giorgos147 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πωπω, όσο βλέπω να γράφετε σχόλια εδώ, τόσο θέλω να δοκιμάσω το παιχνίδι. Δε νομίζω να αντέξω πολύ ακόμα. Κάποτε, μέσω Trial 10 ημερών, είχα δοκιμάσει το παιχνίδι -καιρό τώρα, ίσως και πέρυσι τα Χριστούγεννα!-. Τώρα, πρέπει να αγοράσω το παιχνίδι, ή μπορώ απλά με μία GameCard να μπω; Προφανώς το πρώτο, ε;
chek2fire Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις άλλο email μπορείς να φτιάξεις νέο λογαριασμό και να αρχίσεις ξανά το trial των 14 ημερών ---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:16 ---------- Ξέρει κανείς respawn location από τα νέα mob όπως το Garra dor η τα cave troll. Δλδ σε όλα εκτός απο το ice dragon που είναι αρκετά γνωστό.. Το yourmom δεν τα έχει ακόμα στις καταχωρήσεις του.
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Κατεβαινει. Το ειχα αγορασει παλιοτερα αλλα δεν με κρατησε. Ισως εφταιγε οτι επαιζα μονος μου και δεν ηξερα τιποτα για το παιχνιδι. Θα κανω αλλη μια προσπαθεια με το trial.
chek2fire Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 To search στα friend έχει bug γιαυτό δεν μπορώ να σας βρω και να σας προσθέσω. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να γίνει να προσθέσεις κάποιον στα friend σου.
damastes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 νομίζω το βρηκα κατα τύχη. Αν πας απο το journal-social-requests δεν δουλεύει το search. Αν πας απο το journal-social-friends και πατήσεις το add κάτω δεξιά σου βγαζει ενα search που δουλεύει. Σου έστειλα, για τσέκαρε το.
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα! Είμαι μέσα και γω, και μέχρι στιγμής θα έλεγα ότι με κρατάει! Τη πρώτη φορά που μπήκα πριν κανένα χρόνο, οκ, μπήκα, είπα "ωραίο" αλλά δε μου έδινε την αίσθηση ότι θέλω να ξαναμπώ να παίξω. Πλέον έχω και αυτή την αίσθηση. Για να δούμε!
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ρε σεις, θα το σπάσω. Προσπαθώ να κάνω τα Quests τα οποία σε σύνολο ζητάνε καμιά χιλιάρα τέρατα, και για δεύτερη φορά παθαίνω αυτό: Ενώ παίζω κανονικά και βαράω ένα απλό τέρας (συγκεκριμένα τη τελευταία φορά ήταν ένα Zombie Scout νομίζω), και ενώ η ζωή μου είναι στο μισό, ξαφνικά με σκοτώνει! Ρίλι τώρα, καμιά εναλλακτική οδός από το να σκοτώνω, ώστε να ανεβάσω τα stats, υπάρχει; Και αφήστε που έπεσα τώρα πάνω στο maintance, με αποτέλεσμα να πρέπει να μπω σε καμιά ώρα ώστε να μαζέψω τα χρήματα και τα όπλα που έχασα.
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ρε σεις, θα το σπάσω. Προσπαθώ να κάνω τα Quests τα οποία σε σύνολο ζητάνε καμιά χιλιάρα τέρατα, και για δεύτερη φορά παθαίνω αυτό: Ενώ παίζω κανονικά και βαράω ένα απλό τέρας (συγκεκριμένα τη τελευταία φορά ήταν ένα Zombie Scout νομίζω), και ενώ η ζωή μου είναι στο μισό, ξαφνικά με σκοτώνει! Ρίλι τώρα, καμιά εναλλακτική οδός από το να σκοτώνω, ώστε να ανεβάσω τα stats, υπάρχει; Και αφήστε που έπεσα τώρα πάνω στο maintance, με αποτέλεσμα να πρέπει να μπω σε καμιά ώρα ώστε να μαζέψω τα χρήματα και τα όπλα που έχασα.
chek2fire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Για τα όπλα πάντως μην ανυσηχείς ετσί και αλλιώς συν ότι δεν αξίζουν τπτ θα βρεις και άλλα σύντομα. Τo darkfall μπορείς να το παίξεις όπως θέλεις εσύ. Φυσικό είναι να σε σκοτόνουν τα πάντα με δύο hit τώρα που είσαι στην αρχή... Ξεκίνα με goblin και μόνο με goblin, και τα zombie δεν είναι άσχημα αλλά πρόσεχε τα dire zombies γιατί κάνουν τρελό dmg. Θέλει αρκετό grinding το game αλλά σε ανταμείβει. Και για μένα εξερεύνησε τον κόσμο του. Ετσί και αλλιώς ότιδήποτε κάνεις σου ανεβάζει skill ακόμα και να αφήσεις τον χαρακτήρα σου να κολυμπάει όλη μέρα σου ανεβάζει τα skill όπως το strength Τελικά πάντως το add friend δεν δουλεύει γμτ. Δεν μου ήρθε κάποια ειδοποίηση
chek2fire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Για τα όπλα πάντως μην ανυσηχείς ετσί και αλλιώς συν ότι δεν αξίζουν τπτ θα βρεις και άλλα σύντομα. Τo darkfall μπορείς να το παίξεις όπως θέλεις εσύ. Φυσικό είναι να σε σκοτόνουν τα πάντα με δύο hit τώρα που είσαι στην αρχή... Ξεκίνα με goblin και μόνο με goblin, και τα zombie δεν είναι άσχημα αλλά πρόσεχε τα dire zombies γιατί κάνουν τρελό dmg. Θέλει αρκετό grinding το game αλλά σε ανταμείβει. Και για μένα εξερεύνησε τον κόσμο του. Ετσί και αλλιώς ότιδήποτε κάνεις σου ανεβάζει skill ακόμα και να αφήσεις τον χαρακτήρα σου να κολυμπάει όλη μέρα σου ανεβάζει τα skill όπως το strength Τελικά πάντως το add friend δεν δουλεύει γμτ. Δεν μου ήρθε κάποια ειδοποίηση
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τα Quests τελικά είναι αναγκαστικά ή όχι; =P Γιατί όταν μου λέει ο άλλος να κάνω κάτι ντε και καλά, αρχίζω και το βαριέμαι...
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τα Quests τελικά είναι αναγκαστικά ή όχι; =P Γιατί όταν μου λέει ο άλλος να κάνω κάτι ντε και καλά, αρχίζω και το βαριέμαι...
chek2fire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τπτ δεν είναι αναγκαστικό στο darkfall απλά τα quest θα σου δώσουν λέφτα και κάποιο σκοπό για το παιχνίδι. Καλό είναι μόνο να κάνεις αυτά για τα strength για να δυναμώσεις κάπως τον χαρακτήρα σου. Υπάρχουν αρκετοί που έχουν ανεβάσει τα stat τους χωρίς να κάνουν κάποιο quest. Θα σου πρότεινα να μπεις στους NEW που είναι clan για να βοηθάει συγκεκριμένα νέους παίχτες. Θα σε βοηθήσουν αρκετά στα νέα σου βήματα.
chek2fire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τπτ δεν είναι αναγκαστικό στο darkfall απλά τα quest θα σου δώσουν λέφτα και κάποιο σκοπό για το παιχνίδι. Καλό είναι μόνο να κάνεις αυτά για τα strength για να δυναμώσεις κάπως τον χαρακτήρα σου. Υπάρχουν αρκετοί που έχουν ανεβάσει τα stat τους χωρίς να κάνουν κάποιο quest. Θα σου πρότεινα να μπεις στους NEW που είναι clan για να βοηθάει συγκεκριμένα νέους παίχτες. Θα σε βοηθήσουν αρκετά στα νέα σου βήματα.
LuxJaja Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 έτσι όπως τα λέτε ψήνομαι να το ξαναδοκιμάσω και εγώ. Από αυτά που διαβάζω είναι σα να μιλάμε για άλλο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα