το πέντε φυσικά). Κοστίζει 56 ευρώ.
gtok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Τελικά το Casio που αναφέρεις το είδα. Αν έχεις διάθεση για παραγγελίες από Αμερική , υπάρχουν αυτά εδώ με ανάλογο τσιμπημένο τίμημα. Δυστυχώς, αυτά ούτε να τα δεις μπορείς, ούτε και τα υποστηρίζει κάποια ντόπια αντιπροσωπεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.