Προς το περιεχόμενο

PSP 3000

kostas16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mαλλον αξιζει να παρεις ενα μτχ psp slim ,που θα το βρεις σχεδον στην μιση τιμη απο το 3000..

Εκτος αν θελεις οπωσδηποτε το ενσωματωμενο μικροφωνο ..

Δημοσ.

Και αυτά που λένε με την καλύτερη οθόνη και καλύτερη φωτεινότητα..

ΑΑ!! Αυτο που λένε οτι η Sony άλλαξε το hardware για να μην μπορουμε να το χακάρουμε, είναι αλήθεια???

Δημοσ.
Και αυτά που λένε με την καλύτερη οθόνη και καλύτερη φωτεινότητα..

ΑΑ!! Αυτο που λένε οτι η Sony άλλαξε το hardware για να μην μπορουμε να το χακάρουμε, είναι αλήθεια???

Aν το χρησιμοποιεις σε εξωτερικους χωρους ,ισως σου φανει χρησιμη η νεα οθονη ,διαφορετικα κ η ηδη υπαρχουσα ειναι πολυ καλη κ απροβληματιστη ..

Ως αναφορα τωρα για το νεο hardware ,γνωμη μου ειναι οτι στην αρχη ισως καθυστερηση λιγο να βρεθει ,λυση ,αλλα απ'οτι εχει δειξει η μεχρι τωρα πορεια , θα βρεθει ..εκτος κ αν η Sony αποφασισε να λαβει δραστικα μετρα ,οπως στο PS3...

Για να δουμε τι θα δουμε λοιπον .

Δημοσ.

psp300reva.jpg

PSP3000_sc001.jpg

PSP3000_sc002.jpg

2nl9t66mg3n6kpyhthrk.jpg

To PSP 3000 θα είναι ακριβώς όπως το PSP-2000(Slim and Lite),αλλά θα έχει ενσωματομένο μικρόφωνο,και καλύτερη οθόνη.Από ό,τι φαίνεται,η οθόνη θα "δουλεύει" καλύτερα σε εξωτερικούς χώρους,αφού θα μπορεί να αντισταθεί στην αντηλιά.Το ενσωματομένο μικρόφωνο θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους συχνoύς χρήστες του Skype,και για αυτούς που είναι συχνά online με το PSP τους μέσω Infrastructure.

Το video-out βελτιώθηκε επίσης,δίνοντας στο PSP τη δυνατότητα να παίζει και σε μη HD-TV.(Ό,τι κάναμε με το FuSa.)

H σειρά 3000 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη στις 15 Οκτώβρη στη τιμή των 199 ευρώ.Θα υπάρχουν 8 πακέτα,το καθένα με διαφορετικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Θα σας πωλούσα τ slim που έχω,αλλά θα γίνει όντως συλλεκτικό...χεχε..αν κ τ ενσωματωμένο μικρόφωνο ακούγετε καλό..Θα ψάξω να βρω τ ακουστικά με τ mic .

Δημοσ.

Κοίτα,αν βρουν τρόπο να hackάρουν το καινούργιο θα δεις για πότε όλοι θα το ξεχάσουν το slim.Όπως τώρα,ποιός θυμάται ότι μόνο το Phat πάει πλήρως σε 1.50;Μόλις hackάραν το slim,το πήραν όλοι.Εγώ μόλις δω ότι το "σπάσαν" αυτό,δίνω με τη μία το slim και το παίρνω.

Δημοσ.

Και εγώ έτσι σκέφτομαι, να περιμένω να δώ τι θα κάνουν με το θέμα του ''hack'' και ύστερα θα σουτάρω το παλιό και θα το πάρω!!!

Και νομίζω πως το 1ο psp που βγήκε, το phat θα είναι το συλλεκτικό!!

Θα μπορεί αυτο το psp 3000 να δεχτεί για π.χ. την κάμερα ή το gps που είχαμε για τα προηγύμενα psp???

Δημοσ.
Σωστά για να μην πάνε και άχρηστα ούτε η κάμερα ούτε το gps!!!

Το μικρόφωνο δε θα χρησιμοποιεί μάλλον σε games, όπως στα παιχνίδια του DS, οπότε αν δε χρησιμοποιείς skype δε θα σου χρειαστεί πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...