Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ασε να γραψει και κανεις αλλος ρε το 80% των ποστ ειναι δικα σου, εχω βαρεθει να βλεπω τον ελφα σου

Δεν μας κρατάει ο άνθρωπος από το να ποστάρουμε :rolleyes:.

Κατά τα άλλα μπήκε το offline σήμερα, και είναι κομματάκι ακριβό είναι η αλήθεια. Aν και η λογική μάλλον είναι, "παίρνω μερικούς πόντους όταν κοιμάμαι". Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι για lesser magic 1-100 πρέπει να θέλει 80k gold. Ζόρικα ποσά δηλαδή για νέους παίκτες. Στις πιο main σχολές μαγείας (fire,chanting,witchcraft) είναι ακόμα μεγαλύτερα.

Προφανώς αν μπορείς να έχεις afk παίκτες μπροστά σου το βράδυ που κοιμάσαι, το macroing είναι πολύ καλύτερο. Συγκριτικά η διαφορά είναι τεράστια (να το ανεβάσεις με το χεράκι ή με macro σε σχέση με το offline), τουλάχιστον τριπλάσια. Πάντως σήμερα θα το χρησιμοποιήσω :rolleyes:.

Με πρόχειρους υπολογισμούς το βγάζω ότι θα τρώει γύρω στους 2k πόντους για 6-8 ώρες (ύπνος).

Δημοσ.

βλακεία είναι το offline skilling παίδες

καλύτερα macro που ανεβάζεις και το spell και intelligence

υποτίθεται βέβεια πως το έκαναν για τους νέους παίχτες , για να ανεβάζει ο χαρακτήρας κάποια σχολή μαγείας κατά τη διάρκεια του ύπνου .

Και που να τα βρεί βρε ο νέος πάιχτης τα 100.000 gold ?

η μόνη σχολή που δεν έχω 100αρίσει (για παράδειγμα)είναι στο 80 περίπου και για να πάει 100 θέλει 87000 πόντους , δλδ 87000 g . Ρε δεν τα δίνω καλύτερα

macro κι άγιος ο θεός , δεν τους πέτυχε !!!

τα καλά που είχε το patch ήταν τα χρώματα στο system και τα βέλη που πλέον stackάρουν

το κακό είναι το bug με τους zap towers (όποιος επιχείρησε κάποιο raid θα κατάλαβε τι λέω)

τραγικό , πρέπει να φτιαχτεί άμεσα

Δημοσ.

Νέο μικρό patchaki χθές που φέρνει επιτέλους και ένα κουμπί για το rest

1.  
  2. There is updated information on the meditation page
  3. There is now a default key for the "Rest" skill (H) making rest take a single click.
  4. Fixed a bug with color coded notifications for players entering clan cities on mounts and vehicles.
  5. Some monsters will now drop Christmas themed items.
  6. Christmas trees and fireworks have been added to the game.
  7. Increased the mana cost for Pungent Mist, Confusion, and Eye Rot
  8. Decreased the duration on Eye Rot and Confusion, and to a lesser extent for Pungent Mist.
  9. Portal Shard drop rate has been increased.
  10. Crafting the Silverbranch used to require the same amount of rare ingots as a rank 60 bow. This bug has been fixed.
  11. Ships can only be un-spawned by alt-use (default "G"), at the helm.__________________

βάλανε και στο offline skilling την δυνατότητα να δεις πόσο χρόνος έχει απομεινει για να ολοκληρωθουν τα lvl του skill

Δημοσ.

Σήμερα επισκεφτήκαμε με ένα φίλο την Dagnamyr των I know my chickens. Απ'έξω ένας κακός χαμός με high level duels. Ανάμεσα τους μερικοί πολύ γνωστοί pvpers. Αφού έχασα δύο duels από έναν τυπάκο σε ρόμπες :lol: , είχα και τα 15 λεπτά δημοσιότητας μου, αφού παίξαμε κόντρα στον Ninogan 3 φορές συνολικά. 2v1 δύο φορές (εγώ και ο φίλος) όπου μας άλλαξε τα φώτα, και μία φορά 3v1 με την προσθήκη του Miss Cheeky -που είναι περισσότερο στα μέτρα του- στην ομάδα μας. Ε στο 3v1 τον ρίξαμε! Αν και πιστεύω πολύ σοβαρά ότι ήταν εκτός φόρμας. :P

Χτες μας τσάκισε λίγο ο server με τα rollbacks και τα χαλασμένα system messages, ευτυχώς σήμερα όλα είναι ok.

post-161950-0-36450200-1292694023_thumb.jpg

Δημοσ.

AYTO ME TO ROLLBACK ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕ , ΧΑΣΑΜΕ 500k ΣΕ RARES ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ TRADE .

ΚΑΝΑΜΕ TICKET ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ

ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ RARE TOY

ΣΤΑ LOGS ΒΕΒΑΙΑ , ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ RARE ΣΤΟ BANK ΜΑΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ PRINTSCREEN)

ΕPIC FAIL ............. AV FTW

ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ SILVERBRANCH ΤΩΡΑ , ΑΛΛΟ EPIC FAIL

4 RARES ???

Δημοσ.

AYTO ME TO ROLLBACK ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕ , ΧΑΣΑΜΕ 500k ΣΕ RARES ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ TRADE .

ΚΑΝΑΜΕ TICKET ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ

ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ RARE TOY

ΣΤΑ LOGS ΒΕΒΑΙΑ , ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ RARE ΣΤΟ BANK ΜΑΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ PRINTSCREEN)

ΕPIC FAIL ............. AV FTW

ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ SILVERBRANCH ΤΩΡΑ , ΑΛΛΟ EPIC FAIL

4 RARES ???

ouch....υπάρχει περιπτώση να βρείτε άκρη;

Δημοσ.

υποτίθεται ότι ασχολούνται λέει με το θέμα μας

αλλά από προηγούμενα tickets έχω άχημη πείρα

ρε δεν κάνω πλάκα , θα πάω στα γραφεία και θα γίνει της πουτ@ν@ς

και δεν είμαι μόνος μου , 5 άτομα συμμετείχαν στο συγκεκριμένο trade

και οι 5 Ελληνες , οπότε θα κατηφορίσουμε Μαρούσι τσούρμο

Φλάμπουρααααααααα , ερχόμαστε

Δημοσ.

Λογικά θα βρεθεί λύση αλλά θα πάρει καιρό. Πρέπει να υπάρχουν άπειρα tickets με τέτοια περιστατικά. Βέβαια ποιος φταίει; Το κεφάλι τους. Με βάση το ότι πάντα γινόταν ένα fix στα system messages μετά από κάθε shutdown του server, καταλαβαίνω ότι ήταν ηθελημένο το κλείσιμο. Είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείς ότι τα 20 λεπτα rollbacks θα δημιουργήσουν σκατοκαταιγίδα <_< ; Επίσης είναι τόσο παλούκι να βάλεις ένα 5λεπτο-10λεπτο timer για το shutdown; Δε θέλω να είμαι υπερβολικός αλλά μάλλον έκαναν μεγάλη πατάτα στο συγκεκριμένο (εφόσον δεν ήταν τύπου πήρε φωτιά ο server).

Για να επιστρέψουμε στο κάψιμο πάντως (που βαστάει καλά), έβγαλε ένα vid ο VR πάλι που δείχνει όλα τα acts ενός siege. 37 λεπτά παρακαλώ, ποτό τσιγάρα και go. Ένα πρόβλημα είναι το ότι είναι λίγο choppy λόγω του χαμού που επικρατεί, αλλά δε γίνεται να το δεις και να μη θες να loggαρεις επιτόπου. Η ωραία μουσικούλα που του έχει προσθέσει βοηθάει επίσης.

http://www.youtube.com/watch?v=uJETzhlMAEE&hd=1

Δημοσ.

Χθές επικρατούσε μεγάλη αναταραχή στον server καθώς είχαμε ένα σημαντικό pvp siege στην πόλη των zagenda. Από τι διάβαζα μετά και στο main channel σε αυτή την μάχη θα πρέπει να πήραν μέρος πάνω από 150 άτομα από διάφορα clan άλλοι για να υπερασπηστούν την πόλη άλλοι για να επιτεθούν και άλλοι απλά για να gankaroun όλους αυτούς που συμμετήχαν στην μάχη. Στην τρίτη κατηγορία βρεθήκαμε εμείς σαν clan καθώς είμαστε το μόνο clan στον server που δεν συμμετέχει σε κανένα alliance και είμαστε τελείως αυτόνομοι. Για κακή μας τύχη όμως σε αυτούς που υπερασπιζόντουσαν την πόλη ήταν και οι SUN με πάνω από 40 άτομα στο team τους. Οι SUN κατά την γνώμη μου πρέπει να έχει τους πιο imba παίχτες στον server που παίζουν φοβερά πειθαρχημένα και με στρατηγική της μάχες τους.

Αρχικά εμεί μαζευτήκαμε στο hamlet μας το quarrendel που βρίσκετε κοντά στο πεδίο της μάχης. Είμασταν τρία party των 10 ατόμων δλδ σύνολο στα 30 άτομα και μερικοί από εμάς χωρίς team. Δλδ είχαμε αρκετό κόσμο και το σχέδιο μας ήταν να κινούμαστε περιφερειακά από το πεδίο της μάχης και να σκοτώνουμε τα group η τα άτομα που κάνουν το λάθος να απομακρύνονται από το πεδίο της μάχης.

darkfall494.png

Ετσί κάναμε συνεχή patrol σε μια μεγάλη περίμετρο γύρω από την κύρια περιοχή της πόλης που εκείνη την ώρα την πολιορκούσαν

darkfall497.png

Καποια στιγμή είδαμε κόσμο σε έναν λόφο και κατευθυνθήκαμε προς τα εκεί. Για κακή μας τύχη ήταν οι SUΝ με σχεδόν όλο τους το clan.

darkfall506.png

Οι μάχες που ακολούθησαν ήταν αρκετά σκληρές και για πρώτη φορά κατάφερα να κάνω και το πρώτο μου kill σε έναν παίχτη τους και καλό μάλιστα καθώς του έριξα ένα impale και τον αποτελείωσα. Για αρκετή ώρα η μάχη ήταν αμφίρροπη με ελαφρύ προβάδισμα προς την μεριά των SUN αλλά όταν παίζει ενάντια σε τέτοια clan γρήγορα αυτό το προβάδισμα τους έγινε καθαρή υπεροχή και μετά από λίγη ώρα φάγαμε ένα ομαδικό kill.

darkfall507.png

Μετά από αυτή την μάχη ξαναμαζευτήκαμε στο hamlet μας και αφού ντηθήκαμε αρχίσαμε ξανά και για αρκετή ώρα το gankarisma σε παίχτες και μικρές ομάδες που πήγαιναν για την πολιορκία της πόλης η φεύγανε. Τελικά η πόλη από τι έμαθα δεν έπεσε αλλά εμάς τους lux arcana από τι κατάλαβα δεν μας αποσχολούσε καθόλου...

Αφού η πολιορκία έληξε και φεύγανε όλοι από την περιοχή αποφασίσαμε να πάρουμε τα fast mount μας και να τρέξουμε προς τον βορά στην περιοχή των Νανων να ρίξουμε ένα JUnk ship και να κατακτήσουμε τον θαλάσσιο οχηρό burning glory. Είμασταν σίγουροι ότι και το Clan των Sun θα έκανε το ίδιο και γιαυτό θα έπρεπε να βιαστούμε.

Φτάσαμε 15 άτομα σχετικά γρήγορα στην θάλασσα του βορά και ρίξαμε το πλοίο μας και ξεκινήσαμε για την επίθεση στο fortess

darkfall510.png

darkfall518.png

Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε στο θαλάσσιο οχυρό και αρχίσαμε να το πολιορκούμε ρίχνοντας του με τα κανόνια του πλοίου. Από τι μου είπαν αν γίνεις κάτοχος του οχηρού σου πέφτει αρκετά μεγάλο loot.

darkfall513.png

Εκεί όμως που είμασταν έτοιμοι να το ρίξουμε εμφανίστηκε το πλοίο των Sun.

darkfall516.png

Είχανε πάρει ήδη το fortess της νότιας θάλασσας και θέλανε φυσικά να έχουν στην κατοχή τους και αυτό εδώ. Νομίζω εκεινή την ώρα κάναμε ένα στρατηγικό λάθος. Αντι να συνεχίσουμε να ρίχνουμε στο fortess γυρίσαμε τα κανόνια μας προς το πλοίο των Sun ενώ αυτοί άρχισαν να βαράνε το οχυρό με αποτέλεσμα να το ρίξουν μετά από λίγα λεπτά και να γίνουν κάτοχοι του.

Η εμπλοκή τελικά δεν κατέληξε σε ναυμαχία καθώς οι SUN γρήγορα υποχώρησαν. Από τι κατάλαβα κανείς δεν θέλει να χάσει ένα τόσο ακριβό αντικείμενο όπως είναι τα πλοία στον κόσμο του Darkfall.

Δημοσ.

μ@λ@κίες

ήταν απλά unplayable μέσα στο Αradoth

έφαγα 3 dc και ένα out of virtual adress

φυσικά ψόφησα

το ότι δεν το έχασαν οι ΖzZ είναι απλά λόγω κακής νοοτροπίας ορισμένων παιχτών αναφορικά με το combat looting

δλδ , δεν μπορεί να τους έχεις πάρει το bank area με 50 άτομα τα οποία από το άπειρο loot να προσπαθούν να bankάρουν όλοι μαζί & να μπαίνουν 10-12 ZzZ και να τους κόβουν φέτες

απλά δεν υπάρχει αυτό

σχετικά με τους sun απλώς να αναφέρω ότι ναι μεν είναι καλοί παίχτες και vets στο game , αλλά είναι επίσης κι ένα μάτσο κακομαθημένα κωλόπ@ιδ@

αυτό που μου τη δίνει περισσότερο στο παιχνίδι είναι μετά το fight τα retarded pm's και το QQ στα forums

το κάνουν και δικοί μας φυσικά αλλά τι να τους πεις ?

εχω βαρεθεί !!!

Δημοσ.

hi all & χρόνια πολλά

πουλάει ένας φίλος χαρακτήρα στο darkfall

τούμπανο , 432 hp , με 100άρες μαγείες και surging spells

& .......... το bank του μαζί (τίγκα στο rare)

όποιος ενδιαφέρεται ας μου κάνει ένα Pm εδώ ή στο game

ingame char : Razorise theOne

thnx

Δημοσ.

Μόνο αυτό το πράγμα δεν είχα δει να συμβαίνει... Αργά το βράδυ μας την πέσανε αρχικά οι happyfighters. Ηταν κανονικό zerg και από εμάς οι περισσότεροι είχαν φύγει και δεν είχαμε καμία τύχη να τους αντισταθούμε. Εκείνη την ώρα όμως που ήταν μέσα στην πόλη έρχονται να μας την πέσουν και οι fermen knights μαζί με nocry και κανα δύο άλλους από άλλα clan. Φυσικά κατάληξαν να πλακωθούν μεταξύ τους μέσα στην πόλη μας. Ητάν εντυπωσιακό να βλέπεις τόσες ακτίνες από τα tower να ρίχνουν στους παίχτες που κάναν pvp μεταξύ τους.

darkfall4941.png

Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα και καλη χρονια να εχουμε.

για οσους παιζουν το game δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να συστηθω :P

Για το τελευταιο post ειπα να σχολιασω για να πω οτι οντως ηταν επικο raid χθες,αλλα να διευκρινησω κατι...

Οι NoCry δεν ηταν μαζι με τους TFK ουτε με κανεναν αλλο.

Ηρθαν HF,tfk και μπηκαμε τυχαια κι εμεις.

εμεις ημασταν 4 ατομα,σκοτωσαμε καποιους και απο τις δυο clans και επειδη δε μας επαιρνε καθως μειναμε μονο 2 φυγαμε.

αυτα...

Καλη χρονια και παλι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...