chek2fire Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ασέ γμτ γερνάω.. Είμαι υπο ατμό στο clan και μου στείλανε προειδοποίηση ότι αν δεν είμαι περισσότερο active δεν θα με κάνουν member σε δύο βδομάδες που λήγει η προθεσμία και θα με διώξουν φυσικά από το clan. Η ειρωνία είναι ότι είμαι active καθημερινά αλλά τις ώρες που μπαίνω δεν είναι κανείς σχεδόν μέσα από το clan γιατί λόγο ότι είναι Aγγλοι και ισλανδοί οι περισσότεροι πέφτουν για ύπνο με τις κότες. Αν με διώξουν μου φαίνετε θα επιστρέψω πίσω στην πατρίδα των elves να παίξω solo για όσο τραβήξει
damastes Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Αν με διώξουν μου φαίνετε θα επιστρέψω πίσω στην πατρίδα των elves να παίξω solo για όσο τραβήξει και γιατί solo; Ξέρεις έχεις φίλους στα elflands, εκτός και αν δεν σου κάνουμε
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τι βρίσκετε σε αυτό το ΜΜΟ με λίγα και απέριττα λόγια;
chek2fire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Open world που νομίζεις ότι είναι αληθινός. Αυτη την αίσθηση της πραγματικότητας δεν την έχω ξαναδεί ποτέ σε άλλο mmorpg τα 10+ χρόνια που παίζω. Μόνο αν μπεις και δεις τον ήλιο να ανατέλει στον κόσμο του Agon θα καταλάβεις τι λέω. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από chek2fire
InCoRrEcT Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τι βρίσκετε σε αυτό το ΜΜΟ με λίγα και απέριττα λόγια; Το μεγαλύτερο WorldMap Large & small scale full loot pvp No Limits Ποτε δεν εισαι σιγουρος για τιποτα,απο το crafting εως το farming. Αδρεναλινη...μεσα απο ενα game.Εκτος αν εισαι τυπος του farming και οχι του pvp. το darkfall δεν εχει νεραιδες και αγγελους Αυτα μου ηρθαν στο μυαλο,οποιος θελει μπορει να συμπληρωσει...
ScarletK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ότι είπαν τα παιδιά από πάνω συν τα politics. Όχι μόνο τα large scale στο forum στα sieges κτλ από τα μεγάλα clans. Αλλά και απλές καθημερινές συμπεριφορές που καθορίζουν -στην αρχή- μικρά πράγματα. Συμπάθειες, μικροσυμπλοκές. Τα απίστευτα διλήμματα που σε βάζει το game όταν κυκλοφορείς με μικτές ομάδες χωρίς alliances. Υπάρχει μέχρι ένα σημείο βέβαια, μια αίσθηση διπλωματίας στα μικρομεσαία clans που ξέρω τουλάχιστον, που έχει πολύ πλάκα. Ποιος σκοτώθηκε από ποιον, αν πήρες μέρος ή όχι, φέρε πίσω το loot, μην ξεχνάς ονόματα και clans. Πέτυχες μια μάχη στη μέση, ποιον βοήθησες, lootαρες ή όχι. Το ότι κουβαλάς το clan tag και το rank σου συνεχώς σα να λέμε, και παίζει ρόλο το τι κάνεις. Επίσης είναι πραγματικά μαγευτικό το πόσο οι μάχες, ακόμα και το random pvp έρχονται σε συμφωνία με την πραγματικότητα όσον αφορά τους πόρους. Όποιος έχει το καλό stash μπορεί να αντέξει το κοπάνημα. Ας πούμε εγώ που δεν είμαι κάνας πλούσιος στο game, πραγματικά είχα μιζεριάσει πριν κάνα δίμηνο που δεχόμασταν επιθέσεις συνεχώς. Σε κάθε death έχανα λεφτά και gear από το περιορισμένο stock μου. Όταν δεν μπορείς να ντυθείς όπως θες και όταν βλέπεις την bank να αδειάζει αρχίζει και σε πονάει. Κλεισμένος στην πόλη σου, γιατί είσαι περικυκλωμένος, πονάει ακόμα παραπάνω. Τέλος να πω για το συναίσθημα του να κάνεις log in (μοναδικός online), και να γίνεται asset destruction στην πόλη, όντας νέος παίκτης. Να κοιτάς γύρω και να βλέπεις σπασμένα ντουβάρια, και ένα μάτσο μαντράχαλους να έχουν κυκλώσει τα guardtowers και να βαράνε. H αίσθηση του να βουλιάζεις καράβι του αντιπάλου μόνος επειδή έκανε λάθος υπολογισμό. Έχει φυσικά και τα στραβά του και καμιά φορά σου "παρακάνει" τη μούρη κιμά, αλλά σε normal καταστάσεις (mid lvl χαρακτήρας με resources και παρέα) υπάρχει δυνατότητα να περάσεις πολύ καλά ingame. Πρόκειται για ακατέργαστο διαμάντι και μακάρι να κρατήσει μέχρι να γίνει true sandbox.
damastes Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ποτε δεν εισαι σιγουρος για τιποτα,απο το crafting εως το farming. Αδρεναλινη...μεσα απο ενα game.Εκτος αν εισαι τυπος του farming και οχι του pvp. το darkfall δεν εχει νεραιδες και αγγελους Αυτα μου ηρθαν στο μυαλο,οποιος θελει μπορει να συμπληρωσει... +1, το παιχνίδι σε κρατάει σε εγρήγορση όλη την ώρα. Βγαίνεις έξω για gathering και κοιτάς ανα διαστήματα γύρω σου να τσεκάρεις αν πλησιάζει κανείς. Ακούς για περίεργους ήχους, είτε μάχης είτε κίνησης. Κάνεις crafting και κοιτάς το system μην πλησιάζεις κάποιος εχθρός. Πρόσφατο παράδειγμα : πριν μερικές μέρες θέλαμε να φτιάξουμε 2 πλοία και το shipyard είναι έξω από τα τοίχοι της πόλης μας. Ακροβολιστήκαμε σε ολες τις κατευθύνσεις σε μια μεγάλη ακτίνα κοιτώντας πάνω από τα βουνά μην έρθει κανένας, για ενα craft που παίρνει 30 δευτερολέπτα !!! Βγαίνεις για pve και έχεις το μισό μυαλό σου στο να μην έρθει κανείς κοντά σου ή απο πίσω σου και με το που δείς κάποιο στιγμιαίο lag, πιθανόν ένδειξη οτι κάποιος παίχτη πλησιάζει, να είσαι έτοιμος να καβαλήσεις άλογο και να την κάνεις (τουλάχιστον για εμάς τους αδύναμους, υποθέτω οι ποιο δυνατοί παίχτες ξεκινάνε το buffαρισμα ) Είναι χαρακτηριστικό, για οτιδήποτε ξεκινάς να κάνεις είσαι πάντα σε ετοιμότητα να συναντήσεις κάποιον άλλον παίχτη, για αυτό ακόμα και σε μια απλή βόλτα απο το ενα σημείο στο άλλο, buffαρεσε πρίν ξεκινήσεις, γιατί δεν ξέρεις τι θα πετύχεις στην διαδρομή. .......... Ποιος σκοτώθηκε από ποιον, αν πήρες μέρος ή όχι, φέρε πίσω το loot, μην ξεχνάς ονόματα και clans........ χεχεχεχε προφητικός
ScarletK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 χεχεχεχε προφητικός Η ζωή (το darkfall duh!) μιμείται την τέχνη (το post μου!).
Giorgos09 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Βγαίνεις έξω για gathering και κοιτάς ανα διαστήματα γύρω σου να τσεκάρεις αν πλησιάζει κανείς. Ακούς για περίεργους ήχους, είτε μάχης είτε κίνησης. Βγαίνεις για pve και έχεις το μισό μυαλό σου στο να μην έρθει κανείς κοντά σου ή απο πίσω σου και με το που δείς κάποιο στιγμιαίο lag, πιθανόν ένδειξη οτι κάποιος παίχτη πλησιάζει, να είσαι έτοιμος να καβαλήσεις άλογο και να την κάνεις (τουλάχιστον για εμάς τους αδύναμους, υποθέτω οι ποιο δυνατοί παίχτες ξεκινάνε το buffαρισμα ) Αυτο το στιγμιαιο λαγκ ειναι το μονο καλο για τον επεξεργαστη μου που δεν ειναι και τοσο καλος. Κραταει γυρω στα 600 milisecond οποτε παντα ξερω οτι καποιος ερχετε και την κανω.
chek2fire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Χθές το βράδι πρέπει να φάγανε μεγάλο πουλί τα clan που ήρθαν για να μας την πέσουν στην andruk. Την ώρα που μπήκα μοιράζοντουσαν το loot που περιείχε αρκετά full set infernal armor. Από τι ανέβαζαν και στο clan chat είχε και διάφορα epic weapon με κάτι απίστευτα enchatment πάνω τους. Μετά έμαθα ότι είχα μαζευτεί οι agenda,wicked και νομίζω μερικοί από τους sun και καλά για raid αλλά κατέληξε σε τραγωδία γιαυτούς. Η πλάκα είναι ότι όταν είμουν μέσα στο game στέλνανε κάποιον παίχτη λαγό για να μας τραβήξει έξω από την πόλη για να πέσουμε στην παγίδα που είχαν στήσει.
InCoRrEcT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αυτο το στιγμιαιο λαγκ ειναι το μονο καλο για τον επεξεργαστη μου που δεν ειναι και τοσο καλος. Κραταει γυρω στα 600 milisecond οποτε παντα ξερω οτι καποιος ερχετε και την κανω. ολοι το εχουμε αυτο το lag,δεν ειναι θεμα επεξεργαστη
Giorgos09 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 ολοι το εχουμε αυτο το lag,δεν ειναι θεμα επεξεργαστη Ειναι κυριως θεμα επεξεργαστη και σκληρου δισκου. Πχ αλλο να εισαι σε ενα κεντρικο mob spawn η σε μια πολη και αλλο στο selentine golem στο Aernalk. Εκει μπορει και να μη το καταλαβεις.
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 καλά έπρεπε να ήσουν εχθές αργά το βράδι andruk που είχαν έρθει 20+ άτομα για raid να δεις τι σημαίνει lag. Καλά ρε σείς από τους nocry τι ήρθατε τόσο αργά και τόσα άτομα για raid? Παράξενο εκτός αν ήσασταν περαστικοί...
ScarletK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Νέο review από το mmorpg.com , δίκαιο θα έλεγα. Νομίζω ότι οι αποφάσεις που θα παρθούν στο επόμενο expansion θα καθορίσουν την ( τελική; ) μοίρα του παιχνιδιού. Έχει τρομερή δυναμική, μπορούν να κάνουν μαγικά πράγματα αν το αποφασίσουν. Ελπίζω να φωτιστούν οι devs! Παραμένω subbed φυσικά, και "καμένος" atm, αλλά μπορώ να καταλάβω το αδιέξοδο των παλιών και τα ζόρια των νέων (και τα puppyeyes των ενδιάμεσων ) . Όσο για το fluff που αναφέρεται και στο review, πραγματικά το χρειάζεται. Link edit: Α ναι και για να μην ξεχνιόμαστε (δύο parts, βάζω αυτό που μου αρέσει περισσότερο!) Shenanigans http://www.youtube.com/watch?v=Yg7hpibjIs0
chek2fire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλή βαθμολογία του δώσανε αλλά για τα γραφικά που λένε ότι θέλουν βελτιώση θα διαφωνίσω. Νομίζω ότι έχει πανέμορφα γραφικά που αποδίδουν τον κόσμο του πολύ καλά. Δεν βλέπω τον λόγο σε ένα mmorpg να υπάρχουν γραφικά πρώτης γραμμής. Μήπως το review το έκαναν πριν το τελευταίο expansion και πάλι δεν πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα