razorise Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Χαχαχαχαχαχαχ κακίες κακίες ρε μλκ γιατι τα παιδία, δικαιολόγησε τον φαντάρο τουλάχιστον !!!! επίσης ο ghostrider να ξέρεις έχει λίγο argo αίμα μέσα του, και πιστεύω θα ήταν καλός στο df γιατί έχει fps μάτι μπα , με τον φαντάρο δεν έχω θέμα με κάτι άλλους bindcampers εχω anyway , εσύ τι κάνεις νικόλα , χάθκαμ !!!
altair Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 :) Ποιο είναι το καμπερόνι? δεν πιστεύω τότε κανας κατσουρίδης! τέτοια ακουω και θέλω να γυρίσω χαχαχ δεν χανόμαστε val ( δεν θέλω να λερώσω το τοπικ του df με άλλα παιχνίδια) όλοι υπάρχουν και τριγυρίζουν δεξιά αρίστερα!
damastes Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Να και ένα βίντεο απο το siege μιας και δεν το βάλανε ακόμα. Εclipse vs. SUN, Kvitstein http://www.youtube.com/watch?v=te4P_1GPQ7w&hd=1
altair Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 και να ήτανε μόνο το απόλυτο χάος που κυριαρχεί... είναι και η μεγάλη πίκρα να χάσεις πανάκριβες πανοπλίες και όπλα άν πεθάνεις... αστα και εγώ δηλώνω carebear χαχαχ
chek2fire Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τις δύο τελευταίες μέρες πάντως έχουν κλείστει όλοι τους στις πόλεις και κάνουν ακόμα και οι sun self siege μέχρι να αποφασίσει ποιός θα κάνει το επόμενο βήμα. Βλέπω πόλεμο φθοράς νεύρων από εδώ και πέρα
razorise Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 :) Ποιο είναι το καμπερόνι? δεν πιστεύω τότε κανας κατσουρίδης! τέτοια ακουω και θέλω να γυρίσω χαχαχ δεν χανόμαστε val ( δεν θέλω να λερώσω το τοπικ του df με άλλα παιχνίδια) όλοι υπάρχουν και τριγυρίζουν δεξιά αρίστερα! είσαι μεγάλη γάτα ρε αδερφάκι μου !!! :)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά αυτό το self-siege τι είναι? Μαντεψιά: Κάτι σαν self-punch αλλά που θα δίνει κάτι που θα σε βοηθάει αντί για τα δόντια σου στο χέρι σου.
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πετάτε siege stone με τα alt clan τους στις πόλεις που κατέχουν ώστε να μην μπορεί κάποιος εχθρός να σου κάνει siege.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Α, απλά για να μην τους κάνει siege κάποιος. :/ Ωραία τακτική... /sarcasm
damastes Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 όπως λέει και η AV, "clever use of game mechanics"
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Νέα από το μέτωπο. Εδώ και μέρες μετά από την πτώση του kvistein όπως είπα και πριν τα clan ρίχνουν siege stone και κάνουν self siege τις πόλεις τους κάθε μέρα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε μπει σε ψυχροπολεμικό κλίμα μαι και δεν γίνονται ανοιχτές συγκρούσεις αλλά μόνο περιφεριακά. Χθές πάντως οι Sun μπήκανε με raid στην πόλη που χάσανε το kvistein και κατάφεραν να διαλύσουν το wonder που δίνει σε όποιον κατέχει την πόλη +20 health. Ετσί για την πληροφορία να πω ότι για να φτιάξεις ένα wonder σε μια πόλη θέλει άπειρα υλικά και gold.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα