chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Γενικά αυτό τον καιρό υπάρχει μια σύγχηση για το πως θα είναι το μέλλον του darkfall και τι θα γίνει με το darkfall 2. Κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι το game θα είναι f2p αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να σταθεί σε ένα παιχνίδι με τα χαρακτηριστικά του darkfall. Δείτε εδώ δύο σχετικά άρθρα από το massively.com και eurogamer http://www.eurogamer.net/articles/2011-07-12-darkfall-2-0-may-wipe-current-characters http://massively.joystiq.com/2011/07/12/darkfall-video-shows-off-new-chainmail-armor/ και σήμερα ανέβασαν ένα video στο blog τους με τις νέες chain armor. Φαντάζομαι αυτά τα update θα έρθουν πριν το darkfall 2 http://www.darkfallonline.com/blog/media-sneak-peek-2/ http://www.youtube.com/watch?v=7rVBkpLz_0U μπορεί να βρει κανείς στο youtube ολόκληρο το κομμάτι που παίζει στο video γιατί όσο και να το ψάχνω δεν το βρίσκω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το τέρας που κυνηγάει ο τύπος, είναι πολύ επικίνδυνο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Γιατί αν είναι επικίνδυνο: Τότε θα είναι καλό για δοκιμή της πανοπλίας / φαίνεται αστείο να κυνηγάς κάτι που σε έχει. Αν δεν είναι: Ντου!
ScarletK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 To bossaki του Yssam είναι (κάθε continent και ένα μοναδικό boss στο expansion). O Ragaizan! To έβαλαν σαν easter egg υποθέτω μαζί με την πανοπλία για να χαρούμε λιγάκι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Άρα τον έχει ο άλλος σε 1 on 1 και τον κυνηγάει ή θα γίνει κρακεράκι;
ScarletK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ε όχι δεν τον έχει. Μιλάμε για "raid boss" του df. Χαβαλέ κάνουν .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 A κατάλαβα, "crunchy on the outside, chewy on the inside".
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Η πτώση του Eslingar και η διάλυση της Αυτοκρατορίας Τελικά αυτό το game δεν συγχωρεί και δεν δείχνει κανένα έλεος σε πράξεις και αποφάσεις που παίρνεις στο παρελθών. Εδώ και δύο βδομάδες είχε λήξη η περίφημη συμμαχία σχεδόν όλου του server ενάντια στους μισητούς Sun. Τότε οι Sun αν και μόνοι τους και τελείως αποδυναμωμένοι σήκωσσαν τον γάντι του πολέμου μας αντιμετώπισαν και το μόνο που τελικά πάθανε μετά από δύο μήνες συνεχούς πολέμου ήταν να χάσουν μόνο δύο πόλεις δύο hamlet. Ομώς τόσο καιρό εκτός από τι αντιμετώπιζαν τις ορδές μας, σχεδίαζαν και την εκδίκηση τους και αυτή τελικά δεν αργησε να έρθει και πολύ. Μετά την ανακωχή και την διάλυση της συμμαχία αρκετοί από εμάς νομίσαμε ότι ο πόλεμος τελείωσε και πλέον αρκετοί από την συμμαχία είτε σταμάτησαν το game η γίνανε τελείως inactive. Αντίθετα από τους Sun ξαναγύρισαν στο game αρκετοί παλιοί τους παίχτες, έχτισαν μια συμμαχία με τα ποιο imba clan στον server και χθές το βράδι ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους. Συμμάχησαν με τους liandri, agency και αρκετά αλλά μικρά clan αλλά με τούμπανο παίχτες Πλέον τα πράγματα στο game είναι νομίζω αρκετά δύσκολα για όλους όσους συμμετείχαν τότε εναντίον τους. Χθές το βράδι όταν ήταν να αρχίσει το siege μαζευτήκαμε όλοι μας από τους lux και από τους πρώην συμμάχους στο eslingar. Γενικά υπήρχε μια αίσθηση ότι θα είχαμε ένα χαλαρό siege και ότι εύκολα θα τους αντιμετώπιζαν αγνοόντας το τι μας περίμενε. Ο κύριος όγκος των δυνάμεων μας θα παρέμενε στο eslingar ενώ μια ομάδα από έξι άτομα μπήκαμε σε ένα καράβι για να ρίξουμε με τα κανόνια της siege stone http://img811.imageshack.us/img811/7467/darkfall123.png Kαι ενώ όλα κυλούσαν μια χαρά ξαφνικά από τα βόρεια του eslingar και μέσα από το πλοίο είδαμε το απίστευτο zerg που έκανε επίθεση Οι εικόνες δεν μπορούν αν δείξουν πόσο κόσμος υπήρχε εκείνη την ώρα από την πλευρά των Sun. Εκτός από κόσμο στο έδαφος γύρω από τα νησιά είχαν και τρία καράβια πλήρως επανδρομένα. φυσικά δεν άργησαν να μας την πέσουν και να μας καθαρίσουν πανεύκολα και από το πλοίο μας. Μετά το respawn όλο το elsingar και γύρω από αυτά ήταν γεμάτο με διάσπαρτα death stones. Το μόνο που έμεινε ήταν να κάτσω σε ένα λόφο απέναντι naked και να απλά να δώ την τελική πράξη της κατάλυψης του eslingar από τους Sun
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Και εδώ το video από την μάχη http://www.youtube.com/watch?v=mG1mN_XF3yw&hd=1
B1LLY5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μπράβο στα παιδιά που το έκαναν αλλά εγώ για να παίξω και μόνο δεν θα πληρώσω...Αν είναι ρε μάγκες βάλτε σε ενα item shop με paysafe κλπ καποια items.. :fear:
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μπράβο στα παιδιά που το έκαναν αλλά εγώ για να παίξω και μόνο δεν θα πληρώσω...Αν είναι ρε μάγκες βάλτε σε ενα item shop με paysafe κλπ καποια items.. :fear: Γιατί να το κάνουν αυτό; Κάπου σε έχασα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, για μένα το παιχνίδι δε θα αξίζει έπειτα.
k4ts0u Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μπράβο στα παιδιά που το έκαναν αλλά εγώ για να παίξω και μόνο δεν θα πληρώσω...Αν είναι ρε μάγκες βάλτε σε ενα item shop με paysafe κλπ καποια items.. :fear: Στα games με item shop καταλήγεις να πληρώνεις πολύ περισσότερα απο 14ε το μήνα.Επίσης item shop δεν ταιριάζει στο game επειδή τα πάντα είναι αναλώσιμα.
chek2fire Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αν και ετοιμάζετε το darkfall 2 αυτό τον καιρό και αρκετοί έχουν σταματήσει σε αναμονή για την νέα έκδοση έγω ευτυχώς δεν μπορώ να ξεκολήσω από το game και συνεχίζω να παίζω πάντα αργά αν και όχι πάντα καθημερινά. Αυτός ο κόσμος του παιχνιδιού στην κυριολεξία με έχει μαγέψει. Αν βαρεθώ το grindign πάντα παίρνω ένα mount και αρχίζω να περιπλανιέμαι στις αχανές εκτάσεις τoυ Agon. Πως μπορούν να μην σε μαγέψουν τοπία σαν αυτά εδώ πρόσφατα σε μια από τις περιπλανήσεις μου βρήκα και μια αρχαία πόλη που μου θύμισε έντονα την πόλη που συναντάς στο witcher 2 στο chapter 3 ιδίως μέσα στα στενά που περιπλανήθηκα ήταν αρκετά ιδια σε ύφος. Βρήκα και αυτό εδώ άλλη μια από τα παράξενα κτίσματα του παιχνιδιού που συναντάς διάσπαρτα και που απλά υπάρχουν. Πάλι καλά που συνεχιζει ακόμα να παίζει αρκετός κόσμος και υπάρχει μια μικρή αλλά ενεργή κίνηση ακόμα στο game
chek2fire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μετά από ένα χρόνο και κάτι μήνες καθημερινής ασχολίας με το παιχνίδι χθές αποφάσισα να κάνω ένα off τουλάχιστον μέχρι να βγει το darkfall 2 η όσο αντέξω μακριά από τον φοβερό open world κόσμο του παιχνιδιού. To Darkfall μαζί με το warhammer online και παλιότερα το guild wars μου έδωσαν τις ποιο ανεπανάληπτες pvp εμπειρίες που μπορεί να δει κάποιος σε ένα mmorpg. To game ειλικρινά το ξεκίνησα πριν από ένα χρόνο με σκοπό μόνο και μόνο να το δώ και δεν πίστευα με τίποτα ότι θα έπαιζα συνεχόμενα παραπάνω από ένα χρόνο καθημερινά. Με το που μπήκα στον κόσμο του με κέρδισε όλη αυτή η ατμόσφαιρα και γενικά η αγωνία επιβίωσης που υπάρχει σε κάθε σου βήμα και που σε ακολουθεί πάντα ο κίνδυνος του full loot. Μερικοί σταθμοί η πτώση της πόλης των argonauts που ενώ ήμουν τελειως noobas είδα και το πρώτο μου massive pvp και φυσικά οι τελειως massive pvp καταστάσεις με τους lux arcana και οι ηρωικές επιδρομές και defend στα κάστρα. Αλλά αυτό που μου έχει μείνει από το game είναι η φοβερή εμπειρία στο να ταξιδεύεις στον κόσμο του και να ανακαλύπτεις σε κάθε γωνία του νέα πράγματα. Πιστεύω ότι η aventurine θα κάνει πολύ καλή δουλειά με το Darkfall 2 και όλοι μας το περιμένουμε πως και πως. Είναι και δυσκολο αν έχεις συνηθίσει στα sandabox mmorpg να μπορέσεις να ασχοληθείς μετά σοβαρά με κάποιο story driven mmorpg όπως το rift η το επερχόμενο star wars. Μερικές φώτο από τις εξορμήσεις με τους lux χθες. Υπάρχει ακόμα μια αρκετά ενεργή αφοσιωμένη κοινότητα στο game που παίζει καθημερινά.. ξέχασα να προσθέσω ότι ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός για το game που στάθηκε και η αφορμή να γράψω για πρώτη φορά ένα review αφιέρωμα σε ένα περιοδικό που διάβαζα από μικρό παιδί και μιλάω για το pc master. Thanks στον kuv που μου έδωσε την ευκαιρία να μεταδώσω αυτό τον ενθουσιασμό και σε άλλους Έλληνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα