Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύο servers είναι: ο EU-1 (που ήταν κοινός server για όλους στην αρχή) και ο NA-1, με χωρητικότητα 10 χιλιάδες παίκτες ο καθένας (στο launch, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τίποτα) . Νούμερα δεν ξέρω, στο φόρουμ κυριαρχεί η άποψη ότι ο EU-1 βρίσκεται ανάμεσα σε 3.5-4 χιλιάδες παίκτες, και ο NA-1 4.5-5 χιλιάδες, με αυξητικές τάσεις και οι δύο (αρκετά trials, παλιοί παίκτες που κάνουν resub να δουν σε τι κατάσταση είναι το game μετά το expansions κτλ).

Γενικά κίνηση βρίσκεις, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα, κι αν είσαι σε clan. Οι γείτονες αγαπιούνται μεταξύ τους καθημερινά. Εγώ σήμερα από τις 3.30 μέχρι τις 7.30 πρέπει να μπλέχτηκα σε περίπου 5 διαφορετικές καταστάσεις pvp. Τρία ντου στην πόλη, ένα σε farm spot και δύο στα οποία πήγαινα γυρεύοντας (έξω ψάχνοντας για καυγά).

Κατά τα άλλα το οργανωμένο ξύλο (sieges) στον ευρωπαϊκό είναι λίγο παγωμένο, λόγω μερικών clan που είναι κυριολεκτικά αυτοκρατορίες αυτή τη στιγμή (πολλοί βετεράνοι μαζεμένοι). Για να περνάει η ώρα δημιουργούνται events από τους παίκτες. Έχουν μπει βίντεο σε αυτό το thread για τα events/τουρνουά που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Όλοι φαίνεται να περιμένουν το μεγάλο expansion-relaunch, μαζεύουν resources κι ακονίζουν τα σπαθιά τους. :-)

ps. Το recruit για racial war στον EU-1 έχει ξεκινήσει.

Δημοσ.

Σήμερα βαρέθηκα να είμαι guildless τόσο καιρό και αποφάσισα να μπω σε ένα international clan που μπορεί και να με δεχτεί κιόλας τόσο noobas που είμαι. Πήγα στους lux arcana που είναι και ανεξάρτητο clan έχει λαό για zerg και τζέρτζελό έχει κόσμο από όλες τις φυλές της γής και γενικά φαίνετε μια χαρά. Το αρνητικό είναι ότι οι officer μάλλον είναι από Αγγλία μεριά και καταλαβέτε τι προσπάθεια θέλεις για να καταλάβεις αυτά που λένε..

Δημοσ.

πλέον , και οι argonauts έχουv στην κατοχή τους το sweetwaters (στα σύνορα του yssam) .

o xάρτης του df αλλάζει συνέχεια !!

για περισσότερες πληροφορίες , επισκεφθείτε το "Darkfall Political Map"

:-)

gratz παιδιά. Η πόλη σας μιλάμε είναι στο άλλο άκρο τελείως απο εμας, έχετε και λευκους καρχαρίες, θα έχει τρελή φάση ¨)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lux Arcana.. Είμαι τέσσερις μέρες σε αυτό το clan και τις δύο από αυτές έχω ζήσει τις πιο επικές pvp στιγμές μου στο game. H πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι βρίζουν το clan σαν zerg αλλά όλοι το φοβούνται από τι έχω καταλάβει και είναι και ο φυσικός προστάτης των new σε όλες τις αψιμαχίες τους. Μιλάμε το clan έχει λαό και κάθε στιγμή στην πόλη τους βρίσκεις πάνω από 50 άτομα να παίζουν.

Την πρώτη μέρα που μπήκα φύγαμε από την πόλη μια zerg ορδή να πάμε να χαλάσουμε ένα siege που κάνανε οι "πολύ" sun σε ένα hamlet. Μιλάμε για επικές μάχες και οι sun δεν καταλάβαν τι τους περίμενε γιατί πιστεύω δεν περίμεναν να τους την πέσει ένα clan στο άσχετο και να τους χαλάσει το siege. Δεν ξέρω αν τα κατάφεραν τελικά γιατί είχα την ατυχία να με απομονώσουν και να με σκοτώσουν γρήγορα και μέτα έκανα logout.

Χθές το βράδι μας την έπεσαν στην κυρίως πόλη μας. Πρέπει να ήταν άπειρα clan που είχαν έρθει γιατί μας την πέφτανε ανα κύματα. Οι lux arcana δεν είναι σε κανένα alliance και νομίζω δεν χρειάζονται να είναι σε κάποιο alliance. Αρχικά μπήκαν μέσα στην πόλη μας δώσαμε μερικές μάχες αλλά γρήγορα σπάσαμε και αρχίσαμε να πέφτουμε και νόμιζα ότι τα πάντα είχαν χαθεί. Αυτό που δεν γνώριζα όμως ότι εκτός από εμάς που είμασταν μέσα στην πόλη υπήρχαν άλλοι τόσοι που έρχονταν απέξω για βοήθεια.

Ομηρικές μάχες. Όχι μόνο μπήκαν μέσα και τους αιφνιδίασαν αλλά μετά οργανωθήκαμε βγήκαμε έξω από την πόλη και δίναμε μάχες στο γύρω δάσος με τις ορδές από που ερχόντουσαν. Τελικά τους καθαρίσαμε όλους και μείνανε παντού τάφοι έτοιμοι για loot. Δύστυχος λόγο της έντασης δεν τράβηξα καμία φώτο για να την ανεβάσω αλλά πιστεύω στην επόμενη μάχη να το κάνω.

Στο τέλος μαζευτήκαμε στο keep και μοιραστήκαμε όλοι το loot. Εχουν ένα σύστημα που ο καθένας πέρνει από τις bag ένα weapon και ένα κομμάτι gear μόνο και μετά αφήνουν ελεύθερο το loot για όλους.

Μου αρέσει και έτσι όπως παίζουν τα pvp τους. Μας βρίζουν για zerg αλλά παίζουν φοβερά πειθαρχημένα. Κρατάνε πάντα τις γραμμές τους σε σχηματισμό και από τι κατάλαβα στις πίσω γραμμές πάντα κινούνται αυτοί που healaroun και που ρίχνουν spell. Οι massive μάχες στο darkfall είναι αρκετά δύσκολες γιατί απλά δεν υπάρχει το αυτόματο lock που υπάρχει στα άλλα mmorpg και είναι δύσκολο να στοχεύσεις κάποιον μέσα στον χαμό. Πρέπει να υπάρχει και κάποιο call γιατί το άκουσα να αναφέρετε στο chat καθώς η τακτική τους είναι να επικεντρώνονται όλοι μαζί σε έναν μόνο παίχτη μέχρι να τον καθαρίσουν και να πάνε στον επόμενο.

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε απ'ότι φαίνεται οι Lux Arcana είναι μια ανερχόμενη δύναμη στον Eu-1. Έχουν activity, έχουν holdings, επέλεξαν και πρόσφατα να παίξουν με territory control. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαμορφωθεί το κέντρο του χάρτη, αφού εκεί πέφτει το περισσότερο ξύλο. Μακάρι να ανέβουν να υπάρχει και αντίπαλος στην τελική. Αυτό τον καιρό όλοι παρακαλάνε τους z5 να τσακωθούν με τους SUN, κάτι που προς το παρόν(?) δεν σκοπεύουν να κάνουν.

Τώρα για το siege στο hamlet που λες, πριν μερικές μέρες οι NoCry έκαναν ένα challenge τους SUN το οποίο και έχασαν. Ίσως να μιλάς γι'αυτό. Αυτή η ησυχία, και η εξωπραγματική διαφορά που έχουν οι SUN με όλους τους υπόλοιπους, τους επιτρέπει να κάνουν ό,τι θέλουν και να επηρεάζουν τα αποτελέσματα των μαχών. Πρόσφατα κάποιοι έκαναν siege στους Siberia. Εμφανίστηκαν οι Sun με ένα roaming group 10-20 ατόμων και έγινε το siege καλοκαιρινό.

Γενικά πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον (και χαβαλέ) να παρακολουθείς τα politics στο df. Drama ftw! :D

Επεξ/σία από ScarletK
Δημοσ.

Σπύρο, hattori εδώ απο Guild wars :P congrats για το άρθρο, τόσο καιρό άλλο άτομο σαν και εσένα και τον Τάκη, που να έχετε ασχοληθεί τόσο εντατικά με τα MMO δεν έχω δει! είναι συνεχόμενη συνεργασία η μόνο γι αυτό το άρθρο;

Δημοσ.

Μάλλον μόνο για αυτό το άρθρο γιατί μόνο darkfall παίζω αυτό τον καιρό από mmorpg. Αν ξεκινήσω τπτ άλλο βλέπουμε :)

Δημοσ.

Από τι κατάλαβα σε αυτό το clan οι μάχες είναι καθημερινές. Χθες πάντως φάγαμε ένα περοιποιημένο πουλί.. Είμασταν και λίγοι μέσα στην πόλη και μας την πέσανε παίξαμε ανοργάνωτα και διασκορπισμένα και στο τέλος μας κάνανε ένα ομαδικό kill μέχρι που βαρέθηκαν να μας σκοτώνουν όλους με το σώβρακο και σηκώθηκαν και φύγανε.

Σήμερα ανέβηκαν δύο αρκετά ενδιαφέρων video στο youtube. Ενά που δείχνει πως ακριβώς γίνετε μια μάχη pvp και την ένταση που επικρατεί

http://www.youtube.com/watch?v=Z4bwKsk0toI

και ένα που δείχνει το φαρμάρισμα ενός fire dragon στο νησί Rubaiyat

http://www.youtube.com/watch?v=1xffNgXi5Y0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lux Arcana(No2)...

Τις περισσότερες ώρες τις ημέρας τα υπόλοιπα clan δεν τολμάνε καν να πλησιάσουν την πόλη των Lux καθώς γνωρίζουν ότι μέσα θα βρίσκετε αρκετός κόσμος και δεν θα έχουν καμία τύχη να μας αντιμετωπίσουν. Γιαυτό οι περισσότεροι προτιμούν να κάνουν τις επιδρομές τους αργά την νύχτα όταν στην πόλη βρίσκετε λίγος κόσμος με τους περισσότερους να είναι afk.

Χθές έκαναν την επιδρομή και κάποιοι Έλληνες που αφού με σκότωσαν καθώς και τους υπόλοιπους και αφού μου πήραν όλο το loot που είχα πάνω μου, μου δώσανε μετά και τα συγχαρητήρια τους για το άρθρο που έγραψα στο pcmaster και μετά φύγανε...

Οι lux arcana πάντως εκτός από πολυπληθές και ενεργό clan κάνουν και σοβαρή δουλειά στο pvp. Σχεδόν κάθε μέρα μαζευόμαστε πάνω από 40 άτομα στην μεγάλη αρένα που υπάρχει έξω από το guild hall μοιραζόμαστε σε ομάδες και κάνουμε training στο pvp ώστε να δοκιμάσουμε νέα built καθώς και να δούνε οι leader τις αδυναμίες του καθενός. Απο τι έχω μάθει παίζει και κάποιο ladder μια ιεραρχία στο clan που ανεβαίνει και πέρνεις θέση ανάλογα με τα προσόντα σου. Νωρίτερα είχαν πάει για τον the demon αλλά δύστυχος δεν είμουν μέσα για να δω αυτό το νέο epic monster από κοντά.

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.
Χθές έκαναν την επιδρομή και κάποιοι Έλληνες που αφού με σκότωσαν καθώς και τους υπόλοιπους και αφού μου πήραν όλο το loot που είχα πάνω μου, μου δώσανε μετά και τα συγχαρητήρια τους για το άρθρο που έγραψα στο pcmaster και μετά φύγανε...

Ντροπή και αίσχος :D, τι έγινε δεν τους είχες σε screenshot αυτούς; :P

Δημοσ.

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα μας έρθει και το νέο patch που φέρνει το offline skilling. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες πως θα λειτουργήσει αλλά νομίζω θα αντιμετωπίσει λίγο αυτό το πράγμα με τα macro που παίζει στο game. Δείτε εδώ την ανακοίνωση

http://www.darkfallonline.com/blog/darkfall-activity-report-more-community-feedback/

Μερικές ακόμα αλλαγές που θα δούμε μελοντικά είναι το death του χαρακτήρα όταν πέφτει από μεγάλο ύψος, η αντιμετώπιση του one man clan fight δλδ με λίγα λόγια bye bye Ginger ο φόβος και ο τρόμος όλων των newbies player μέσα στις npc πόλεις, θα αντιμετωπίσουν το Bunnyhopping ενώ θα προσθέσουν και μικρότερα treasure map. Μακάρι γιατί τα treasure map από τι κατάλαβα μέχρι τώρα πέφτουν από high lvl monster και αυτό και σπάνια.

Στο clan συνεχίζετε το καθημερινό pvp όλες τις ώρες τις ημέρας. Υπάρχει ένα clan που λέγετε pizza κάπως και που καθημερινά μας κάνουν επιθέσεις στην πόλη ιδίως αργά την νύχτα που γνωρίζουν ότι στην πόλη δεν βρίσκονται αρκετά άτομα για να την υπερασπιστούν. Υπάρχει μια σηζήτηση στο clan forum αν θα πρέπει να πάμε να τους διαλύσουμε το μοναδικό hamlet που έχουν σαν έδρα τους και βρίσκετε σχετικά στην πόλη η αν θα πρέπει να τους αφήσουμε να υπάρχουν για να κάνουμε pvp training μαζί τους. Δεν έχουμε καταλήξει κάπου ακόμα. Χθές όμως επειδή γίνανε εκνευριστικά ενοχλητικοί μαζευτήκαμε αργά την νύχτα 2 group και είπαμε να κάνουμε μια επίσκεψη στο hamlet τους για να τους gankaroume. Για καλή τους τύχη είχαν κάνει logout όλοι τους εκείνη την ώρα

darkfall4751.png

αν και δεν τους βλέπω το hamlet τους να συνεχίζει να υπάρχει για πολύ. Έχουν αρχίσει και γίνονται ιδιαίτερα επικινδύνοι αφού προχωράνε σε συμμαχίες με άλλα μεγαλύτερα clan και πιστεύω αν δεν δράσουμε άμεσα αργά η γρήγορα θα το έχουμε το siege στην ίδια μας την πόλη.

Ετσί λειτουργεί ο κόσμος του darkfall...

Δημοσ.

Και το massively.com έθεσε το ερώτημα. Darkfall η mortal online? Φυσικά το πρώτο καθώς το δεύτερο δεν δουλεύει καν και δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις σαν ολοκληρωμένο game

http://massively.joystiq.com/2010/12/05/the-daily-grind-darkfall-or-mortal-online/

Δημοσ.

The epic battle of the naked Zerg

Στους Lux Arcana καθημερινά οργανωνονται διάφορα event και ένα από αυτό λέγετε naked event. Οι κανόνες είναι ότι ξεκινάμε όλοι μόνο με το σώβρακο από την πόλη και χωρίς κάποιο όπλο μόνο με τα starter weapon και έχουμε μια ώρα προθεσμία να φαρμάρουμε mob για να πάρουμε ότι item, armor, weapon ρίξουν. Αφού περάσει η μια ώρα πρέπει να μαζευτούμε ξανά στην πόλη και να πλακωθούμε στο ξήλο μεταξή μας με ότι όπλα έχουμε μαζέψει και όποιος μείνει τελευταίος όρθιος παίρνει ένα πολύ καλό loot.

Είχαμε μαζευτεί αρκετός κόσμος και ξεκινήσαμε για να πάμε να φαρμάρουμε τα mob κρατώντας μόνο ένα starter weapon και φορώντας μόνο το σώβρακο μας...

darkfall4761.png

μετά από μια ώρα και αφού φαρμάραμε διάφορα mob γυρίσαμε στην πόλη φορώντας ότι είχαμε καταφέρει να μαζέψουμε για να πάρουμε μέρος στην τελική φάση της δοκιμασίας

darkfall4811.png

εκεί όμως που είμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε την τελική μάχη μας την έπεσαν στην πόλη πέντε άτομα από αντίπαλο clan. Φυσικά εμείς δεν μπορούσαμε να υπερασπιστούμε την πόλη με τα crap gear, weapon που φορούσαμε γιαυτό τρέξαμε όλοι και πήγαμε στην κορυφή του mage guild για να κρυφτούμε και να περιμένουμε να φύγουν

darkfall4861.png

ομώς για κακή μας τύχη αυτοί δεν φεύγανε και συνέχιζαν να πολεμάνε με κάποιους από το clan που μόλις είχαν κάνει login και δεν γνώριζαν τι συμβαίνει. Αφού κάτσαμε για λίγη ώρα στην κορυφή του mage guild αποφασίσαμε να επιτεθούμε και ότι γίνει και για άλλη μια φορά είδαμε την δύναμη που έχει το zerg ακόμα και όταν φοράει μόνο σώβρακο.. :)

Τους την πέσαμε αφνιδιαστικά 20 άτομα και αυτοί τα χάσανε τελείως γιατί δεν περίμεναν να υπάρχει τόσο κόσμος μέσα στο clan. Μετά από λίγη ώρα πανικοβλήθηκαν από τις μαζικές επιθέσεις που τους κάναμε και άρχισαν να πηδάνε έξω από την πόλη πανικόβλητοι και να τρέχουν να σωθούν.. Πιστεύω ούτε που είδαν τι φοράγαμε όλοι μας γιατί αλλιώς δεν θα τους είχε πιάσει τέτοιος πανικός :P

Οτάν φύγαμε συνεχίσαμε φυσικά το event και κέρδισε ο καλύτερος και ο πιο σωβρακόφαρδος τους clan

darkfall4891.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...