Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, ειμαι νεος στο forum σας , και θελω να πω και εγω καποια πραγματα απο τις εντυπωσεις μου για αυτο το καταπληκτικο παιχνιδι.

το κυριο χαρακτηριστικο στοιχειο του για μενα ειναι ο ρεαλισμος του,πχ οπως και στην πραγματικη ζωη αν σε βρει καποιος φονιας στο δρομο και σε σκοτοσει, θα σου παρει και οτι εχεις μαζι σου, ετσι και στο παιχνιδι, πρεπει να εισαι προσεκτικος σε οτιδηποτε κανεις, παντου υπαρχει κινδυνος και παντα οταν ξεκινας καποιο ταξιδι νιωθεις την καρδια σου να χτυπαει απο την αγωνια=)

το γεγονος οτι δεν υπαρχουν lvls με την κλασσικη εννοια του ορου ειναι ενα απο τα στοιχεια που με τραβηξαν επισης, υπαρχουν τα skills που πρεπει να ανεβασεις κατι σαν level αλλα εισαι ελευθερος να ανεβασεις οτι σου αρεσει, πχ εγω ξεκινησα με sword μετα αρχισα τα daggers και τωρα εχω πορωθει με την μαγεια , η οποια ειναι δυσκολη αλλα εντυπωσιακη και αναποφευκτη .

επισησς μου αρεσει το γεγονος που απο την πρωτη σου μερα αν βρεις top gear μπορεις να την φορεσεις.

το crafting μου αρεσει αρκετα και ειναι το μονο παιχνιδι που εχω ασχοληθει με αυτο, εχω φτασει σχετικα γρηγορα σε καλο επιπεδο armorsmith και φτιαχνο armors για τον εαυτο μου , ετσι δεν με ενοχλει τοσο πολυ αν τα χασω, .αλλα ετσι και αλλιως καποτε τα χανεις ολα αφου δεν υπαρχει repair.

το απροβλεπτο του παιχνιδιου ειναι κατι το φοβερο, πχ μου μπηκε η ιδεα να κολυμπησω στην ανοιχτη θαλασσα μια μερα, και ξεκινησα γυμνος βεβαια και καθως εξερευνουσα ξαφνικα ενα τεραστιο πλοιο απο μια μεγαλη clan βρεθηκε μπροστα μου, με βλεπουν και με βαζουν στο πλοιο και αφου κανανε χαβαλε , μου δωσανε και δωρεαν gear lol

η μια αλλη φορα πηγα βολτα μεχρι το κεντρο του χαρτη οπου με πετυχε ο fire dragon....

γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το παιχνιδι, στην αρχη μου φανηκε περιεργο λογω του χειρισμου του αλλα ειναι κατι που το συνηθιζεις ευκολα ,

το μονο μειον που θα μπορουσα να βρω ειναι οτι ειναι παιχνιδι που θες παρεα για να το χαρεις, αν παιζεις συνεχεια μονος σου ισως το βαρεθεις.

εγω θα ελεγα μιας και υπαρχουν τα trials τωρα , ας του ριξετε μια ματια οσοι δεν το εχουν δοκιμασει και αφου παιξεται τισ 14 μερες τοτε βλεπεται αν σας αρεσει η οχι.

Υ.Γ

check2fire πολυ ωραιες οι περιγραφες σου .πρεπει να σου πω οτι χαρις εσενα και τα posts σου στο forum , με καναν να δοκιμασω το game, συνεχισε ετσι :

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θέλετε clan έχουμε τους greece καθαρά pve clan ότι πρέπει για αρχή και για όποιον θέλει να αποφύγει το pvp στην αρχή. Εδώ είναι η σελίδα του clan

http://www.darkfallgreece.tk/

Για μένα τα mmorpg πρέπει να είναι στο ύφος του darkfall δλδ open world σαν να βιώνεις μια φανταστική παράλληλη πραγματικότητα. Η ουσία των mmorpg αυτό. Δυστηχώς τα καινούργια mmorpg λόγο κόστους και με το όνειρο τους να τα περάσουν κάποτε στις κονσόλες γεμιζουν τα game με instance που ακυρώνει τελείως την massive εμπειρία του τίτλου.

Δημοσ.

(δεν έχω διαβάσει όλα τα posts)

από πλευράς pvp τι λέει το παιχνίδι;

π.χ στο L2 υπήρχαν τα sieges , τα wars κτλ , στο wow BGs, arena , world pvp(λέμε τώρα) .

Εδώ τι παίζει;

Δημοσ.

Και εδώ υπάρχουν τα siege τα war alliance αλλά και το ελεύθερο pvp που μπορείς να την σε οποιοδήποτε αλλά και να σε σκοτώσει όποιος θέλεις. Μόνο που άμα σκοτώνεις κόσμο χύμα γίνετε κόκκινος και μετά πρέπει να βγεις στην παρανομία δλδ να μην μπαίνεις στις μεγάλες πόλεις. Τους κόκινους φυσικά μπορεί να τους φάει όποιος θέλει χωρίς επιπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nice. πρακτικά πως είναι η φάση;

π.χ υπάρχουν καθαρά pvp clans; είναι πολλές και πολυάριθμες; αν εισαι σε war υπάρχει καθημερινό "ξύλο" ; είναι μαζικό η ψιλο-ψόφια πράγματα;

με λίγα λόγια αν κάποιον τον ενδιαφέρει περισσότερο το pvp , το παιχνίδι ειναι ικανό να τον κρατήσει; έχει ενδιαφέρον η φάση; και απο πλευράς συμμετοχής αλλά και σκοπών , στόχων , οφέλη , πέρα από το παίζω απλά ξύλο;

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.

Ναι Guido, το παιχνίδι είναι κυρίως pvp. Υπάρχουν όλα αυτά. Το μόνο που δεν γνωρίζω γιατί έχω σταματήσει να παίζω εδώ και καιρό, είναι το πόσος κόσμος παίζει πλέον.

Δημοσ.

Υπάρχει αρκετός κόσμος και μερικές φορές λες "δυστυχώς" γιατί συναντάς συνέχεια κόσμο και οι μισοί από αυτούς είναι ως συνήθως κόκκινοι και πάντα σε έχουν στο κυνήγι. Και εγώ όταν ξεκίνησα το game δεν περίμενα με τίποτα ένα ανεξάρτητο game και χωρίς μεγάλη διαφήμισή να έχει τόσο κόσμο.

pvp στα μεγάλα clan παίζει και αρκετά σκληρό. Εδώ γίνονται alliance όχι μόνο για να κάνουν πόλεμο σε άλλα alliance αλλά για να τους πάρουν τις πόλεις με αποτέλεσμα να τους διώξουν τελείως από τον server :PΟι ανακοινώσεις μάχης εμφανίζονται σε όλους τους παίχτες του server και βλέπεις συνέχεια ότι γίνετε χαμος από pvp ιδίως αυτή την εποχή. Εγώ μια και είμαι σε pve clan δεν τα ζω από μέσα καθώς είμαστε σχετικά ουδέτεροι.

Και φυσικά σε μια siege πόλης και γενικά στο pvp βγάζεις τρελά λεφτά και item. Υπάρχουν μεγάλα pvp clan αν και δεν γνωρίζω τι όρους έχουν για να σε πάρουν. Θέλει πάντως αρκετή δουλειά και αφοσίωση να ανεβάσεις τον χαρακτήρα και να μπορείς να σταθείς σε μια μάχη. Τους πρώτους μήνες οι άλλοι σε έχουν με τρια hit.

Δημοσ.

ωραία ακούγεται. γενικα εχω ψηθεί , κυρίως από προηγούμενες περιγραφές σου , απλά δεν έχω πολύ free time και υποθέτω όπως κάθε mmorpg δεν θα είναι casual friendly

θα κάνω trial το σ/κ και βλέπουμε :)

Δημοσ.

Kraken δεύτερη προσπάθεια...

Χθές αποφασίσαμε να ξαναπάμε για το kraken μήπως και κατορθώσουμε να το βγάλουμε. Αυτή την φορά ήρθαν και τρία παιδιά από τους NEW μαζί για βοήθειά. Ετσί συνολικά είμασταν 11 άτομα.

Αν και είχαμε καράβι δικό μας οι NEW προσφέρθηκαν να πάμε με το δικό τους γιατί είναι και καλύτερο και αντέχει περισσότερα χτυπήματα. Το καράβι αυτή την φορά ήταν αυτό εδώ

krakenn.png

krakenn1.png

Αυτό το καράβι έχει την ιδιομορφία ότι τα κανόνια του είναι καβατζωμένα σε δωμάτιο στο πίσω μέρος ενώ έχει και τρία μπροστά . Το kraken θα το χτυπάγαμε με τα πίσω κανόνια και οι υπόλοιποι θα κάνουν repair και healing

krakenn2.png

Το κακό είναι ότι αυτές τις μέρες υπήρχε μια αστάθεια στον server και αρκετές φορές βρεθήκαμε στο νερό χωρίς να το καταλάβουμε καθώς μας άφηνε το καράβι πίσω :P. Εγώ έπεσα δύο φορές αλλά για να είμαι ειλικρινής την μια από αυτές με έριξε το kraken με τα πλοκάμια του. Παρα τρίχα την γλίτωσα να μην με σκοτώσει καθώς ήμουν αρκετά μακριά από το καράβι η ζωή μου τελιώνε τα πλοκάμια του kraken με χτύπαγαν ενώ εγώ προσπαθούσαν να ανέβω ξανά στο καράβι. Τελικά τα κατάφερα και ανέβηκα και μετά από κανά τέταρτο σκληρής μάχης τελικά επιτέλους καταφέραμε και ρίξαμε το kraken :D Επικές στιγμές και μεγάλη ικανοποίηση ιδίως για εμάς που μπορέσαμε και ρίξαμε ένα τόσο δύσκολο mob

H τακτική ήταν hit and run ώστε να προλαβαίνουμε να επισκευάζουμε το πλοίο και μετά να ξαναπηγαίνουμε να το ξαναχτυπήσουμε.

Ο Nathan Drake τράβηξε και video από το Επος των GReece.. απολάυστε το με σχολιασμό από Σαλονίκη μεριά :D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθές βγήκε μια νέα ανακοίνωση από την aventurine και από τι φαίνετε το patch πρέπει να μας έρχετε σε λίγες μέρες..

This week we had engineers visit us from our hosting provider to work with us and to set up a new basis for cooperation following the recent problems with the EU server connectivity. We made it clear to them that we cannot make any compromises whatsoever on performance, how important it is for our players, and that we’ve chosen our current configuration for this purpose. Right now we’re collecting statistical data, running simulations and cooperating with our providers, our hardware and software vendors on making all needed improvements. As far as the player experience goes, the recent issues have been mostly addressed, but we’re not happy yet, so there’s quite a bit of work ahead of us.

The upcoming expansion is undergoing final testing and there are many last minute additions wherever we can make them. The delay has had a positive effect on the number of dungeons that are revamped and now about 50 percent of them have been redesigned, themed up, have repeatable quests added to them, new monsters, balanced rewards, and have generally become much more meaningful and connected to the lore. Some new dungeons have been added. There has been a lot more work done on the monsters, be it a complete redesign, new animations, or visual updates, special abilities, or completely new monsters to be introduced. The terrain testing is also being concluded and I have to repeat what a monumental task this has been: the entire world has been repainted, all textures have been redone from scratch, there are no texture seams anymore or stretching.

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=261013

εκτός από τον γενικό ανασχεδιασμό των γραφικών έχουν προσθέσει από τι λένε και αρκετά dungeon και νέα mob.

Προσωπικά μόλις τέλειωσα το +6 strength quest και συνεχίζω τα υπόλοιπα πιο πολυ για να αναβάζω τα διάφορα stat μου. To greatsword ήδη το έχω φτάσει στα 68 3 σχολές μαγείας στα 50 ενώ το archery και αυτό το έχω λίγο πάνω από τα 50. Μόνο με το sword δεν έχω ασχοληθεί αρκετά.

Πρόσφατα πήρα και το trueforge για να φτιάχνω καλές armor στο crafting και γενικά συνεχίζω να παίζω για ώρες καθημερινά στο φοβερό open world του darkfall που στην κυριολεξία σε κάθε login δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις.

Σαν clan οι Greece αυτές τις μέρες αρχικά αγοράσαμα ένα hamlet στο Yssam το βορειοανατολικό νησί. Μετά το ανταλάξαμε με την πόλη Caxtla στο ίδιο νησί και πλέον είμαστε το μόνο ελληνικό clan που έχουμε πόλη στο κόσμο του darkfall :).

caxtla3.jpg

Η πόλη διαθέτει την Shipyard της σε όλα τα Clans ή τους ανεξάρτητους παίκτες του Darkfall, για να μπορούν να craftάρουν το δικό τους πλοίο

Και φυσικά για να πάρεις μια πόλη στον κόσμο του darkfall ακόμα και από ανταλαγή η αγορά θα πρέπει να δώσεις μάχη πρώτα...

Δημοσ.

Μια και η πόλη μας είναι πλέον στο yssam πήγα μια επίσκεψη και έκανα ένα μικρό explore στο νησί κυρίως παραλιακά γιατί πιο μέσα έχει απίστευτα θανάσιμα mob και μερικά από τα πιο δύσκολα στο game.

Στο yssam κυριαρχεί η πυκνή τροπική βλάστηση.

yssam.png

yssam1.png

Από τι λέει και το wiki του darkfall το yssam ήταν το μέρος ένας πολιτισμού των elves που καταστράφηκε από έναν Celestial dragon. O celestial dragon φυσικά είναι ακόμα στο κέντρο του νησιού. Παλιότερα είχα διαβάσει και για κάποια κρυφά pve item και για ένα κρυφό pve περιεχόμενο στο νησί που για να σου αποκαλυφθεί θα πρέπει να σκοτώσεις συγκεκριμένα πανδύσκολα mob.

Τα ερήπια του κατεστραμένου πολιτισμού των ithwen είναι διάσπαρτα στο νησί

yssam4.png

yssam5.png

Φαντάζομαι σε κάποιο δευτεριάτικο raid με το guild θα πάμε γενικά για explore στο νησί να φάμε και κανά δυνατό mob. Η πόλη μας πάντως δεσπόζει στο βορειδυτικό του άκρο και νομίζω είναι η πιο ξεραίλα που υπάρχει :P. Εδώ επιβλητική και απειλητική :)

yssam3.png

Δημοσ.

Στις 5 του μήνα μας έρχετε το νέο expansion

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=262229

We wanted to let you know a decision was just made to hold the expansion off until this coming Tuesday. Our internal milestone was to launch it today, but we unfortunately discovered that we need to re-test some things to minimize the chance of problems after the launch.

We have a clear picture on what needs to be done, and most testing has been concluded, so we don't anticipate any further delays.

We apologize for this extra delay, and we hate having to postpone one more time, but we can't leave any loose ends before we launch. Thank you for your understanding

To περιμένουμε πως και πως γιατί υπόσχετε μια ριζική ανανέωση σε αρκετά πράγματα στο game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...