Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι όπως τα λέτε ψήνομαι να το ξαναδοκιμάσω και εγώ. Από αυτά που διαβάζω είναι σα να μιλάμε για άλλο παιχνίδι.

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενά videaki εδώ από το noob dungeon που βρίσκονται στις κεντρικές πόλεις και βλέπουμε και το boss που υπάρχει εκεί. Φυσικά δεν είναι instance τα dungeon και μπορείς να βρείς και άλλου να παίζουν μέσα αλλά νομίζω είναι ότι πρέπει για τους νέους παίχτες.

και όταν είσαι noobas και δεν ξέρεις που πας και τι μπορεί να συναντήσεις...

"The following is raw uncut livestream footage of a horrible disaster that took place on October 10th, 2010

we all mourn the loss of our fallen heroes

They will forever be remembered..."

Και ένα φοβερό machinima video από τον κόσμο του darkfall.. :lol:

The Hunter

Δημοσ.

Ενά videaki εδώ από το noob dungeon που βρίσκονται στις κεντρικές πόλεις και βλέπουμε και το boss που υπάρχει εκεί. Φυσικά δεν είναι instance τα dungeon και μπορείς να βρείς και άλλου να παίζουν μέσα αλλά νομίζω είναι ότι πρέπει για τους νέους παίχτες.

και όταν είσαι noobas και δεν ξέρεις που πας και τι μπορεί να συναντήσεις...

"The following is raw uncut livestream footage of a horrible disaster that took place on October 10th, 2010

we all mourn the loss of our fallen heroes

They will forever be remembered..."

Και ένα φοβερό machinima video από τον κόσμο του darkfall.. :lol:

The Hunter

Δημοσ.
τον ice dragon τον εχει δοκιμασει κανεις?

υπάρχει βιντεάκι στο youtube , βάλε να το δεις , είναι σε sequel .

---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ----------

Τα Quests τελικά είναι αναγκαστικά ή όχι; =P Γιατί όταν μου λέει ο άλλος να κάνω κάτι ντε και καλά, αρχίζω και το βαριέμαι... :-(

δεν είναι , απλώς θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις stats , kai να μαζέψεις και κάνα material/gold

για να καταλάβεις , εγώ τα έκανα μετά από 10 μήνες , όταν πλέον τα mobs ήταν γελοία για τον χαρακτήρα μου , πράγμα το οποίο είναι ακόμα πιο βαρετό ........... φαντάσου να έχεις 400+ hp και να πρέπει να σκοτώνεις skeletons .

οπότε , κάντα τώρα καλύτερα , απλώς βρες και κάποιον να μιλάς Ingame , για να περνάει η ώρα σου .

Δημοσ.
τον ice dragon τον εχει δοκιμασει κανεις?

υπάρχει βιντεάκι στο youtube , βάλε να το δεις , είναι σε sequel .

---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ----------

Τα Quests τελικά είναι αναγκαστικά ή όχι; =P Γιατί όταν μου λέει ο άλλος να κάνω κάτι ντε και καλά, αρχίζω και το βαριέμαι... :-(

δεν είναι , απλώς θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις stats , kai να μαζέψεις και κάνα material/gold

για να καταλάβεις , εγώ τα έκανα μετά από 10 μήνες , όταν πλέον τα mobs ήταν γελοία για τον χαρακτήρα μου , πράγμα το οποίο είναι ακόμα πιο βαρετό ........... φαντάσου να έχεις 400+ hp και να πρέπει να σκοτώνεις skeletons .

οπότε , κάντα τώρα καλύτερα , απλώς βρες και κάποιον να μιλάς Ingame , για να περνάει η ώρα σου .

Δημοσ.

Χθές επέσα αρκετές φορές πάνω σε garra dar τα νέα mob που πετάγονται από το έδαφος. Αν πέσεις καλά μέσα στην περιοχή τους το mount το έχεις χαμένο από χέρι. Συνέχεια βγαίνουν mob από το έδαφος που ρίχνουν όλη την ώρα acid πάνω στο άλογο και το τρώνε με 5 hit. Πολύ επικίνδυνα mob

Δημοσ.

Ένα κορυφαίο βίντεο φρέσκο φρέσκο. Ο author ειρωνικά είχε ονομάσει το thread της παρουσιάσης "Darkfall is Dead".

Κλαίω με το πόσο καλά του τρέχει το παιχνίδι και το απίστευτο ξύλο που πέφτει :lol:.

[ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=CXdY9onBgbo&hd=1[/ame]
Δημοσ.
To search στα friend έχει bug γιαυτό δεν μπορώ να σας βρω και να σας προσθέσω. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να γίνει να προσθέσεις κάποιον στα friend σου.

εμένα πάντως μου ήρθαν κάποια friend requests και τα έκανα accept , τώρα πως έγινε αυτό ούτε που ξέρω .

Μάλιστα , είναι πολύ ενδιαφέρων καθώς όταν logάρεις , βλέπεις με κόκκινα αν είναι off ο friend και με μπλε αν είναι on .

δείχνει το char-name τους στην οθόνη αλλά και στο system .

Δημοσ.

Ενά video από τα δύο boss που πρόσθεσαν με το τελευταίο update

φοβερό αυτό που κάνει ο ice dragon που χώνετε στην θάλασσα και μετά εμφανιζετε με μια τεράστια δίνη.

Δημοσ.
Και μένα μου έχει έρθει request, αλλά δε ξέρω πώς να κάνω accept :P

πας στο journal , πάνω δεξια λέει κάπου requests νομίζω ή friends .

μπαίνεις και τα βλέπεις , τα κάνεις accept και save .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...