teo64x Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ρε σεις δε θα βγει ποτέ. Είναι urban legend.
altair Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 μην ξεχνιόμαστε http://argonauts.powermmorpg.com/portal.htm μην την κάνετε δεξιά αριστερά εεεε!
Locked n loaded Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Πρωτοπόροι είμαστε και θα μείνουμε σε όλες τις βλακείες.... Εντάξει να μην έχει βγει ακόμη boxed version εντάξει να βγάζουν περιορισμένο αριθμό release αλλά ως εκεί εδώ ούτε το site και το forum τους δεν μπορούν να κρατήσουν online.
giorgos147 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Τουλάχιστον μία ενημέρωση ρε παιδί μου!Νομίζω οτι αυτός ο Τάσος μας δουλεύει....
evts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καμία ενημέρωση κάτι δεν πάει καλά, με βάζει σε σκέψεις μήπως καλύτερα να περάσουν κάποιες μέρες μετα το release να δούμε τι γίνεται (lag, uptime) μη πάνε για πέταμα τα χρήματα.
giorgos147 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καμία ενημέρωση κάτι δεν πάει καλά, με βάζει σε σκέψεις μήπως καλύτερα να περάσουν κάποιες μέρες μετα το release να δούμε τι γίνεται (lag, uptime) μη πάνε για πέταμα τα χρήματα. Εγώ πάντως ήμουν 100% διαθετιμένος να το αγοράσω ΜΟΛΙΣ έβγαινε,ακόμα και μέσω του διαδικτύου...Τώρα το σκέφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρά!
john2gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Έριξα απίστευτο γέλιο όταν διάβασα το παρακάτω quote σε ένα άλλο forum :lol: In 3 minutes, DF will live up to its real name - Darkfail. --- And there it went. No server, no nothing. Well played, Greek dudes.
evts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Έβαλαν μια ανακοίνωση στο official forum..
chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?loadnews=13084%2Flaunch-Update&bhcp=1 We’ve been waiting for the pre-orders to process through billing and it has been moving along but not fast enough. We’re almost done with this. Many of you will be getting notifications of this during this process. As soon as this is concluded we’ll process the accounts and open up the servers for the pre-orders. This will be done tonight; the game has been ready and waiting.
evts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Servers are finally opening up after a 12 hour delay Μπήκε κανείς?
SpY Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αρπαχτή πάνε να κάνουν. Βοχ δεν υπάρχει και θα είναι ένας server, δλδ ελεος καινούργιο game με 1 server!! Ειμαι σίγουρος οτι θα έχει άπειρο Lag
chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Και στο eve online υπάρχει ένας server και έχει σηκώσει ακόμα και 40.000 σε μια σύνδεση.
Vagolas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Θα ηθελα να ρωτησω το παιχνιδι ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει γιατι καπου διαβασα οτι θα κυκλοφορησει 25 του μηνος αληθευει?
giorgos147 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 25 του μηνος αληθευει? Γιούχιου! έχουμε.... Για δείτε τη λέει στα φόρουμ Servers are finally opening up after a 12 hour delay. Processing the pre-orders took much longer than the original estimate we were given, and we caught a bug at the last minute that we didn’t want to launch with. We apologize for the long delay and we hope you enjoy your first day in Darkfall. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ρε παιδιά...Που μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι και να φτιάξω κωδικό;
john2gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Hitler - Darkfall preorder and launch problem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα