chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ερχετε 18 Ιουλίου το νέο free expansion που θα προσθέσει αρκετό pve περιεχόμενο με προσθήκη περισσότερων mob και dungeon στον κόσμο του darkfall. Νέο tutorial και quest line για τους νέους παίχτες αλλά το συμαντικότερο είναι ότι θα έχουμε μια μεγάλη ανανέωση στα γραφικά του παιχνιδιού. Δείτε εδώ http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?p=4361524#post4361524 First let’s talk about the ETA for the next expansion: We always try to give you our internal estimates, rather than playing it safe or not giving one at all. This has led us to frequent delays but as far as ETA goes, you know exactly what we know internally. This time will be no different: Our effort is to launch the expansion by July 18th. If we miss this date it will be due to issues needing attention and since this expansion contains significant changes to the game, it could be weeks before we can have it out. We’re not trying to tell you in a roundabout way that we’re going to launch this in August. We’re working very hard to meet our deadline and so far it’s looking good. We’ll give you a brief overview of some of the expansion features here: This expansion is mainly focused on PvE. There are many new monsters being added to the game, new monster types, new spawns, new tactics, special abilities, new behaviors etc. Dungeons are getting a revamp, and a lot more than originally thought will be getting it for this expansion. This revamp includes new mechanics, new monsters, and new quests tied in with the dungeons and it’s a first step in the massive improvements we have planned as far as dungeons go. We’re adding new fun resources and features to the game which players can use to play around or create events with. We’re also making an effort to complete political tools for clans and players in time to include in this expansion. It includes new ship types, an additional feature to ships, and new mounts. There are new introductory tutorial quests for new players, new quests involving dungeons, and also treasure maps. This next change dramatically improves the look of the game: The Darkfall terrain and texture system has received a complete overhaul. We’ve been working on this for the past six months and were going to include it in Darkfall 2010, but since it’s done now we decided to add it immediately. The community liaisons will be following up with more details on the features of the expansion in the spotlight forum section, between now and the expansion launch.
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Το σκέφτομαι να ξεκινήσω. Είχα παίξει για 14 ημέρες, αλλά φοβάμαι μη δε τα καταφέρω γιατί και θυμάμαι, αλλά και ακούω ότι είναι πολύ δύσκολο. Πόσο κοστίζει η μηνιαία συνδρομή; Στη σελίδα τους μου δίνει μόνο επιλογή να κατεβάσω τον client μαζί με έναν μήνα δώρο στα 29,99€
Tassos77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Έχουν κυκλοφορήσει gamecards πλέον στα 10,90 euros (για ένα μήνα). Μπορείς να αγοράσεις και online τη συνδρομή, αλλά τελευταία φορά που κοίταξα μόνο η 6μηνη συνδρομή θα σε συμφέρει σε σχέση με τη gamecard. Μπορείς να δεις τις τιμές εάν κάνεις login εδώ με τα στοιχεία σου: https://accounts.eu.darkfallonline.com/account/index.php
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αφού πήγα mirdain και κάθισα λίγο καιρό αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην περιοχή των human. Αυτή την φορά είπα όμως να το κάνω λίγο πιο περιπέτεια και να περάσω μέσα κεντρικά από την νότια εχθρική περιοχή Nagast. Εντυπωσιακά σκοτεινή περιοχή που κυριαρχεί το γκρίζο η φωτιές και η καταστροφή. Η αρχή του ταξιδιού από την περιοχή των mirdain και οι εικόνες από τον κόσμο των Alfar
Xorxhs! Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 προταση προς devs...Το να εχεις gear και να φοβασαι να τo χρησιμοπoιησεις φοβουμενος να το χασεις σχεδον ολες τις φορες που σου την πεφτουν, θα ηταν καλυτερο : Σε περιπτωση kill να υπαρχει μια πιθανοτητα π.χ. 5% να γίνει drop καποιο απο τα items που φορας. Ειναι κατι που θα ηθελα να δω σε καποιο mmo.
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 και εμένα αυτο το κυκλοφορώ γυμνός για να μην χάσω τα items το βρίσκω πολυ hardcore και μου χτυπάει πολύ ασχημα, τι στο καλό παλεύεις να τα μαζέψεις, φτιάξεις. Αυτο με το ποσοστό το έχω βρεί σε αρκετά mmo και νομίζω και είναι αρκετά καλό. Μπορεί να μην είναι και το ποιο ρεαλιστικό από άποψη σε κέρδισα στα πέρνω όλα, αλλά έλεος το να παίζεις κάποιο σεβαστό χρόνο και να τα χάνεις έτσι όλα είναι μεγάλο turn down
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Στο darkfall και σε τόσο μεγάλα ταξίδια που κρατάνε πάνω από μια ώρα θα ήταν αυτοκτονία ένας low skill χαρακτήρας να κουβαλάει πράγματα πάνω του. Ακόμα και το mount να έχανα θα ήταν μεγάλη απώλεια πόσο μάλλον και τα item μου. Το κακό είναι ότι μετά από ένα τέτοιο ταξίδι στο darkfall μπορεί να μην έχεις gear αλλά πάνω σου κουβαλάς αρκετά πράγματα μεγάλης αξίας. Να δώσω ένα παράδειγμα ότι στο τέλους τους συγκεκριμένου ταξιδιού είχα 2k gold από τα chaos chest που είχα βρει συν κάτι πετράδια ξανά από τα chest που είχα βρει.
damastes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 για αυτό λέμε οτι καλύτερα θα ήταν να υπάρχει ένα ποσοστό που να λέει έχεις τόσο % να σου πέσει κάτι αν πεθάνεις, παρά να τα χάνεις όλα. Έχω πετύχει και mmo, που μερικά πολύ δυνατά items είχαν και δικό τους ξεχωριστό ποσοστό να κάνουν drop που έφτανε και το 100%. Π.χ κάνεις ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, πετυχαίνεις οχι άλλον παίχτη, αλλά κάποια mobs που αν είχες gear τα είχες, αλλά επειδή είσαι γυμνός τα αποφεύγεις, δεν ξέρω δεν νιώθεις σαν να χάνεις λίγο απο την μαγεία του ταξιδιού;
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Mπα δεν χάνεις και πολλά γιατί στο skill που είμαι και γενικά ένας low skill το μόνο που μπορεί αν σκοτώσει στο darkfall είναι goblin troll και κανά δύο άλλα mob. Αν είσαι σε κατάσταση να μπορείς να σκοτώσεις ότι mob υπάρχει τότε είσαι και σε κατάσταση να φοράς full gear να κάνεις τα ταξίδια σου και να κόβεις κόλους σε όποιον πλησιάσει..
Bspus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μην συγκρινετε τα αντικειμενα στο darkfall με τα υπολοιπα ΜΜΟ. Πραγματικα το να χασεις αυτα που φορας, οσο καλα και να ειναι δεν ειναι τρομερη απωλεια Καταρχην ολος ο εξοπλισμος στο παιχνιδι ειναι αναλωσιμος. Το καλυτερο σπαθι και armor να εχεις καθε φορα που το χρησιμοποιεις τρως λιγο durability και τα αντικειμενα δεν επισκευαζονται. Οποτε μακροπροθεσμα κανενα αντικειμενο δεν κραταει. Σε αντιθεση με τα αλλα ΜΜΟ που μετα απο πολυ κοπο αποκτας το καρα-epic αντικειμενο και θα ηταν καταστροφη αν το εχανες, στο Darkfall αυτο που μετραει ειναι να εχεις μια σταθερη πηγη αντικειμενων, ειτε απο δικο σου crafting ειτε απο το clan ειτε απλα αγοραζοντας απο αγνωστους. Και ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει οποιοδηποτε αντικειμενο χωρις περιορισμους. Το να κυκλοφορεις γυμνος δεν το καταλαβαινω. Πολυ καλυτερη τακτικη ειναι να κρατας σετ εξοπλισμου με πολυ low durability και να τα φορας ολα μαζι καθε φορα που πας ταξιδι η τσαρκα για pvp. Τον υπολοιπο χρονο φορας αντικειμενα που ειναι καλο value for money αλλα οχι απαραιτητα οτι καλυτερο κυκλοφορει. Οι πολυ πλουσιοι μονο φορανε τα καλυτερα και παλι συνηθως μονο οταν εχει νοημα, σε clan wars η πολυ δυσκολα mobs
altair Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μην συγκρινετε τα αντικειμενα στο darkfall με τα υπολοιπα ΜΜΟ. Πραγματικα το να χασεις αυτα που φορας, οσο καλα και να ειναι δεν ειναι τρομερη απωλεια Μάλλον δεν έχεις χάσει infernal - dragon armor σετάκι με quality 4 enchants πάνω και όπλο με dps στον άσσο (ναι είναι η κλασσική εικόνα που έχεις μείνει stunned μπροστά στην οθόνη και αναρωτιέσαι τι έγινε και θέλεις να τους δείρεις όλους στο vent) ... ..παρόλα αυτά θα συμφωνήσω! δεν εγινε και τίποτα, ξαναφτιάχνονται όλα... και θα προσθέσω... ολα παιχνίδια είναι ρε παιδιά... προσοχή στο κάψιμο
ScarletK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=y8ULlWEyPAI&fmt=37]http://www.youtube.com/watch?v=y8ULlWEyPAI&fmt=37[/ame] Αγνοήστε το fanboy , και είναι αρκετά ωραίο.Έχει γρήγορη εναλλαγή μαχών-τοπίων, βλέποντας το, θυμάσαι τα δικά σου, απ'ότι mmo και να έχεις παίξει.Σνιφ σνιφ conquest conquest conquest...
chek2fire Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά στα μεγάλα νησιά που βρίσκονται γύρω από την κεντρική περιοχή του darkfall τι παίζει? Εχεί δύσκολα mob, dungeon?
Bspus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μάλλον δεν έχεις χάσει infernal - dragon armor σετάκι με quality 4 enchants πάνω και όπλο με dps στον άσσο (ναι είναι η κλασσική εικόνα που έχεις μείνει stunned μπροστά στην οθόνη και αναρωτιέσαι τι έγινε και θέλεις να τους δείρεις όλους στο vent) ... Χαχα, οντως δεν εχω χασει τετοια. Ουτε καν εχω αγγιξει. Παιζω μονιμως με plate και r40 οπλα που μπορω να φτιαξω και εχω μεγαλο αποθεμα. Αυτα τα top οπλα και πανοπλιες ειναι τοσο ακριβα που εφοσον χαλανε και μονα τους ειναι ασυμφορα. Καθε χτυπημα θα σκεφτεσαι το durability που πεφτει Ρε παιδιά στα μεγάλα νησιά που βρίσκονται γύρω από την κεντρική περιοχή του darkfall τι παίζει? Εχεί δύσκολα mob, dungeon? Εχουν απ'ολα. Τα εχουν κατοικησει τα μεγαλα guilds και alliances και κανουν ολο το pve τους εκει ανενοχλητοι. Που και που δεχονται και επιθεση απο ομαδες εχθρων. Εσυ λογικα μπορεις να πας στο cairn λογω της συμμαχιας σου και να παιζεις εκει. Αλλα δεν νομιζω να μπορουν να σε τηλεμεταφερουν εκτος αν ανηκεις στο ιδιο το clan που εχει την πολη. Και το ταξιδι διαφορετικα ειναι πολυ δυσκολο
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Χθές το βράδι έπαθα μεγάλη καταστροφή οικονομική και σε item ingame. Αλλά δεν την έπαθα μόνος αλλά νομίζω και όλο το clan και alliance μας. Μόλις είχα γυρίσει σπίτι από τα μπιρόνια μου το βράδι και είπα να μπω στο game για να φαρμάρω χαλαρά για καμιά ώρα τα troll. Με το που μπήκα όμως μου κάνει whisper ο leader και μου είπε ότι κατά τις 3:30 θα δεχτούμε siege από αντίπαλο alliance και πρέπει να πάω αμέσως στην πόλη. Φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκα στο mount μου και ξεκίνησα αμέσως για την πολη μας. Για κακή μου τύχη όμως με το που κάνω κανά χιλιόμετρο πέφτω στην κυριολεξία πάνω σε έναν κόκκινο που κατά τύχη πέρναγε από εκεί. Αυτός καβάλα σε battlehorne και εγώ με αυτό εδώ. Τον είχα για παραπάνω άπο ένα τέταρτο από πίσω μου να με κυνηγάει. Το τι βουνά πέρασα, δάσος.. τίποτα αυτός βεντούζα από πίσω και να είναι αποφασισμένος να με σκοτώσει. Τελικά έκανα μλκ και από λάθος εκτίμηση πήγα μέσα από το νερό και φυσικά με έκανα kill περνοντας μου τα πάντα. Η δεύτερη κρυάδα ήρθε με το respawn στην πόλη του alliance. Aπό τι φαίνετε μας είχαν κάνει επίθεση και νωρίτερα και την είχαν γκρεμίσει στην κυριολεξία. Είχε γίνει γενικό κάλεσμα και έρχόντουσαν όλα τα συμμαχικά clan που βρίσκονταν online για βοήθεια. Αφού σε κάποια φάση είδαμε ορδές από mount να έρχονται από τα βόρεια και φοβηθήκαμε μήπως ήταν οι εχθροί αλλά τελικά ήταν δικοί μας. Αφού μαζευτήκαμε ξεκινήσαμε να πάμε για την siege stone τους για να την καταστρέψουμε . Δεν ξέρω τι παίζει και γιατί πρέπει να καταστρέψεις αυτή την πέτρα αλλά από τι φαίνετε υπάρχει χρονική στιγμή που μπορείς να το κάνεις γιατί περιμέναμε να πάει 4 για να τις ριξουμε. Ειχάμε και patrol για να ψάξουν και για άλλες τέτοιες πέτρες αν είχε βάλει ο εχθρός γύρω από την πόλη μας. Την πόλη την είχαμε αφήσει τελείως απροστάτευτη και είχαμα βάλει και μερικά patrol να περιπολούν περιμετρικά και σε μεγάλη απόσταση για να δούμε τις εχθρικές κινήσεις. Τελικά κατά τις 4 διαλύσαμε την siege stone τους και επιστρέψαμε στην πόλη μας για την τελική αντεπίθεση. Από τι μάθαμε όταν φτάσαμε ο εχθρός βρισκόταν σε ένα νησάκι νοτιοδυτικά από την πόλη μας γύρω στο ένα χιλιόμετραο. Αφού μαζευτήκαμε ξεκινήσαμε την πορεία για τις γραμμές του εχθρού και περάσαμε απέναντι στο νησί που βρισκόντουσαν κολυμπώντας. Εκεί παρά τις αρχικά σκληρές μάχες που δώσαμε τελικά φάγαμε πουλί και ένα περοιποιημένο ομαδικό kill. Σαν alliance πρέπει να είμασταν πάνω από 60 άτομα που κάναμε την αντεπίθεση. Και αυτοί από τι κατάλαβα πρέπει να ήταν στα νουμερά μας. Το θέμα είναι ότι στην μάχη γινόταν ένας γενικός χαμός και δεν ήξερες που να βαρέσεις και τι. Υπάρχει ένα κενό γενικά στο σύστημα μάχης του darkfall. Τους παίχτες στις εχθρικές clan στις βγάζει με ένα ποιό ανοιχτό κόκκινο. Το κακό είναι ότι μπερδεύτετε με το κόκκινο που υπάρχουν σε παίχτες στις συμμαχικές σου clan και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις που να ρίξεις. Μετά για άλλη μια φορά νομίζω ότι σε αυτό το game μπορείς να εφαρμόσεις κανονικά στρατηγικές ανοιχτής μάχης. Το θέμα είναι ότι θέλει φοβερή πειθαρχία και ένα καλοδουλεμένο σύστημα στην μάχη. Δύσκολο να συμβεί αυτό σε ένα online game και μπορεί να γίνει μόνο αν τύχη και βρεθούν μαζί καμμένοι ταγμένοι παίχτες Γενικά για άλλη μια φορά έτσι όπως παίξαμε και εδώ που τα λέμε έτσι όπως παίζανε οι αντίπαλοι ήταν τελείως χύμα και όποιος φάει τον άλλον πρώτος. Σε αυτό το game τέτοιους άτακτους στρατούς μια πειθαρχημένη ομάδα μπορεί να τους διαλύσει σε χρόνο dt. Τεσπά.. Μετά το kill δυστηχώς έπρεπε να κάνω logout γιατί πλέον είχα χάσει τα πάντα και δεν είχα τπτ για να υποστηρίξω την δεύτερη αντεπίθεση που οργανώνανε οι δικοί μας. Δεν ξέρω τι έγινε και αν η πόλη μας είναι ακόμα στην θέση της. Θα το δώ σήμερα.... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2010 από chek2fire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα