Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα βγήκε ένα 10λεπτο βίντεο που έδειχνε κάτι νάνους να σφάζονται μεταξύ τους.Δεν είναι leak,έδωσε η εταιρία την άδεια να το δημοσιεύσει μια clan ωστόσο δεν έδειχνε ούτε interface,διάφορα spell κτλ.

Ντάξει μπορώ να πω ότι απλά είναι απαράδεκτοι.Σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά.Σε 6 μέρες θεωρητικά βγαίνει το παιχνίδι και δε μας έχουν πει απαιτήσεις,αν τελικά θα γίνει pre-order,αν τελικά θα βγει στις 25 κτλ.

Το να βγαίνει παιχνίδι σε μια βδομάδα και να μην υπάρχει καθόλου ενημέρωση μόνο Ελληνική εταιρία μπορούσε να το κάνει οπότε για άλλη μια φορά είμαστε πρωτοπόροι:rolleyes:

Εγώ πάντως αν και αρχικά ήθελα να αγοράσω το παιχνίδι ακόμα και αν είχε αρκετά προβλήματα κτλ,τώρα έχω αρχίσει και το σκέφτομαι:mad:

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεσάνυχτα σήμερα σηκώθηκε το NDA. To παρακάτω πόστ λεει τα πάντα, minimum requirements, billing etc. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχει τεράστιος όγκος απελευθερωμένης official και unofficial πληροφορίας.

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?p=2720030#post2720030

Κάντε τον σταυρό σας και μπείτε στην μάχη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πολύ καλή τιμή για συνδρομή. Ειδικά για εξάμηνο που βγαίνει 10€/μήνα!

Οι απαιτήσεις συστήματος

Operating System: Windows XP, Vista

Processor: 2.5GHz Pentium 4, or equivalent

RAM: 1GB for Windows XP, 2GB for Windows Vista

Graphics Card: 128MB PixelShader 2.0 support

Hard Drive Space: 12 GB Free Space Minimum

φαίνονται πολύ χαμηλές. Ειδικά για την κάρτα γραφικών. Άρα ή έχει πολύ καλό και μεγάλο scaling στις επιλογές γραφικών ή το όλο σκηνικό δεν είναι τόσο τέλειο.

Πάντως πιστεύω πως όλοι οι υπολογιστές (με εξαίρεση κάποια παλιά laptops) θα μπορούν να το τρέξουν.

Όντως όσο αφορά την pre-order δεν φαίνεται να παίρνει κανείς τίποτα χειροπιαστό. ( The pre-order consists of the Darkfall client digital download along with a month of play starting on February 25th. )

Πολλοί ίσως περιμένουν αρκετά για να παίξουν ( If the pre-orders are sold out, more Darkfall copies will become available on the launch date February the 25th. If they are also sold out, we will offer more copies every few days as we upgrade our capacity. ) Εκτός κι αν είναι κόλπο για περισσότερες pre-order πωλήσεις.

Πάντως είναι μια καλή προσπάθεια που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Οπότε σύντομα θα δούμε κάποιους να το καταριούνται και άλλους να το λατρεύουν. Δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσοι αγοραστές.

Κάτι που μόλις διάβασα forums.darkfallonline.com/showthread.php?p=2726295#post2722058 . Οπότε χρειάζεται υπομονή και όχι γκρίνια από την πρώτη στιγμή. Αξίζει λίγους μήνες ανοχή (για τις ατέλειες) το παιχνίδι!

Το βίντεο που αναφέρθηκε με τους νάνους που βγήκε χθες: youtube.com/watch?v=sRBX7WnHprc (το δίνω σε link για τα το δείτε σε high quality B))

Είναι λίγο βαρετή η μάχη (κοπάνα) στην αρχή, αλλά ήταν περισσότεροι οι άλλοι (και πιο ψηλοί :P).

***Η άποψη μου ήταν αυτή!***

Επεξ/σία από Mourgolikos
Δημοσ.

Πάντως στο επίσημο φόρουμ μιλάνε πάλι για ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι, αλλά καλύτερο από τη κατάσταση του AoC όταν ξεκίνησε. Προσωπικά θα περιμένω μέχρι πάσχα πριν αποφασίσω να το πάρω.

Δημοσ.

Eγώ θα περιμένω καμια βδομάδα αλλά θα το πάρω σίγουρα. Στα ξενα forum και blog βλέπω να έχουν αρκετά θετικές εντυπώσεις για το game και να μιλάνε για κάτι ανάλογο του eve online.

Αντέ γιατί καλά τα μαζικά mmorpg "αντιγραφές" που παίζουμε αλλά έχουμε καιρό αν δούμε κάτι πραγματικά καινούργιο.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι σε ένα πολύ καλό σημείο, αλλά όπως όλα τα mmo δεν είναι ακόμα στο 100% αυτό πιστεύω θα γίνει μετά από κανά δυο μήνες.

Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα που έχω παίξει και πιστεύω ότι δεν είναι για όλο τον κόσμο, έχει ιδιαιτερότητες. Εγώ πάντως καθώς και οι υπόλοιποι guildmates που παίζουμε εδώ και 3 μήνες στην beta έχουμε περάσει πιο καλά από όποιο άλλο παιχνίδι παίζαμε και πληρώναμε στο παρελθόν.

Επίσης σε τρεις μήνες beta ο client μου έχει πέσει μόνο μία φορά, απλά σταθερός και γρήγορος.

Δημοσ.

Αφού θα είναι και οι Argonauts στο game τότε δεν πλησιάζω :P

Τις επόμενες μέρες λογικά θα έχουμε από παντού πληροφορίες τώρα που έφυγε το NDA οπότε θα δούμε τι εστί Darkfall.

Δημοσ.
Πάντως στο επίσημο φόρουμ μιλάνε πάλι για ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι, αλλά καλύτερο από τη κατάσταση του AoC όταν ξεκίνησε. Προσωπικά θα περιμένω μέχρι πάσχα πριν αποφασίσω να το πάρω.

Αν έχει κυκλοφορήσει έως τότε.

Δημοσ.
Εγώ πάντως καθώς και οι υπόλοιποι guildmates που παίζουμε εδώ και 3 μήνες στην beta έχουμε περάσει πιο καλά από όποιο άλλο παιχνίδι παίζαμε και πληρώναμε στο παρελθόν.

Ενα-δυο παραδειγματα απ'αυτα που εχεις παιξει στο παρελθον? :o

Δημοσ.

Εγώ αν και ψηνόμουν να το δοκιμάσω(και λογω της μαζικής φυγής πολλών από το war για αυτό) μόλις είδα το βιντεάκι κάτι με αποθάρυνε(αν και τελικα δεν παίζει... θα το δοκιμάσω με τέτοια διαφήμηση που μου έχουν ρίξει)....

Γραφικά χαμηλού επιπέδου.Οι casters πετάγανε κατι μπλε μπαλιτσες :S....

Εντάξει μπορεί να φταίει και η ποιότητα του βίντεο..Βασικά μου φανηκε σαν counter strike rpg...

Δημοσ.
Καλό το pvp δεν λέω αλλά από pve τι γίνετε? Εχει καμιά διαφορά με τον ανταγωνισμό η μια από τα ίδια?

yep εχει διαφορά απο τον ανταγωνισμό...

το pve είναι ελάχιστο ! πας να κάνεις το questaki σου , στην πέφτουν δύο, ξεχνάς το quest και πάς να τους πλακώσεις...

γενικά όποιος ενδιαφέρεται για pve υπάρχουν ομορφα παιχνίδια που μπορεί να παίξει (wow, vanguard, lotro). To darkfall δεν είναι μέσα σε αυτά . Απο μία άλλη οπτική, είναι ένα counter strike με στοιχεία role playing που ο χαρακτήρας σου σώνεται με ότι αναβάθμιση έχει κάνει μέχρι εκείνη την ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...