Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...Ονομαζομαι Τζίμης και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την Ιδρυση μιας νέας ελληνικής clan ονόματος "GreekMercenaries" η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρώσουμε μια ενεργή ομάδα ατόμων γύρω στα 50-60 άτομα που θα μας βοηθήσουν να καθιερωθούμε στον χώρο τον MMO.Οποιος ενδιαφέρετε να γίνει μέλος της clan μπορεί να επισκεφθεί το σάιτ μας: http://www.greekmercenaries.webs.com

Επίσης αν θελετε να εποικινωνησετε μαζι μου για περαιτερω πληροφοριες καντε με αντ στο Μσν:[email protected]

Δημοσ.
Γεια σας παιδια...Ονομαζομαι Τζίμης και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την Ιδρυση μιας νέας ελληνικής clan ονόματος "GreekMercenaries" η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρώσουμε μια ενεργή ομάδα ατόμων γύρω στα 50-60 άτομα που θα μας βοηθήσουν να καθιερωθούμε στον χώρο τον MMO.Οποιος ενδιαφέρετε να γίνει μέλος της clan μπορεί να επισκεφθεί το σάιτ μας: http://www.greekmercenaries.webs.com

Link.png Site: Argonauts Game Community

αμα μαζευτείτε, μιλήστε μας, είστε ευπρόσδεκτοι για συμμαχία :)

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος, που συνήθως δε κάνω :P, και οι δύο πληροφορίες που θες υπάρχουν στο επίσημο site στις FAQ.

Δημοσ.

Λογικά από ότι έχω ακούσει και διαβάσει από beta testers το game δεν θα είναι πολύ βαρή που είναι απόρια του καλού σχεδιασμού της μηχανής γραφικών.

Δημοσ.

The date of the Darkfall European commercial release has been pushed back to February 25th, 2009. A pre-order will be made available mid-February.

The Darkfall Team

Αυτό είναι από την επίσημη ανακοίνωση.

Δημοσ.

Πολύ ωραία η προσέγκιση του παιχνιδιού γύρω από το ελεύθερο pk και το χάσιμο των αντικειμένων που κουβαλάμε, αλλά είναι κάπως σαν δίκοπο μαχαίρι.. Το παιχνίδι λογικά θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας (προσαρμογής) και θα προσφέρει αρκετές απογοητεύσεις στους παίχτες με αντίκτυπο στις πωλήσεις :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...