kostas16 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Τελικά αξίζει να το πάρει κανείς???? Απο 19 Οκτωβρίου θα είναι σε όλα τα καταστήματα με τιμή 199 ευρώ!!! Τι λέτε????
telegamesvg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Mαλλον αξιζει να παρεις ενα μτχ psp slim ,που θα το βρεις σχεδον στην μιση τιμη απο το 3000.. Εκτος αν θελεις οπωσδηποτε το ενσωματωμενο μικροφωνο ..
kostas16 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Και αυτά που λένε με την καλύτερη οθόνη και καλύτερη φωτεινότητα.. ΑΑ!! Αυτο που λένε οτι η Sony άλλαξε το hardware για να μην μπορουμε να το χακάρουμε, είναι αλήθεια???
telegamesvg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Και αυτά που λένε με την καλύτερη οθόνη και καλύτερη φωτεινότητα..ΑΑ!! Αυτο που λένε οτι η Sony άλλαξε το hardware για να μην μπορουμε να το χακάρουμε, είναι αλήθεια??? Aν το χρησιμοποιεις σε εξωτερικους χωρους ,ισως σου φανει χρησιμη η νεα οθονη ,διαφορετικα κ η ηδη υπαρχουσα ειναι πολυ καλη κ απροβληματιστη .. Ως αναφορα τωρα για το νεο hardware ,γνωμη μου ειναι οτι στην αρχη ισως καθυστερηση λιγο να βρεθει ,λυση ,αλλα απ'οτι εχει δειξει η μεχρι τωρα πορεια , θα βρεθει ..εκτος κ αν η Sony αποφασισε να λαβει δραστικα μετρα ,οπως στο PS3... Για να δουμε τι θα δουμε λοιπον .
S2Katana Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Kάτι μου λέει πως το Slim θα γίνει συλλεκτικό. ;-)
Yponomeftis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 To PSP 3000 θα είναι ακριβώς όπως το PSP-2000(Slim and Lite),αλλά θα έχει ενσωματομένο μικρόφωνο,και καλύτερη οθόνη.Από ό,τι φαίνεται,η οθόνη θα "δουλεύει" καλύτερα σε εξωτερικούς χώρους,αφού θα μπορεί να αντισταθεί στην αντηλιά.Το ενσωματομένο μικρόφωνο θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους συχνoύς χρήστες του Skype,και για αυτούς που είναι συχνά online με το PSP τους μέσω Infrastructure. Το video-out βελτιώθηκε επίσης,δίνοντας στο PSP τη δυνατότητα να παίζει και σε μη HD-TV.(Ό,τι κάναμε με το FuSa.) H σειρά 3000 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη στις 15 Οκτώβρη στη τιμή των 199 ευρώ.Θα υπάρχουν 8 πακέτα,το καθένα με διαφορετικό παιχνίδι.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σας πωλούσα τ slim που έχω,αλλά θα γίνει όντως συλλεκτικό...χεχε..αν κ τ ενσωματωμένο μικρόφωνο ακούγετε καλό..Θα ψάξω να βρω τ ακουστικά με τ mic .
Yponomeftis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα,αν βρουν τρόπο να hackάρουν το καινούργιο θα δεις για πότε όλοι θα το ξεχάσουν το slim.Όπως τώρα,ποιός θυμάται ότι μόνο το Phat πάει πλήρως σε 1.50;Μόλις hackάραν το slim,το πήραν όλοι.Εγώ μόλις δω ότι το "σπάσαν" αυτό,δίνω με τη μία το slim και το παίρνω.
kostas16 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ έτσι σκέφτομαι, να περιμένω να δώ τι θα κάνουν με το θέμα του ''hack'' και ύστερα θα σουτάρω το παλιό και θα το πάρω!!! Και νομίζω πως το 1ο psp που βγήκε, το phat θα είναι το συλλεκτικό!! Θα μπορεί αυτο το psp 3000 να δεχτεί για π.χ. την κάμερα ή το gps που είχαμε για τα προηγύμενα psp???
Yponomeftis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Σίγουρα.Αποκλείεται να βγάλουν την υποδοχή usb.
kostas16 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστά για να μην πάνε και άχρηστα ούτε η κάμερα ούτε το gps!!!
cortaN@ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστά για να μην πάνε και άχρηστα ούτε η κάμερα ούτε το gps!!! Το μικρόφωνο δε θα χρησιμοποιεί μάλλον σε games, όπως στα παιχνίδια του DS, οπότε αν δε χρησιμοποιείς skype δε θα σου χρειαστεί πολύ.
duende Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 σιγα τα ωα.. εχω ακομα το phat και ειμαι υπερευχαριστημενος..
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μία απο τα ίδια... Πολύ δουλειά εκεί στη sony... ΤΡΟΜΕΡΕΣ αλλαγές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.