Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το αγόρασε κανείς να μας πει τη γνώμη του ;

Κουτί σε κατάστημα δεν θα κυκλοφορήσει ;

Έχουν πει ότι θα βγάλουν και κουτί σε κατάστημα αλλά προσωπικά δεν το βλέπω πριν περάσουν κάποιοι μήνες.

Εγώ ξεκίνησα χτες αλλά έχουν πολλά προβλήματα. Αν δεν ήμουν τόσο καιρό στη beta μπορεί να είχα απογοητευτεί. Έχουν κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα. Ενώ στη beta δεν είχαν ουσιαστικά προβλήμτα, χτες υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού των παικτών και πολλά mobs είχαν κολλήσει με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην μπορείς να παίξεις. Απλά μάζευες εύκολα λεφτά και πράγματα την ώρα που ήσουν μέσα.

Δημοσ.
Έχουν πει ότι θα βγάλουν και κουτί σε κατάστημα αλλά προσωπικά δεν το βλέπω πριν περάσουν κάποιοι μήνες.

Εγώ ξεκίνησα χτες αλλά έχουν πολλά προβλήματα. Αν δεν ήμουν τόσο καιρό στη beta μπορεί να είχα απογοητευτεί. Έχουν κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα. Ενώ στη beta δεν είχαν ουσιαστικά προβλήμτα, χτες υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού των παικτών και πολλά mobs είχαν κολλήσει με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην μπορείς να παίξεις. Απλά μάζευες εύκολα λεφτά και πράγματα την ώρα που ήσουν μέσα.

Ρε μεγάλε...Πως το πήρες εσύ;Απο που μπορώ να το αγοράσω;

Δημοσ.

Πούλησαν τόσους λογαριασμούς όσους σηκώνει ένας server, σε λίγες μέρες μάλλον θα ανοίξουν και κάποιον ακόμα.

https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php?pname=Homepage

Σε αυτό το link κάνεις register και από εκεί το αγοράζεις.

Εγώ ήμουν από τους γρήγορους :P, πρόλαβα και πήρα 2 κόπιες μία για εμένα και μία για ένα φίλο.

Δημοσ.
Σε πόσο καιρό θα δούμε κανενα Private Server????

Δε πιστεύω να δούμε...

Έφτιαξα κωδικό αλλά μόλις έβαλα τα στοιχεία της κάρτας είπε sold out...Για να δούμε τώρα...

Αλήθεια,πόσο κοστίζει η εγγραφή;Κανένα 15ρι ο μήνας;

Δημοσ.
Δε πιστεύω να δούμε...

Έφτιαξα κωδικό αλλά μόλις έβαλα τα στοιχεία της κάρτας είπε sold out...Για να δούμε τώρα...

Αλήθεια,πόσο κοστίζει η εγγραφή;Κανένα 15ρι ο μήνας;

11 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.

Έχει προαναφερθεί ότι σκόπευαν να ξεκινήσουν σιγά σιγά(1 server) και να χτίσουν πάνω σε αυτό.

Η προτεραιότητα τους αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξουν τα προβλήματα αυτών που έκαναν preorder και να σταθεροποιήσουν τον server.

Νέα κλειδιά κτλ φαίνεται ότι θα αργήσουν λίγο.

Μέχρι πριν μισή ώρα ήταν up ο server, κοιτούσα για μία ωρίτσα περίπου έναν streamer , το πρόβλημα του συγχρονισμού δεν υπάρχει πλέον.

Δημοσ.

Δεν έχει αναφερθεί τίποτα τέτοιο απλά δεν ήταν έτοιμοι και τώρα το παιχνίδι μπορεί να βουλιάξει λόγω των προβλημάτων πριν καλά καλά κυκλοφορήσει.

Θα δείξει ο χρόνος πλεον.

Δημοσ.

Το ότι σκόπευαν να ανοίξουν ένα server(release) εγώ προσωπικά το ξέρω εδώ και μερικόυς μήνες(τέλη 08) που άρχισα να παρακολουθώ πιο στενά το παιχνίδι.Έψαξα λίγο να σου βρω κάνα link http://74.125.77.132/search?q=cache:GnrPgMUEwgMJ:forums.darkfallonline.com/showthread.php%3Ft%3D79437+darkfall+one+server+2008&hl=el&ct=clnk&cd=2&gl=gr&client=firefox-a αλλά ψιλοβαριέμαι κιόλας και δε το κούρασα πολύ :-).

Θυμάμαι πάντως τους Αμερικάνους κυρίως να γκρινιάζουν κάποια περίοδο.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέρα από αυτά έχουν γίνει πολλα λάθη ναι, δε χρειάζεται να είσαι και ειδικός για να το καταλάβεις.Το ότι περίμεναν πχ ότι θα δουλέψουν τα preorders και το billing άψογα τη στιγμή που το σύστημα στήθηκε μερικές μέρες πριν το release είναι λαθός,το οποίο δημιούργησε κι ένα καταπληκτικό internet shitstorm.

Προσωπικά συνεχίζω να βλέπω το παιχνίδι με συμπάθεια αν και πάντα από κάποια απόσταση.;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...