JERONIMO888 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρα ρεαλιστικοτατο και καλο. Ελπιζω τουλαχιστον να υπαρχει Inventory της προκοπης που να χωραει πολυ πραμα μεσα και ολα καλα. Θα κοιταξω να βρω κανενα torrent να κατεβασω τον client και μετα θα γραφτω για το trial. Ευχαριστω για την ενημερωση ! Εχεις συγκεκριμενα ως 300 κιλα που μπορεις να βαλεις στο σακο σου και με ενα skill αργοτερα το ανεβαζεις ως τα 400κιλα. Μπες εδω https://accounts.eu.darkfallonline.com/account/trial-register.php φτιαξε account και μετα σου δινει λινκ για να κατεβασεις το client και μην σε ανησυχει για το account ο χρονος αρχιζει απο την στιγμη που κανεις login με τον χαρακτηρα σου.
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 edit: Εβλέπα γενικά τα video τους που είχαν ανεβάσει και νομίζω αυτό εδώ αποδίδει τέλεια την αίσθηση του κόσμου του darkfall http://www.own3d.tv/video/11640/Darkfall_Online_-_ridable_kitteh
Intruder7s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ηρθα να κανω edit Να γραψω οτι το βρηκα! Βασικα πρωτα βρηκα την σελιδα του download και μετα γραφτηκα! Ειμαι στο 4%. Ευχαριστω και παλι !
ScarletK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 edit: Εβλέπα γενικά τα video τους που είχαν ανεβάσει και νομίζω αυτό εδώ αποδίδει τέλεια την αίσθηση του κόσμου του darkfall http://www.own3d.tv/video/11640/Darkfall_Online_-_ridable_kitteh Είναι όμορφος ο κόσμος που έχουν φτιάξει οι άτιμοι. Και λόγω αποστάσεων, επικινδυνότητας έχει ταλαιπωρία, αλλά και πολύ epicness . Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που είδα τον ήλιο ingame, με τις σκιές των δέντρων να παίζουν. Απλά κάθεσαι κάτω και κάνεις τσιγάρο κοιτώντας.
Bspus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 βρε είναι για hardcore games γιαυτό.αν ήταν για casual να είσαι σίγουρος ότι θα είχε βουίξει ο τόπος. προσωπικά αν δεν βγάλουν αυτή τη βλακεία με το loot (πεθανες τα έχασες όλα) δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με το game. πάντως αν σε παρηγορεί έχω διαβάσει όλα σου τα post (ανέβασε και κανένα videaki να γουστάρουμε) Πραγματικα ο φοβος σου ειναι εντελως ανυποστατος. Καταρχην εχεις bank για να αποθηκευεις αντικειμενα τα οποια δεν χανεις οταν πεθανεις Μετα, τα αντικειμενα δεν ειναι τοσο σημαντικα οσο στα αλλα ΜΜΟ. Ετσι και αλλιως ολα χαλανε μονα τους καποια στιγμη (δεν επισκευαζονται) και θα τα χασεις. Αλλα δεν πειραζει γιατι ειναι ευκολο να τα αναπληρωσεις, με εξαιρεση τα πολυ ΤΟΡ που κανεις δεν χρησιμοποιει καθημερινα. Εγω για παραδειγμα οταν επαιζα φορουσα μονιμως αξιοπρεπη αντικειμενα τα οποια εφτιαχνα μονος μου και ειχα τουλαχιστον μια ντουζινα ρεζερβα για το καθενα. Και ακομα και αν τα εχανα ως δια μαγειας ολα ειχα αρκετα υλικα να φτιαξω αλλα τοσα.
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μόνο που τους πρώτους μήνες για τους noob είναι φοβερά δύσκολο όχι μόνο να αναπλυρώσουν τα item αλλά και να βρούνε αντικείμενα ίδιας αξίας. Με το πρόσφατο update και με το αυξημένο loot από τα low lvl mob κάπως έχουν διορθωθεί τα πράγματα.
damastes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 να ρωτήσω κάτι, μια απορία που μου δημιουργήθηκε απο τα SS και τα video. Skill bar δεν υπάρχει;
Intruder7s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εχει κανονικα. Εγω τωρα που το ξεκινησα μου φαινεται οτι εχει πολυ ωραιους μηχανισμους αλλα ειναι δυσκολο να το συνηθισω... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2010 από Intruder7s
gers7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ειναι διαφορετικος ο χειρισμος του σε σχεση με αλλα παιχνιδια, αλλα θα το συνηθισεις, καλο ειναι να μην μπεις σε καποια clan τωρα στην αρχη , η μπορεις να μπεις σε μια clan που λεγεται NEW , ειναι μου φαινεται για νεους παικτες , αλλα δεν ξερω τι παιζει ακριβως με αυτους. οσο για την SUN που ειπε καποιος πιο πριν, δεχοντε μονο veterans , ---------- Προσθήκη στις 20:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:45 ---------- να ρωτήσω κάτι, μια απορία που μου δημιουργήθηκε απο τα SS και τα video. Skill bar δεν υπάρχει; υπαρουν παρα πολλα skills τα πιο πολλα ειναι μαγειες που τις μαθαινεις με τον καιρο, υπαρχουν 10 hotbars που η καθε μια εχει απο 10 slots για να βαζεις τα skill
damastes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έτσι βιαστικά που κοίταξα για τα skills, συγκεκριμένα μη μαγικα skill για κάποιον πχ που δεν είναι μάγος, είδα ότι δεν υπάρχουν πολλά και ειχε κάποια generic ανάλογα με το όπλο που έχεις. Παράδειγμα υπάρχουν skill που με κάποιο χτύπημα του όπλου να δημιουργεί κάποιο condition( bleed, poison, κλπ) ; υπάρχουν skill που να δουλεύουν συνδυαστικα; sent from my HTC Magic using tapatalk
ScarletK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έβαλα sub πριν λίγο, το bind μου είχε γίνει σκατά, γιατί έσπασε το clan - με πέταξε το allince από την πόλη και το house bind που είχα ήταν ενός συμπαίκτη (κάτι μήνες πριν). Έκανα recall με έβγαλε σε ένα camp που δε το θυμόμουν καλά, οπότε ξεκίνησα να πάω στα γνωστά μου μέρη (alfar starting). Σκότωσα μερικά trolls, και μετά νύχτωσε... Τρέχοντας πήγα να κάνω break through μέσα από hags και gg. Καλωσήρθατε στο darkfall . Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω να το δω καιρό, αλλά όντως φαίνεται ομορφότερο το game. Επίσης οι ήχοι που άλλαξαν ήταν μια ευχάριστη αλλαγή. Ειδικά το "ντουπ" στο load.
gers7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έτσι βιαστικά που κοίταξα για τα skills, συγκεκριμένα μη μαγικα skill για κάποιον πχ που δεν είναι μάγος, είδα ότι δεν υπάρχουν πολλά και ειχε κάποια generic ανάλογα με το όπλο που έχεις. Παράδειγμα υπάρχουν skill που με κάποιο χτύπημα του όπλου να δημιουργεί κάποιο condition( bleed, poison, κλπ) ; υπάρχουν skill που να δουλεύουν συνδυαστικα; sent from my HTC Magic using tapatalk καθε οπλο εχει2-3 επιπλεον abilities like bleeding, knockback, wirldwind attack , power attack, αναλογα τι ειναι, πχ αλλα εηει το σπαθι αλλα το axe κτλπ. τα πιο πολλα ειναι τα μαγικα, τα μαγικα τα χρησιμοποιουν ολοι, η μαγεια ειναι αναποφευκτη , δεν μπορεις να εισαι μονο melle , η μονο μαγος, η μονο τοξοτης.. απλως κανεις focus σε καποιο ειδος περισσοτερο. ---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:04 ---------- Έβαλα sub πριν λίγο, το bind μου είχε γίνει σκατά, γιατί έσπασε το clan - με πέταξε το allince από την πόλη και το house bind που είχα ήταν ενός συμπαίκτη (κάτι μήνες πριν). Έκανα recall με έβγαλε σε ένα camp που δε το θυμόμουν καλά, οπότε ξεκίνησα να πάω στα γνωστά μου μέρη (alfar starting). Σκότωσα μερικά trolls, και μετά νύχτωσε... Τρέχοντας πήγα να κάνω break through μέσα από hags και gg. Καλωσήρθατε στο darkfall . Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω να το δω καιρό, αλλά όντως φαίνεται ομορφότερο το game. Επίσης οι ήχοι που άλλαξαν ήταν μια ευχάριστη αλλαγή. Ειδικά το "ντουπ" στο load. επισης εχει αλλαξει το AI των mobs, και καποια απο αυτα αν σκοτοσουν παικτη ανεβαινουν και level
sotstorm7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 μπηκα και γω στο κοσμο του darkfall αλλα ειμαι τελειως χαμενος..ουτε τα τρολλ που εχει εκει γυρω δεν μπορω να ριξω καλα καλα..εχω βρει 2 κουεστ μονο και δεν ξερω τι να κανω τωρα..το γκειμ φενεται αρκετα καλο, πολυ δυσκολο αρχικα αλλα αξιζει.
ScarletK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Για goblin να πας. Μη χωθείς πολύ βαθιά μέσα στην περιοχή τους, για να μπορείς να τρέξεις πίσω -εκτός ορίων και να κάνεις rest. Θυμάμαι, το πρώτο kill φαίνεται άθλος, με τα άτιμα να τρέχουν πίσω και να σου έρχονται με παρέα. Επίσης στην αρχή οι goblin shamans και οι warriors είναι ελαφρώς απαγορευτικοί. Μείνε σε scouts και άμα δεις κανένα warrior solo, δοκίμασε (για shaman προς το παρόν). Όταν παλεύεις μη τα αφήνεις να σε τραβάνε μέσα στα μέρη τους, καλύτερα να κάνεις πίσω. Τα mobs (όπως και οι παίκτες), "ακούνε" την βαβούρα της μάχης στο χιλιόμετρο. Τσούκου τσούκου θα αρχίσεις να τα ρίχνεις πιο εύκολα και μετά από μερικές ώρες θα έχεις αρκετό κατσαρολικό για να φοράς. Άσχετο αλλά παρατήρησα last death icon στον χάρτη; omg! Χάνεις όλη τη γλύκα!
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 μπηκα και γω στο κοσμο του darkfall αλλα ειμαι τελειως χαμενος..ουτε τα τρολλ που εχει εκει γυρω δεν μπορω να ριξω καλα καλα..εχω βρει 2 κουεστ μονο και δεν ξερω τι να κανω τωρα..το γκειμ φενεται αρκετα καλο, πολυ δυσκολο αρχικα αλλα αξιζει. Για quest μίλα σε όλα τα npc από την πόλη που ξεκίνησες και πάρε ότι quest υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα