fruitfly Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 παιδια να κανω μια ερωτηση...γτ λετε οτι το πσπ 3000 8α αξιζει μονο αν ασπσει?τι παραπανω οφελη εχει? -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 02 : 32 : 04----- σπασει ηθελα να πω:ρ
Mr V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια παιρνοντας τα στην memory stick του psp....τωρα μπορεις μοναχα να τα αγοραζεισ δισκακι δισκακι.....
fruitfly Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια παιρνοντας τα στην memory stick του psp....τωρα μπορεις μοναχα να τα αγοραζεισ δισκακι δισκακι..... δλδ 8α μπορεις να τα κανεις download..και για να γινει αυτο 8α πρεπει καποιοις να εχι αυτη τη μπαταρια της datel?
Mr V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 οχι για να μπορεις να το κανεις αυτο πρπει να βγει custom firmware το οποιο θα περασεις με καποιον τροπο...η μπαταρια της datel ηταν απλα μια φημη....δεν ισχιει τπτ ακομα...
fruitfly Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 οχι για να μπορεις να το κανεις αυτο πρπει να βγει custom firmware το οποιο θα περασεις με καποιον τροπο...η μπαταρια της datel ηταν απλα μια φημη....δεν ισχιει τπτ ακομα... Mα πως γινεται να ειναι φημη αφου αυτηη μπαταρια πωλειται σε ευρωπη κ αμερικη??το διαβασα σε αρθρο περιοδικου..!
darksoho33 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 η Sony απαγορευσε στην datel να αρχισει εμποριο της συγκεκριμενης μπαταριας και ολες οι προπαραγγελιες που ειχε η datel εστειλε ενημερωτικο οτι προς το παρον παγωνουν
darksoho33 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 η Sony απαγορευσε στην datel να αρχισει εμποριο της συγκεκριμενης μπαταριας και ολες οι προπαραγγελιες που ειχε η datel εστειλε ενημερωτικο οτι προς το παρον παγωνουν
fruitfly Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 η Sony απαγορευσε στην datel να αρχισει εμποριο της συγκεκριμενης μπαταριας και ολες οι προπαραγγελιες που ειχε η datel εστειλε ενημερωτικο οτι προς το παρον παγωνουν Πω 3ενερωσα τωρα ...μακαρι να βγει στην αγορα
fruitfly Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 η Sony απαγορευσε στην datel να αρχισει εμποριο της συγκεκριμενης μπαταριας και ολες οι προπαραγγελιες που ειχε η datel εστειλε ενημερωτικο οτι προς το παρον παγωνουν Πω 3ενερωσα τωρα ...μακαρι να βγει στην αγορα
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτό είναι απλά μια φήμη που δημιούργησε η Datel ως δικαιολογία ώστε να μην κυκλοφορήσει το προιόν της γιατί τελικά δεν κάνει αυτά που διαφημίζεται ότι μπορεί να κάνει
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτό είναι απλά μια φήμη που δημιούργησε η Datel ως δικαιολογία ώστε να μην κυκλοφορήσει το προιόν της γιατί τελικά δεν κάνει αυτά που διαφημίζεται ότι μπορεί να κάνει
fruitfly Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 τελικ αξιζει να το αγορασω η οχι...τι να κανω???εχω φαει πολυ μεγαλο κολλημα αλλα τα αλλα psp εχουν αποσυρ8ει...
fruitfly Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 παιδια ξερει κανεις να μου απαντησει...το προ στο psp εχει champions league??γιατι σε καποια βιντεακια στο utube δεν ειδα να εχει..!!
Manos_emci Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 φυσικά!!!σύγουρα έχει -----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 04 : 57 : 16----- εγώ έχω το πρώτο psp και δεν ξέρω αν είναι να πάρω το psp 3000,αξίζει να το πάρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.