Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικο ενας απειρος παικτης σαν και εσενα στο pvp να παιζει μονο με clan αλλα ΔΕΝ ισχυει οτι εχεις πιθανοτητες μονο οταν εισαι σε group και υπαρχουν πολλα βιντεο που σε βγαζουν λαθος, περνα μια βολτα youtube και γραψε darkfall solo να μαθεις τι εστι pvp και οχι zerg

και εσύ μπές μια φορά στην ζωή σου ΄σε ένα pro guild με οργανωμένα και πειθαρχημένα team να καταλάβεις τι σημαίνει warband.

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@gio@

Πάντα μου την έδιναν ονόματα σε τέτοιου είδους παιχνίδια του Style, Dinos23, LakisAth, κλπ.

Χαλάνε όλη τη μαγεία του παιχνιδιού...

Λοιπόν έπαιξα λίγο.

Απλά το παιχνίδι δεν παίζεται. Είναι πολύ κακό. Περπατάς και δεν μπορείς να γράψεις στο Chat. Υπάρχουν δύο καταστάσεις, μία του Game και μία του Mouse. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα πράγματα.

Γενικότερα πολύ φτωχό στα πάντα.

Τα γραφικά είναι 15ετίας...

Δημοσ.

@gio@

Πάντα μου την έδιναν ονόματα σε τέτοιου είδους παιχνίδια του Style, Dinos23, LakisAth, κλπ.

Χαλάνε όλη τη μαγεία του παιχνιδιού...

Λοιπόν έπαιξα λίγο.

Απλά το παιχνίδι δεν παίζεται. Είναι πολύ κακό. Περπατάς και δεν μπορείς να γράψεις στο Chat. Υπάρχουν δύο καταστάσεις, μία του Game και μία του Mouse. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα πράγματα.

Γενικότερα πολύ φτωχό στα πάντα.

Τα γραφικά είναι 15ετίας...

Εντάξει δεν ξέρω πόσο έπαιξες, και σίγουρα από τις πρώτες ώρες θα μπορείς να πάρεις μια ιδέα σύμφωνα με τα γούστα σου. Πάντως το comment σου είναι κάπως βιαστικό. Μπορείς να τρέχεις (χωρίς sprint) και να κάνεις chat, υπάρχει toggle. Έχει άθλια διαχείριση στο chat, ναι. Κάποια προβλήματα πάντως είναι θέμα συνήθειας πάνω απ'όλα και χειρισμού (βγάλε το toggle interface από το δεξί κλικ - βάλε block πχ).

Λες μετά "πολύ φτωχό στα πάντα", το οποίο δείχνει ότι οκ πέρασε και δεν ακούμπησε, κατανοητό (αν και πολύ γενικό σχόλιο). Έχει διαφορετική προσέγγιση σαν mmo, το γράφουμε και το ξαναγράφουμε. Σε κάποιους φαίνεται ηλίθια, και άλλοι την αγαπάνε. Απλά πετιέσαι στον κόσμο του df. Δεν έχει θαυμαστικά για quests, ούτε flightpaths. Ούτε βγαίνεις δίπλα σε ένα mob spawn για να αρχίσεις να κοπανάς με την μία.

Προτείνω αν δεν το έχεις κάνει uninstall και έχεις διάθεση να ξανακάνεις login, να δεις τα 4 βίντεο του Valroth για τις πρώτες ώρες παιχνιδιού Link. Βάζουν θεμέλια σε έναν νέο παίκτη.

Και κλείνεις με τα γραφικά 15ετίας. Το έπαιζες στα full δηλαδή και τα γραφικά είναι 15ετίας; Να μου πεις για τα animations το καταλαβαίνω, αλλά πριν 15 χρόνια ήταν 1996 και τον Νοέμβρη είχε βγει το diablo 1. Σε επίπεδο mmos , το 1997 νομίζω βγήκε το ultima. Παλαιότερα χάζευα στο burning crusade(wow) τον ουρανό και έλεγα "πω ρε πουσ#$", μέχρι που είδα ένα ηλιοβασίλεμα στο df μέσα στο δάσος. Γούστα θα μου πεις. Αν φάνηκα επιθετικός μην παρεξηγηθείς :-).

http://www.youtube.com/watch?v=zMCKgHJ6NPs&hd=1

Δημοσ.

Με boards of canada υπόκρουση ότι έπρεπε δλδ :)νομίζω από τα καλύτερα video που έχω δει για το darkfall.

Τήν άλλη βδομάδα μας έρχετε και νέο μικρό patch που έχει μερικά bug fixe και προσθέτει και τα νέα permission για τις clan bank

http://www.darkfallonline.com/blog/update-on-february-4th/

Δημοσ.

@ScarletK

Σίγουρα κάτι έχει για να το παίζουν κάποιοι, όταν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός.

Συμφωνώ με ότι είπες, πέρα από τα γραφικά.

Αυτά είναι άθλια αντικειμενικά, μαζί με το animation. Να φανταστείς ότι δεν είμαι κανένας μανιακός που θεωρεί μόνο τα γραφικά του Crysis καλά.

Έστω σαν τα γραφικά του LineAge 2 να είχε, θα ήμουν ευχαριστημένος.

Έχω φτιάξει alfar (dark elf) γυναίκα για να βλέπουμε και λίγο κολαράκι (είχα συνηθίσει από L2) και ο κώλος της είναι τετράγωνος.

Δεν το έχω κάνει Unistall θα παίξω όσο έχω το Trial για να έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη. Σίγουρα θα έχει και κάποια θετικά, τα οποία θέλω να τα δω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρήκα και αυτό εδώ το video που παρουσιάζει την beta του game

http://www.youtube.com/watch?v=39j-PAcsAF8&feature=related

προς tabulla rasa μου φέρνει σε αρκετά πράγματα και τα γραφικά του μπορείς να τα πεις λίγο φτωχά.

edit: κάποιος moderator να το κάνει move αυτό το post στο earthrise

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

@ScarletK

Σίγουρα κάτι έχει για να το παίζουν κάποιοι, όταν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός.

Συμφωνώ με ότι είπες, πέρα από τα γραφικά.

Αυτά είναι άθλια αντικειμενικά, μαζί με το animation. Να φανταστείς ότι δεν είμαι κανένας μανιακός που θεωρεί μόνο τα γραφικά του Crysis καλά.

Έστω σαν τα γραφικά του LineAge 2 να είχε, θα ήμουν ευχαριστημένος.

Έχω φτιάξει alfar (dark elf) γυναίκα για να βλέπουμε και λίγο κολαράκι (είχα συνηθίσει από L2) και ο κώλος της είναι τετράγωνος.

Δεν το έχω κάνει Unistall θα παίξω όσο έχω το Trial για να έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη. Σίγουρα θα έχει και κάποια θετικά, τα οποία θέλω να τα δω.

Δε γίνεται να συγκρίνεις τα γραφικά του με του lineage... Μην τρελαθούμε κι όλας. Σε high settings, ειδικά αν έχεις και shadows on είναι κλάσεις ανώτερα. Το θέμα είναι πως χρεάζεσαι καλό μηχάνημα. κυρίως επεξεργαστή, για να μπορέσεις να τα απολαύσεις. Τώρα αν εσύ παίζεις σε χαμηλή ανάλυση και low settings είναι άλλο θέμα... Τα παιδιά από πάνω σου παρέθεσαν μερικά video που δείχνουν πόσο καλά είναι τα γραφικά του παιχνιδιού. Επίσης, όλα αυτά θα αλλάξουν σε λίγους μήνες με το expansion και θα γίνουν πολύ καλύτερα. Μόνο για τα animation μπορείς να πεις πως δεν είναι καλά, τα όποια ήδη έχουν υποστεί βελτιώσεις και θα αλλάξουν τελείως κι αυτά με το expansion. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουν όλοι που κράζουν το game είναι το μέγεθος της εταιρείας και να το συγκρίνουν με τις καταξιωμένες εταιρίες του χώρου. Απλά δείτε τα credits. Δε λέω πως δεν κάνουν λάθη και πως πολλές φορές οι επιλογές τους δεν είναι προς λάθος κατεύθνση, αλλά πραγματικά με το μέγεθος και τους ελάχιστο budget που διαθέτουν συγκρτικά με τις άλλες εταιρίες έχουν καταφέρει να φτιάξουν το καλύτερο full loot, pvp, not instanced mmo game που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Γι αυτό άλλοστε υπάρχει πολύς κόσμος που παίζει ακόμα το game, γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή στον τομέα του.

Δημοσ.

Εγω παιζω στα lowest settings. Το πολυ να βαλω default shader. Η αξια του Darkfall δεν ειναι τα γραφικα. Μια μεγαλη διαφορα με το WoW ειναι οτι το Darkfall ειναι Rated for Mature 18+. Δηλαδη οποιος θελει να παιξει παιχνιδια και να χαρει ας παιξει wow. Οποιος θελει ενα σοβαρο MMORPGFPS ας παιξει Darkfall.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα σε αυτό το game από το να βγαίνεις για raid μαζί με τους υπόλοιπους από το clan. Είναι μοναδική η αίσθηση να ταξιδεύεις με τα παράξενα mount στον κόσμο του παιχνιδιού και να ψάχνεις να κάνεις kill όποιον άτυχο βρεθεί μπροστά σου η ακόμα καλύτερα να πέσεις σε ένα οργανωμένο αντίπαλο raid και να ακολουθήσει pvp μάχη.

Είχαμε μαζευτεί καμιά 20αριά από το clan και μια και δεν υπήρχε κάποιο οργανωμένο event πήγαμε ως συνήθως στο long marsh την πόλη των wessex για raid

darkfall572.png

darkfall573.png

Δυστηχώς όταν μπήκαμε στην πόλη τους δεν ήτανε κανείς μέσα και μια και δεν είχαμε τι να κάνουμε είπαμε να πάμε πιο νότια και να συνεχίσουμε το raid μας στην Gulghat. Είχα να επισκεφτώ 9 μήνες αυτή την πόλη. Από εκεί ξεκίνησα το game σαν μέλος των Greece που παίζαμε τότε μαζί με τους argo και θυμάμαι κάθε μέρα περνάγανε κόσμος για raid από αυτή την πόλη. Που να φανταζόμουν ότι μετά από μήνες θα ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που θα συμμετείχε σε raid στην πόλη. Μετά από λίγη ώρα αντικρίσα για πρώτη φορά μετά από μήνες την gulghat

darkfall578.png

Mπήκαμε μέσα στην πόλη σκοτώσαμε όποιον βρήκαμε μπροστά μας πήραμε το loot και καθώς ετοιμαζόμασταν να φύγουμε μας είπαν ότι εκείνη την ώρα οι wessex είχαν μαζέψει κόσμο και ερχόντουσαν για επίθεση στην πόλη μας την Andruk. Κάναμε recall με την μια για να πάμε όσο πιο γρήγορα γινόταν για defence της πόλης μας

darkfall581.png

τελικά τους προλάβαμε την ώρα που είχαν πλησιάσει στον βόρειοδυτικό τείχος της πόλης. Δώσαμε για αρκετή ώρα σκληρές μάχες έξω από την πόλη και τελικά καταφέραμε να σκοτώσουμε τους περισσότερους και να καταδιώξουμε τους υπόλοιπους

darkfall583.png

Στο darkfall όμως τα πάντα είναι ρευστά και την μια στιγμή μπορεί να είσαι νικητής αλλά μέσα σε λίγα λεπτά να χάσεις και ότι έχεις κερδίσει μέχρι εκείνη την ώρα.

Καθώς γυρνάγαμε πίσω άλλοι κάνοντας recall και άλλοι με τα mount, εκείνη την ώρα για κακή μας τύχη οι sun έρχονταν για raid στην andruk, μας βρήκαν διασπασμένους και φυσικά μας σκότωσαν εύκολα σχεδόν όλους..

Άλλη μια συνηθισμένη μέρα στο Darkfall μόλις είχε τελειώσει

Δημοσ.

Διαθέσιμο ένα ακόμα patch σήμερα που είναι κυρίως bug fixes αλλά και που προσθέτει πλέον την δυνατότητα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιος θέλει την bank του clan.

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=278076

In today's patch the main focus is on bug fixes, and we managed to take care of some persistent ones. Additionally we’ve added new clan control tools, and meditation has been extended.

Bug fixes:

Fixed a bug where buffs from enchanted weapons would remain active after the weapon had been sheathed.

Addressed a bug related to 'dungeon logging': If you logged out during a teleport to a dungeon, you would respawn back at your bindstone. Now in most cases you will spawn at the location where you first entered the dungeon from. This is a complex issue that we're still working on.

Fixed a bug where the crafting animation would not stop on completion (and would continue to play a crafting sound).

Fixed a bug where renaming a bag with special characters would cause the client to crash.

Fixed a bug with missing damage messages when attacking event monsters.

Fixed a bug where visual effects from crafted armor would be visible after death/revive and removal of that armor.

Fixed a bug where enchanted item buffs would stop working after death & revive.

Fixed a bug where sometimes the clan vault page was not up to date with the actual contents of the clan vault.

Fixed a bug regarding the mayors of a city. When a mayor is placed/removed in a city, all clan members will now get notified of this.

Fixed a bug where players from an enemy clan were still being attacked by guard towers after a peace treaty had been negotiated.

Additions to the Clan system:

Clan bank policy

There is now a Clan bank policy tool available. The same rank that is allowed to set guard tower policy can also set the policy for the clan bank through the clan pages.

The available options are:

allow access to everyone

allow access to everyone except enemies

allow access to allies only

allow access to clan members only

Update: this is currently only available to Supreme Generals but we'll correct this in a hotfix tomorrow.

War Status Time Out

There is now a timeout for war declarations. All declared wars will time out after one week. After this you are free to declare war on the same enemy immediately again.

Should the timer run out during a siege, the timer will be delayed and the war will end one hour after the siege has been concluded.

Bindstone bug fixes/changes

If the political affiliation to a clan changes from allied to something else, the players bound to a bind stone will now be kicked.

If a player is bound to a greater stone and is removed from there because of alignment change, he will be rebound to a chaos stone and not a clan stone.

Meditation Extension

Willpower is now available for meditation

Fitness is now available for meditation

Additional changes:

Moved some messages from misc filter to proximity filter in news reel page.

We finally managed to convince the inhabitants of Agon that Christmas is over for real.

και ναι πλέον είναι και επίσημο τα Χριστούγεννα τέλειωσαν στον κόσμο του agon..

We finally managed to convince the inhabitants of Agon that Christmas is over for real.

Δημοσ.

Link !!!! Ρεπορτάζ για το df στον Alpha(tv).

Πέρα από το *fun* factor πάντως, θα μπορούσαν να κάνουν ένα vid της προκοπής για να παίξει για promo. Δηλαδή ένα βίντεο του Valroth αν έδειχναν θα έκανε μεγαλύτερη εντύπωση. Ας έβαζαν 30 δευτερόλεπτα χωρίς σχολιασμό και μετά ας έμπαιναν στο ρεπορτάζ να πουν τα κλασσικά κοινότυπα :rolleyes:. Τέλος πάντων! Κακίες...

Δημοσ.

Υπερβολικοί όπως πάντα στην τηλεώραση αλλά τουλάχιστον ας ανοίξει ο δρόμος να ασχοληθούν και άλλοι από την ελλάδα επαγγελματικά με αυτό τον χώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...