user-64 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Hitler - Darkfall preorder and launch problem τέλειο το videο
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Πόσο πορωμένος πρέπει να είναι κάποιος για να κάτσει να φτιάξει αυτό το βίντεο;
evts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το αγόρασε κανείς να μας πει τη γνώμη του ; Κουτί σε κατάστημα δεν θα κυκλοφορήσει ;
Panos111 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το αγόρασε κανείς να μας πει τη γνώμη του ; Κουτί σε κατάστημα δεν θα κυκλοφορήσει ; Έχουν πει ότι θα βγάλουν και κουτί σε κατάστημα αλλά προσωπικά δεν το βλέπω πριν περάσουν κάποιοι μήνες. Εγώ ξεκίνησα χτες αλλά έχουν πολλά προβλήματα. Αν δεν ήμουν τόσο καιρό στη beta μπορεί να είχα απογοητευτεί. Έχουν κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα. Ενώ στη beta δεν είχαν ουσιαστικά προβλήμτα, χτες υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού των παικτών και πολλά mobs είχαν κολλήσει με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην μπορείς να παίξεις. Απλά μάζευες εύκολα λεφτά και πράγματα την ώρα που ήσουν μέσα.
giorgos147 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Έχουν πει ότι θα βγάλουν και κουτί σε κατάστημα αλλά προσωπικά δεν το βλέπω πριν περάσουν κάποιοι μήνες. Εγώ ξεκίνησα χτες αλλά έχουν πολλά προβλήματα. Αν δεν ήμουν τόσο καιρό στη beta μπορεί να είχα απογοητευτεί. Έχουν κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα. Ενώ στη beta δεν είχαν ουσιαστικά προβλήμτα, χτες υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού των παικτών και πολλά mobs είχαν κολλήσει με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην μπορείς να παίξεις. Απλά μάζευες εύκολα λεφτά και πράγματα την ώρα που ήσουν μέσα. Ρε μεγάλε...Πως το πήρες εσύ;Απο που μπορώ να το αγοράσω;
Panos111 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Πούλησαν τόσους λογαριασμούς όσους σηκώνει ένας server, σε λίγες μέρες μάλλον θα ανοίξουν και κάποιον ακόμα. https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php?pname=Homepage Σε αυτό το link κάνεις register και από εκεί το αγοράζεις. Εγώ ήμουν από τους γρήγορους , πρόλαβα και πήρα 2 κόπιες μία για εμένα και μία για ένα φίλο.
light360 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Σε πόσο καιρό θα δούμε κανενα Private Server????
giorgos147 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Σε πόσο καιρό θα δούμε κανενα Private Server???? Δε πιστεύω να δούμε... Έφτιαξα κωδικό αλλά μόλις έβαλα τα στοιχεία της κάρτας είπε sold out...Για να δούμε τώρα... Αλήθεια,πόσο κοστίζει η εγγραφή;Κανένα 15ρι ο μήνας;
Locked n loaded Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δε πιστεύω να δούμε... Έφτιαξα κωδικό αλλά μόλις έβαλα τα στοιχεία της κάρτας είπε sold out...Για να δούμε τώρα... Αλήθεια,πόσο κοστίζει η εγγραφή;Κανένα 15ρι ο μήνας; 11 ευρώ το μήνα.
giorgos147 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ Locked n loaded Και πότε περίπουν βλέπετε να ανοίγουν κανέναν άλλον σέρβερ; Ο κόσμος πεινάει ρεεε! (Θέλει darkfall!)
ScarletK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Έχει προαναφερθεί ότι σκόπευαν να ξεκινήσουν σιγά σιγά(1 server) και να χτίσουν πάνω σε αυτό. Η προτεραιότητα τους αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξουν τα προβλήματα αυτών που έκαναν preorder και να σταθεροποιήσουν τον server. Νέα κλειδιά κτλ φαίνεται ότι θα αργήσουν λίγο. Μέχρι πριν μισή ώρα ήταν up ο server, κοιτούσα για μία ωρίτσα περίπου έναν streamer , το πρόβλημα του συγχρονισμού δεν υπάρχει πλέον.
evts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχει αναφερθεί τίποτα τέτοιο απλά δεν ήταν έτοιμοι και τώρα το παιχνίδι μπορεί να βουλιάξει λόγω των προβλημάτων πριν καλά καλά κυκλοφορήσει. Θα δείξει ο χρόνος πλεον.
ScarletK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Το ότι σκόπευαν να ανοίξουν ένα server(release) εγώ προσωπικά το ξέρω εδώ και μερικόυς μήνες(τέλη 08) που άρχισα να παρακολουθώ πιο στενά το παιχνίδι.Έψαξα λίγο να σου βρω κάνα link http://74.125.77.132/search?q=cache:GnrPgMUEwgMJ:forums.darkfallonline.com/showthread.php%3Ft%3D79437+darkfall+one+server+2008&hl=el&ct=clnk&cd=2&gl=gr&client=firefox-a αλλά ψιλοβαριέμαι κιόλας και δε το κούρασα πολύ . Θυμάμαι πάντως τους Αμερικάνους κυρίως να γκρινιάζουν κάποια περίοδο. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Πέρα από αυτά έχουν γίνει πολλα λάθη ναι, δε χρειάζεται να είσαι και ειδικός για να το καταλάβεις.Το ότι περίμεναν πχ ότι θα δουλέψουν τα preorders και το billing άψογα τη στιγμή που το σύστημα στήθηκε μερικές μέρες πριν το release είναι λαθός,το οποίο δημιούργησε κι ένα καταπληκτικό internet shitstorm. Προσωπικά συνεχίζω να βλέπω το παιχνίδι με συμπάθεια αν και πάντα από κάποια απόσταση.
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τελικά παιδιά δεν είπατε...Πως σας φαίνεται το παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα