chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα περιμένουμε το νέο expansion που υπόσχετε μεγάλες αλλαγές ιδίως στα γραφικά και animation και φυσικά βλέπω όλη η εβδομάδα να πάει με κρασαρίσματα του server . Σε αυτό το game το pvp είναι όποιος προλάβει και φύγει να γλιτώσει. Εχώ παίξει pvp σε διάφορα mmorpg αλλά τέτοια φυγομαχία μόνο σε αυτό το game την έχω δει. Κανένα ήθος στις μάχες ο "σωζων ευατον σωθήτω" ασέ και που στο τέλος το loot το παίρνει το πιο λαμόγιο και ο πιο πονηρός. Χθές το βράδι ετοιμαζόμασταν με το clan να πάμε για raid και είμασταν λίγο πριν ξεκινήσουμε, αρκετά φορτωμένοι με item και πράγματα μαζί μας. Στην πόλη βρίσκονταν και 5 μέλη από τους infernal pigs που είναι σύμμαχοι μας και παίζουν αυτή την εποχή εδώ. Σε κάποια φάση βλέπουμε στο system ότι έχουν μπει στην πόλη για επιδρομή από ένα εχθρικό clan. Ετοιμάζομαι για μάχη, ακούω και στο ts να λένε να κάτσουμε στην bank και συνηθισμένος από τα χρόνια που παίζω pvp ρίχνομε στην μάχη με το που τους βλέπω, πολεμάω μπροστά με την βεβαιότητα ότι δίπλα η τουλάχιστον λίγο πιο πίσω είναι τα άλλα 10 άτομα από τους δικούς μας... Φυσικά και έκανα λάθος και το κατάλαβα όταν όλοι από το αντίπαλο clan ρίχναν μόνο σε μένα. Οτάν τέλειωνε η ζωή μου γύρισα να δω που ήταν οι άλλοι και ήταν άφαντοι. Από τι είδα μετά είχαν πάει μέσα στο κτήριο του bank . Και δεν είναι μόνο αυτό όταν με σκότωσαν μου λουτάραν και τον τάφο οι infernal pig όταν τους είχαμε σκοτώσει όλους και μετά όταν τους ρώταγα που είναι τα πράγματα μου μου κάναν τον κινέζο. Η λαμογιά και η πονηρία είναι βασικά χαρακτηριστικά επιβίωσης στο darkfalll..Αντέ να επιβίωσή ένας chaotig good χαρακτήρας όπως παίζω εγώ σε όλα τα mmorpg. Πρίν από το pvp είχα πάει για explore με το κότερο και με δύο παιδιά από το clan στα βόρεια όρια του χάρτη. και μετά από όρα φτάσαμε στο water gem που είναι στα όρια του χάρτη Σήμερα που έψαχνα το site του darkfall είδα και αυτό εδώ http://www.darkfallonline.com/bloodscrolls/eu/chapters/1/ δεν γνωρίζω τι είναι αυτά τα chapter και αν είναι σαν event μέσα στο game αλλά τόσο καιρό δεν έχω συναντήσει κάτι. Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει τι είναι. Υπάρχει και ένα video εκεί από ένα event
Tassos77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αυτά τα chapter αφορούν το lore του παιχνιδιού και τώρα τελευταία έχουν γίνει πολλές προσθήκες. Βασισμένα σε αυτά είναι και τα events που έχουν οργανωθεί κατά καιρούς από την av και τους gms και συμμετείχε όποιος ήθελε. Σύμφωνα με ανακοινώσεις θα ακαλοθήσουν πάρα πολλά τέτοια events στους προσεχείς μήνες, από τα όποια άλλα θα ανακοινώνονται και στο forum και άλλα θα γίνονται χωρίς προηδοποίηση για όποιους είναι online εκείνη τη στιγμή. Όσο για τις μάχες που λες, όντως πολλές φορές μπορούν να εξελιχθούν έτσι γι αυτό και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με ποιους επιλέγεις να παίζεις. Άμα τα άτομα είναι άξια εμπιστοσύνης δεν δημιουργούνται ποτέ τέτοια θέματα. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα δίνει τις εντολές και οι άλλοι θα τις ακολοθούν είτε τους αρέσε είτε όχι, γιατί αλλιώς οι μισοί θα ψοφάνε και οι άλλοι μισοί θα τρέχουν όπως είπες... Γενικά είναι θέμα οργάνωσης και ατόμων με τα οποία παίζεις για το τι μορφή θα έχουν οι μάχες. Δυστυχώς, το expansion θα μπει αύριο τελικά λόγω προβλήματος που ανακαλύφθηκε τελευταία στιγμή.
chek2fire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 To upgrade μας ήρθε η για την ακρίβεια η ανακοίνωση μας ήρθε γιατί όλη την μέρα είναι πεσμένος ο server και δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα. Πάντως από την ανακοίνωση το patch θα έχει μέγεθος στα 6g!! Με το που ανοίξουν δλδ οι server μας περιμένουν αρκετές ώρες download. http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=263048 και η παρουσίαση του με εικόνες εδώ http://www.darkfallonline.com/expansion/0910.html Η συμαντικότερη αλλαγή που έχει γίνει είναι στα γραφικά του παιχνιδιού και στο animation του χαρακτήρα. Υπόσχονται μεγάλη βελτίωση αν και προσωπικά ποτέ δεν με χάλαγαν τα γραφικά του. Από τι βλέπω πάρα πολλές οι αλλαγές έχουν προσθέσει πάρα πολλά νέα dungeon έχουν προσθέσει νέα mob και έχουν βελτιώσει τα παλιά. Εχούν προσθέσει και αρκετό νέο pve περιεχόμενο. Ενδιαφέρων ακούγετε ότι τα τέρατα μερικές φορές θα πετάνε ένα χαρτη με γιια κρυμμένο θυσαυρό. Το μόνο που θα χρειάζεσε είναι ένα φτυάρι και φαντασία για να αποκωδικοποιήσεις τον χάρτη και να βρείς την τοποθεσία. Μερικά από τα νέα mob The Ice Dragon Δεν μας έφτανε ο fire dragon που στα έσκαγε από το πουθενά στο κεφάλι τώρα βάλαν και ice.. Ενά άλλο εντυπωσιακό είναι ότι πλέον τα mob θα πέρνουν και lvl σκοτώνοντας παίχτες. 17 νέα dungeon προστέθηκαν στο παιχνίδι με μερικά από αυτά να είναι για τους νέους παίχτες και τα βρίσκεις κοντά στην bank στις capital cities Πρόσθεσαν μερικά αντικείμενα για να φτιάχνουν οι παίχτες δικά τους pve σενάρια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψουν σε ένα τόσο σκληρό κόσμο όπως είναι το darkfall. Φαντάζομαι τον Ginger να πετάει flag και να προσελκύει άπειρους noob παίχτες στα δύχτια του για να τους κλέψει το loot Πλέον μείωσαν το noob protection από τις 24 ώρες στην μια ώρα και το game πετάει τους νέους άμεσα στα βαθιά For the enterprising players among you, Funhulks and Funflags open up a whole new area of player initiated events with a racing/battle theme! Πρόσθεσαν δύο νέα mount που υπόσχονται να πηγαίνουν αρκετά πιο γρήγορα από τα καθιερωμένα Πρόσθεσαν δύο πλοία το ένα μπορεί να το φτιάξει ο καθένας όπως το raft σε ένα πάγκο με woodcuting ενώ το δεύτερο χρειάζετε shipyard και έχει ασιατική τεχνοτροπία Νέο lore για τον σκοτεινό κόσμο του darkfall προστέθηκε. Για το lore μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://www.eu.darkfallonline.com/default.php?pname=World_Lore Τέλος ένα άλλο ενδιαφέρων στοιχείο είναι και γενικός ανασχεδιασμός που έγινε σε αρκετές περιοχές του παιχνιδιού. Μια από αυτές είναι η περιοχή των νάνων. Περισσότερα όταν μπεί το patch και λέω να βάλω και fraps για να τραβήξω ένα videaki με τα νέα γραφικά και animation του παιχνιδιού.
giorgos147 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αχ, το σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω, αλλά περιμένουμε τόσα καλά παιχνίδια αυτή τη χρονιά που μας έρχεται.
chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα και μετά από 3 ώρες download τελικά κατάφερα να μπώ. Μιλάμε έχουν κάνει απίστευτη δουλειά που δεν την περιμένεις από μια ανεξάρτητη παραγωγή όπως είναι αυτή του darkfall. Εδώ δεν μιλάμε μόνο για ανανέωση στα γραφικά αλλά ότι τώρα είναι στην κυριολεξία σαν να παίζεις άλλο game!! Τι να προτοδείς δλδ από τα πανέμορφα texture από το βελτιωμένο animation από τους νέους ήχους στις μάχες αλλά και γενικά απο τις συμπεριφορά στα πάντα στον κόσμο του darkfall. Ο κόσμος πλέον του darkfall και κάθε του τοποθεσία είναι τελείως μαγευτική. Το τιμημα βέβαια είναι το game έγινε και πιο βαρύ αν και αν έχεις ένα δυνατό μηχάνημα δεν θα καταλάβεις τις διαφορές στην απόδοση. Φοβερή δουλειά και προχώρησαν το game στα σύγχρονα δεδομένα. Περιμένω τώρα πως και πως να μου πέσει κανας χάρτης να αρχισω και εγώ το σκάψιμο για τον θυσαυρό Και μια παρουσίαση για το expansion και από το gameworld στα ελληνικά http://www.gameworld.gr/previews/rpg/2900-darkfall-hellfreeze#
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μερικές φώτο γιατί για να ανεβάσεις video στο yutube με τις γραμμές που έχουμε πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή Γενικά όλα τα textures έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ακομα και το γρασίδι και τα φυτα που πριν φαινόντουσαν φτωχά τώρα τα πάντα φαίνονται όπως πρέπει να είναι. Δείτε εδώ δύο φώτο από δάσος Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Στο έδαφος στους βράχους στις πολεις τα πάντα έχουν βελτιωθεί προς το καλύτερο εντυπωσιακά Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Και εδώ από τις παραλίες που πλέον η άμμος έχει φοβερή υφή. Αν και σε αυτή την φώτο δεν φαίνετε αρκετά καλά λόγο ότι είναι πάνω στην δύση Uploaded with ImageShack.us Μιλάμε το game έχει πλέον αποκτήσει άλλη μορφή. Ακόμα πάντως χάρτη για θησαυρό δεν έχω βρει αν και έχω φτιάξει φτιάρι και έχω πάρει και το skill. Χθές έγινε πάντως στην περιοχή των Νάνων ένα όμορφο event.Ητάν ένας τύπος που έριχνε δεκάδες raft στην λίμνη και ήταν όποιος πρόλαβενε να τις πάρει. Είχαμε πέσει μέσα στην λίμνη πάνω από 20 άτομα και προσπαθούσαμε να πάρουμε τις βάρκες αλλά για άλλη μια φορά το game έδειξε τον σκληρό του πρόσωπο καθώς σε λίγα λεπτά άρχισε η σφαγή μέσα στην λίμνη και όταν πήγαινες να μαζέψεις κάποια raft σε χτυπάγανε για να απομακρυνθείς. Μπόρεσα και μάζεψα 4 καθώς πήγα περιφεριακά εκτός της μάχης και τις μάζεψα χωρίς να με ενοχλήσει κανείς. Uploaded with ImageShack.us Μπήκα και σε ένα από τα νέα dungeon που έχουν βάλει για τους noob player. Πολύ καλή προσθήκη αφού τα mob είναι μέτριας δυσκολίας και νομίζω αν πάνε 2-3 άτομα μαζί τα έχουν για πλάκα συν ότι έχουν και σχετικά καλό drop. Υπάρχει και ένα boss στο τέλος του dungeon που ρίχνει αρκετά καλά item. Από τι λένε όλο το expansion ήταν για τους νέους παίχτες καθώς έχουν προσθέσει και πάρα πολλά quest για να τους βάλουν πιο ομαλά στον κόσμο του darkfall.
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αυτή η Aventurine έχει τελείως απαράδεκτες δημόσιες σχέσης και μπορώ να πω ανύπαρκτο marketing. Εχούν ένα πολύ καλό game που ξεχωρίζει από τον σωρό των mmorpg, φτιάξανε ένα expansion που τα ανανέωσε ριζικά και το εδώσε τελείως σύγχρονη εμφάνιση και γραφικά και κανένα μα κανένα site δεν έχει πει κουβέντα για το update αυτό. Μιλάμε έχω πάνω από 30 rss από ξένα και ελληνικά gaming site και κανένας δεν έχει αναφερθεί στο expansion ουτε κάν το mmorpg.com ενώ αντίθετα σε κάτι απίθανα mmorpg όπως το Hello Kitty Online αναφέρονται σχεδόνα καθέ μέρα. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να γυρνάνε την πλάτη στο marketing και ας υπάρχει ένα μεγάλο κατεστημένο στον χώρο που βάζει συνεχή εμπόδια στα ανεξάρτητα game studio.
aliakas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 βρε είναι για hardcore games γιαυτό. αν ήταν για casual να είσαι σίγουρος ότι θα είχε βουίξει ο τόπος. προσωπικά αν δεν βγάλουν αυτή τη βλακεία με το loot (πεθανες τα έχασες όλα) δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με το game. πάντως αν σε παρηγορεί έχω διαβάσει όλα σου τα post (ανέβασε και κανένα videaki να γουστάρουμε)
ScarletK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παλαιότερα γινόταν και καμιά συνέντευξη στο mmorpg, μάλλον έχουν σταματήσει να κοιτάνε κι αυτοί. Όπως και να έχει πολύ καλά νέα. Άσε να κράξουν το παιχνίδι οι παίκτες του, με το σαματά τους . Μόλις τώρα είδα αυτό http://www.own3d.tv/video/34649/Dante_PVP_RaySpam_INC απέθαντος ο τύπος. Ψήνομαι για resub πάλι...must resist...
Intruder7s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 βρε είναι για hardcore games γιαυτό.αν ήταν για casual να είσαι σίγουρος ότι θα είχε βουίξει ο τόπος. προσωπικά αν δεν βγάλουν αυτή τη βλακεία με το loot (πεθανες τα έχασες όλα) δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με το game. πάντως αν σε παρηγορεί έχω διαβάσει όλα σου τα post (ανέβασε και κανένα videaki να γουστάρουμε) Για πες μια τι παιζει γιατι δεν καταλαβα....μην παω και το αγορασω αδικα! Thanks
gers7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 υπαρχει το trial για 14 μερες , μπορεις να δοκιμασεις το παιχνιδι. οσο για το fool loot αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει, ειναι το χαρακτηριστικο στοιχειο του. οταν αρχισεις και λοοταρεις και εσυ τοτε θα σου αρεσει.
Intruder7s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εμ το ξερω αυτο και δεν διαφωνω. Και για να μην το αλλαζουν λογικα θα αρεσει σε πολλους. Αλλα....τι ειναι αυτο το foot loot????
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εμ το ξερω αυτο και δεν διαφωνω. Και για να μην το αλλαζουν λογικα θα αρεσει σε πολλους. Αλλα....τι ειναι αυτο το foot loot???? full loot σημαινει οτι οταν σκοτωνεις καποιον παικτη σε pvp οτι φοραει,κραταει,εχει στο σακο του τα παιρνεις εσυ η οποιος ανοιξει τον ταφο του γενικα, και λογω του full loot οταν βγαινεις για pvp χτυπας κοκκινα στην κυριολεξια, κατι που δεν προκειται να το ξαναζησεις σε αλλο mmorpg μονο σε single player horror games φαση.
Intruder7s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρα ρεαλιστικοτατο και καλο. Ελπιζω τουλαχιστον να υπαρχει Inventory της προκοπης που να χωραει πολυ πραμα μεσα και ολα καλα. Θα κοιταξω να βρω κανενα torrent να κατεβασω τον client και μετα θα γραφτω για το trial. Ευχαριστω για την ενημερωση !
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παλαιότερα γινόταν και καμιά συνέντευξη στο mmorpg, μάλλον έχουν σταματήσει να κοιτάνε κι αυτοί. Όπως και να έχει πολύ καλά νέα. Άσε να κράξουν το παιχνίδι οι παίκτες του, με το σαματά τους . Μόλις τώρα είδα αυτό http://www.own3d.tv/video/34649/Dante_PVP_RaySpam_INC απέθαντος ο τύπος. Ψήνομαι για resub πάλι...must resist... Οι Sun που είναι και το video είναι ένα ιστορικό Δανέζικο clan που υπάρχει από το 97 από τι λένε και στο site τους και έχουν περάσει από διάφορα game με το πρώτο το Ultima Online και είχαν έδρα το ιστορικό Mekka cafe στην Δανία. Εδώ είναι και το story τους http://www.guildofsun.com/Webnodes/en/Web/SUN/About και τα game που έχουν περάσει http://www.guildofsun.com/Webnodes/en/Web/SUN/Games Σε λίγο καιρό σκέφτομαι να τους κάνω αίτηση να μπω εκεί και ότι βγεί. Εδώ μπήκα στους death company- pax mortis στο warhammer στους Sun θα μασίσω αν και χλωμό το βλέπω γιατί πέρνουν μονο core gamer.. Πλέον αυτήν την εποχή είμαι χωρίς clan και παίζω solo στους νάνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα