Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 http://us.codejunkies.com/Products/PSP-MAX-Power-Digital---Universal-Mode-Battery__EF000738.aspx
Mobmaniac Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 http://us.codejunkies.com/Products/PSP-MAX-Power-Digital---Universal-Mode-Battery__EF000738.aspx Αυτή η μπαταρία είναι μόνο για το psp2000 στο 3000 είναι μια απλή μπαταρία, δεν είναι για να το σπάσεις... "Use to put a PSP2000 into service mode or work as a normal battery on PSP2000 and the brand new PSP3000" Άσε που λέει και "coming soon"...
Ninth_Gate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ενα psp πήγα στα κατασμήματα και το μονο που βρηκα ήταν το 3000. θα ήθελα κάποιος να μου πεί αν πρέπει να το αγοράσω ή να περιμένω για CF για να μην πάνε και τα χρήματα μου πεταμένα. Τι μπορώ να κάνω? Τι είναι καλύτερο να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρουν να του κάνουν CF (κάποια στιγμή στο μέλλον)?
kadi201089 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Απέκτησα το PSP 3004 πριν από, περίπου, ένα μήνα αλλά βλέπω ότι είναι προβληματική η σύνδεσή του στο διαδίκτυο. Δεν αναπαράγει κανένα τύπο βίντεο και έχει πρόβλημα με την ελληνική γλώσσα. Καμιά ιδέα για τον αρχάριο;
GeoRGe_TouL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Τελικά ρε παίδες γνωρίζουμε αν το έσπασαν; Θέλω πολύ να το πάρω αλλά προτιμώ να μην παίζω όλα τα παιχνίδια σε δισκάκια..Αν ξέρετε παρακαλώ ενημερώστε με.
Tekkenman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τεράστια ευκαιρία στο plaisio, psp 3000 με tekken 6 μόνο 169 ευρώ (από 189 που έκανε) γι αυτούς που δεν θέλουν να το χακάρουν. Αν τα πάρετε ξεχωρηστά θα πληρώσετε 30 ευρώ παραπάνω. Δεν έχω σχέση με το plaisio αλλά από χθές που το είδα αποφάσισα τελικά να μην το αγοράσω χακαρισμένο και να το αγοράσω απο εκεί http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/Sony-PSP-3000-Black-Tekken-6.htm. Πιστέυω αύριο να υπάρχει ακόμα
babylonx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ενάμιση χρόνο μετά και δεν έχει βγει τίποτα ούτε για τα τελευταία 2000 (ναι και τα τελευταία 2000 με μητρική TA-089v3 είναι επίσης άσπαστα), ούτε για το 3000 ούτε για το GO. Εγώ ήλπιζα ότι κάποιο κρυφό άσσο έχουν στο μανίκι οι χάκερ και δε το αποκαλύπτουν μέχρι να βγεί το GO για να μην διορθώσει η Sony τυχόν κενά ασφαλείας πριν την κυκλοφορία του. Όμως μάλλον είχα λάθος... Όσοι έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα ξέρουμε ότι το κολπάκι με τη μπαταρία έχει πεθάνει πρακτικά στα νέα μοντέλα. Η Sony πρόσθεσε ένα επιπλέον βήμα στην διαδικασία εκκίνησης του PSP σε service mode που δεν είναι άλλο από τον έλεγχο για ύπαρξη έγκυρων ψηφιακών υπογραφών στο εκτελέσιμο. Με πιο απλά λόγια, εάν το psp δει μπαταρία pandora (όχι οποιαδήποτε, δε δουλεύουν οι softmoded) τότε μπαίνει σε service mode αλλα πριν ξεκινήσει ελέγχει για ψηφιακές υπογραφές αυτό το οποίο πρόκειται να τρέξει. Δυστυχώς, η διαδικασία είναι προγραμματισμένη μέσα στη CPU του PSP οπότε δε μπορεί να γίνει bypass με κάποιο τρόπο και το κλειδί της ψηφιακής υπογραφής δεν είναι γνωστό και είναι πρακτικά τεράστιο και άρα και οι πιθανότητες να βρεθεί μηδαμινές.
Rietveld Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω εαν ξερετε αν τα psp που πουλαει το πλάισιο εχουν firmwear 5:03 και αν τσιπαροντε? Και το psp 3000 που λεει το παιδι παραπανω γινετε τσιπαρισμα η οχι?
Tekkenman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω εαν ξερετε αν τα psp που πουλαει το πλάισιο εχουν firmwear 5:03 και αν τσιπαροντε? Και το psp 3000 που λεει το παιδι παραπανω γινετε τσιπαρισμα η οχι? Προφανώς όχι γιατί είναι 6.10 version
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.