moldovan20 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πρέπει κάπου στα skill σου αν έχει ένα teleport είναι σαν πύλη. Βάλτο στην μπάρα σου και κάντο cast να σε επιστρέψει πίσω. Θα κάνεις δέκα ώρες βέβαια μέχρι να γίνει cast αλλά αυτό είναι λόγο ότι τα πάντα στο darkfall είναι με skill και πρέπει να τα ανεβάσεις για να δουλεύουν αποδοτικά Ωραία με έβαλες στο κλίμα .Τώρα κατάλαβα τη παίζει με τα skill .Υπάρχει κάτι standar που πρέπει να κάνω στην αρχή ?Π.χ ρούχα όπλα κτλ ?
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Τα standar είναι να ξεκινήσεις αρχικά τα quest που θα βρεις στην αρχική πόλη αλλά και να κάνεις explore τον κόσμο γενικά για να δεις τι παίζει. Αυτή την στιγμή το μόνο που μπορείς να σκοτώσεις είναι τα goblin που είναι εκεί κοντά και skeleton και αυτά με δυσκολία.
vasilis19 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Καλο φαινεται,σαν κατι διαφορετικο για να ξεκινησω παλι τα mmorpg.Στο WoW εχω βαρεθει τη ζωη μου.Ας ελπισουμε οτι αξιζει !
cmi30 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παιδιά απόψε πληρώνω την συνδρομή μου και μπαίνω με νέο χαρακτήρα..ελπίζω να τα λέμε και in-game
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω πως μπαίνει κάποιος στα friend πάντως το όνομα μου ingame είναι vakhos dionissos. Είμαι και σε ένα clan τους greece http://www.darkfallgreece.tk/ είναι σε alliance με ένα μεγάλο guild στο game τους Argonauts και είμαστε στην ίδια πόλη με ότι χρειαστείς μέσα. Οποιος θέλει κάνει και reply στο forum για να τον βάλουμε στο clan.
lefteris210 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 ok έπαιξα 2 μέρες ολόκληρες darkfall και πιστεύω ότι μπορώ να φέρω άποψη,προσωπική εμπειρία μετά από : Daoc , GW, EQ2 ,Ultima Online, WoW , L2 ,Aion , και μια ντουζίνα από free mmorpg. μου άρεσε σαν ιδέα πως είναι σχεδιασμένο το game το ρεαλιστικό κτλ κτλ , αλλα αυτό το gameplay του είναι πολύ άθλιο πραγματικά, το combat mode gtp και το κορυφαίο όταν πας να κανεις loot δεν έχει ούτε 1 κουμπί να κάνει pick up, πρέπει να κανεις ένα ένα τα πράματα από το mobs drag η drop στο invetory σου...εε έλεος δηλαδή , μέχρι να τα πάρεις όλα τα items είδη έχει βγει το mob και σε χώνει πισώπλατα. τώρα πάμε στα Quest....εδώ θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...περνώ 2-3 Quest τα οποια έλεγε να σκοτώσω 200 goblin τάδε...100 goblin τάδε...και 50 goblin τάδε....e λέω μάλλον δεν κατάλαβα εγώ καλά... το ξαναδιαβάζω το Q και όντως έλεγε αυτά τα νούμερα!!!χαχαχαχαχαχα grinding και άγιος ο θεός???και καλά το παιχνίδι δεν έχει level και κλαιν μαιν....αυτό είναι χειρότερο από τα γνωστά games στο θέμα λιωσίματος. τέλος έχω να πω ότι το παιχνίδι δεν απευθύνεται στο κείνο mmorpg gamers στα γνωστά παιχνίδια, και το θέμα είναι ότι δεν έχει τόσο κόσμο όπως τα γνωστά games....και λογικό είναι αφού έχει αρκετά αρνητικά, εγώ σας είπα 2-3 που έπαιξα λίγο...φανταστείτε να έπαιζα παραπάνω τι θα έγγραφα... BTW: ελπίζω να μην με αρπάξετε η fun του game και μου ρίξετε φατούρο αλλα είναι προσωπική άποψη και δεν μου την αλλάζετε με τίποτα
cmi30 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εχθές μπήκα τελικά και μπορώ να πω ότι το game σίγουρα δεν είναι για τον μέσο gamer...Προσωπικά μου αρέσει πολύ και έχει μία δικιά του "γοητεία" και ατμόσφαιρα,ξεχωριστή από τα υπόλοιπα mmo Για όσους θέλουν να τα πούμε και ingame το όνομα του χαρακτήρα μου είναι Chris Sadias
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μπήκα και γω χθες για λίγο, και διαπίστωσα πως είναι πολύ βαρύ για το pc μου, αλλά φοβάμαι πως αν έχει τρελό grinding και ψυχοφθόρα quests αλά Lineage, μάλλον δεν θα ασχοληθώ πέρα των 14 ημερών. Εκτός αν βρω ελληνική παρέα που να ανέχεται noobs!
lefteris210 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 εσείς ρε guys που μπήκατε τώρα στο game πως σας φάνηκε δηλαδή??δεν μπορεί να είμαι εγώ ο στραβός
cmi30 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 εσείς ρε guys που μπήκατε τώρα στο game πως σας φάνηκε δηλαδή??δεν μπορεί να είμαι εγώ ο στραβός Προσωπικά εμένα που ψάχνω κάτι διαφορετικό από το wow και τους κλώνους του, μου άρεσε και το βρήκα ενδιαφέρον!
lnoldori Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 ok έπαιξα 2 μέρες ολόκληρες darkfall και πιστεύω ότι μπορώ να φέρω άποψη,προσωπική εμπειρία μετά από : Daoc , GW, EQ2 ,Ultima Online, WoW , L2 ,Aion , και μια ντουζίνα από free mmorpg. μου άρεσε σαν ιδέα πως είναι σχεδιασμένο το game το ρεαλιστικό κτλ κτλ , αλλα αυτό το gameplay του είναι πολύ άθλιο πραγματικά, το combat mode gtp και το κορυφαίο όταν πας να κανεις loot δεν έχει ούτε 1 κουμπί να κάνει pick up, πρέπει να κανεις ένα ένα τα πράματα από το mobs drag η drop στο invetory σου...εε έλεος δηλαδή , μέχρι να τα πάρεις όλα τα items είδη έχει βγει το mob και σε χώνει πισώπλατα. Το combat mode είναι καθαρά θέμα γούστου οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι πάνω σε αυτό.Σχετικά όμως με την απουσία loot all button έχω να σου πω ότι αυτό έγινε από επιλογή ώστε να μπορεί και κάποιος άλλος να lootarei το ίδιο mob καθώς και να κάνει το όλο θέμα του Lootarismatos λίγο περισσότερο risky. τώρα πάμε στα Quest....εδώ θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...περνώ 2-3 Quest τα οποια έλεγε να σκοτώσω 200 goblin τάδε...100 goblin τάδε...και 50 goblin τάδε....e λέω μάλλον δεν κατάλαβα εγώ καλά... το ξαναδιαβάζω το Q και όντως έλεγε αυτά τα νούμερα!!!χαχαχαχαχαχα grinding και άγιος ο θεός???και καλά το παιχνίδι δεν έχει level και κλαιν μαιν....αυτό είναι χειρότερο από τα γνωστά games στο θέμα λιωσίματος. Τα είδη των Quests είναι πάνω κάτω τα ίδια με όλων των υπολοίπων mmorpg που υπάρχουν στην αγορά με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.Όσο για τα συγκεκριμένα quests που αναφέρεις, ανήκουν στην κατηγορία των achievements quests που εκτός από τα normal rewards που σου δίνουν κερδίζεις και έναν τίτλο που με την ενεργοποίηση του έχεις +2/+4/+6 σε κάποια από τα βασικά stats,ανάλογα με το achievement που έχεις ξεκλειδώσει. τέλος έχω να πω ότι το παιχνίδι δεν απευθύνεται στο κείνο mmorpg gamers στα γνωστά παιχνίδια, και το θέμα είναι ότι δεν έχει τόσο κόσμο όπως τα γνωστά games....και λογικό είναι αφού έχει αρκετά αρνητικά, εγώ σας είπα 2-3 που έπαιξα λίγο...φανταστείτε να έπαιζα παραπάνω τι θα έγγραφα... BTW: ελπίζω να μην με αρπάξετε η fun του game και μου ρίξετε φατούρο αλλα είναι προσωπική άποψη και δεν μου την αλλάζετε με τίποτα Το παιχνίδι αυτό όντως δεν απευθύνεται σε gamers που περιμένουν να δουν έναν ακόμα κλώνο κάποιου από τα ήδη υπάρχοντα mmorpg αλλά σε αυτούς που θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό.Έχει τα προβληματά του αλλά μην ξεχνάμε ότι κυκλοφορεί σχεδόν ενάμιση χρόνο μόνο, και ότι συνεχίζει να βελτιώνεται μέρα με την μέρα και ότι ακολουθεί ένα τεράστιο πλήθος αλλαγών. Έχει ανακοινωθεί ένα πολύ μεγάλο expansion για το οποίο όποιος θέλει μπορεί να ενημερωθεί μέσω των official forums. Ελπίζω να σας δω Ingame όλους αν και για την ώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απέχω
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 ok έπαιξα 2 μέρες ολόκληρες darkfall και πιστεύω ότι μπορώ να φέρω άποψη,προσωπική εμπειρία μετά από : Daoc , GW, EQ2 ,Ultima Online, WoW , L2 ,Aion , και μια ντουζίνα από free mmorpg. μου άρεσε σαν ιδέα πως είναι σχεδιασμένο το game το ρεαλιστικό κτλ κτλ , αλλα αυτό το gameplay του είναι πολύ άθλιο πραγματικά, το combat mode gtp και το κορυφαίο όταν πας να κανεις loot δεν έχει ούτε 1 κουμπί να κάνει pick up, πρέπει να κανεις ένα ένα τα πράματα από το mobs drag η drop στο invetory σου...εε έλεος δηλαδή , μέχρι να τα πάρεις όλα τα items είδη έχει βγει το mob και σε χώνει πισώπλατα. τώρα πάμε στα Quest....εδώ θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...περνώ 2-3 Quest τα οποια έλεγε να σκοτώσω 200 goblin τάδε...100 goblin τάδε...και 50 goblin τάδε....e λέω μάλλον δεν κατάλαβα εγώ καλά... το ξαναδιαβάζω το Q και όντως έλεγε αυτά τα νούμερα!!!χαχαχαχαχαχα grinding και άγιος ο θεός???και καλά το παιχνίδι δεν έχει level και κλαιν μαιν....αυτό είναι χειρότερο από τα γνωστά games στο θέμα λιωσίματος. τέλος έχω να πω ότι το παιχνίδι δεν απευθύνεται στο κείνο mmorpg gamers στα γνωστά παιχνίδια, και το θέμα είναι ότι δεν έχει τόσο κόσμο όπως τα γνωστά games....και λογικό είναι αφού έχει αρκετά αρνητικά, εγώ σας είπα 2-3 που έπαιξα λίγο...φανταστείτε να έπαιζα παραπάνω τι θα έγγραφα... BTW: ελπίζω να μην με αρπάξετε η fun του game και μου ρίξετε φατούρο αλλα είναι προσωπική άποψη και δεν μου την αλλάζετε με τίποτα Γιαυτό ελεγα πριν ότι το game δεν είναι για όλους. Κάποιος που είναι συνηθισμένος σε mmorpg που παίρνουν από το χέρι τον παίχτη και του δείχνουν πως παίζει θα απαγοητεύτεί από το darkfall που είναι ένα game ανοιχτού κόσμου και που ο παίχτης είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Φυσικά και έχει grinding και φυσικά δεν υπάρχουν και quest. Και φυσικά έχει mob διάσπαρτα σε περιοχές αφού ζούνε ανάμεσα μας στο κόσμο του darkfall και στο φαρμάρισμα τους δεν υπάρχει λόγος να κλειδώσει το game αυτόματα τον στόχο για σένα. Και εδώ που τα λέμε αυτό το αυτόματο κλείδωμα εκτός από τα mmorpg στα κανονικά rpg σπάνια το συναντάς. Γενικά το darkfall παει στην κατηγορία των hardcore mmorpg σαν το eve online. Είναι βαθύ και τα μυστικά του παιχνιδιού θα πρέπει μόνος σου να τα ανακαλύψεις.
cmi30 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Γιαυτό ελεγα πριν ότι το game δεν είναι για όλους. Κάποιος που είναι συνηθισμένος σε mmorpg που παίρνουν από το χέρι τον παίχτη και του δείχνουν πως παίζει θα απαγοητεύτεί από το darkfall που είναι ένα game ανοιχτού κόσμου και που ο παίχτης είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.Φυσικά και έχει grinding και φυσικά δεν υπάρχουν και quest. Και φυσικά έχει mob διάσπαρτα σε περιοχές αφού ζούνε ανάμεσα μας στο κόσμο του darkfall και στο φαρμάρισμα τους δεν υπάρχει λόγος να κλειδώσει το game αυτόματα τον στόχο για σένα. Και εδώ που τα λέμε αυτό το αυτόματο κλείδωμα εκτός από τα mmorpg στα κανονικά rpg σπάνια το συναντάς. Γενικά το darkfall παει στην κατηγορία των hardcore mmorpg σαν το eve online. Είναι βαθύ και τα μυστικά του παιχνιδιού θα πρέπει μόνος σου να τα ανακαλύψεις. Συμφωνώ 100%...και τώρα που το σκέφτομαι...αυτό τον καιρό παίζω EVE Online και (από εχθές) Darkfall....τυχαίο; ...δεν νομίζω!!!...
ScarletK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Το df δεν είναι cookie cutter, έχει γραφτεί πολλές φορές και σε αυτό το thread.Είναι λίγο οπισθοδρομικό και δεν έχει τρόπους.Πολλά πράγματα που θεωρούνται στάνταρ για το gameplay απλά δεν υπάρχουν, παρόλα αυτά είναι το μόνο που βάζει κάτι νέο(παλιό) στο τραπέζι.Αν καταφέρεις να προσπεράσεις το πρώτο σοκ(γιατί έχουμε μάθει αλλιώς πως να το κάνουμε), συνεχίσεις να παίζεις και βρεις μια ομάδα θα καταλάβεις τι εννοώ.Το αίσθημα ελευθερίας, η επικινδυνότητα και το μέγεθος του κόσμου συμβάλλουν σε μοναδικές εμπειρίες.Το παιχνίδι σε ανταμείβει μέσω του δικού σου κόπου(σε σημείο μαζοχισμού).Είχα γράψει και κάπου πιο πίσω για ένα ταξίδι με καράβι που είχα κάνει.Αυτά τα ταξίδια πριν από μάχες στο df 10πλασιάζουν το αίσθημα συντροφικότητας με την ομάδα σου, γιατί το νιώθεις στο πετσί σου ότι βρίσκεσαι στην μέση του πουθενά,είσαι μια χαψιά και γύρω σου βρίσκονται εχθροί.Πας κάπου μακριά για να σακατευτείς,και να βάλεις σε κίνδυνο ό,τι έχεις επάνω σου.Είναι το πιο κοντινό simulator ανθρώπου της πόλης που τον παρατάνε σε μια ζούγκλα με το κοστούμι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλειο,έχω σταματήσει, αλλά θυμάμαι τι έπαιζα.Σε επίπεδο thrill-epicness απλά δεν έχει αντίπαλο, ίσως το eve, αλλά σε επίπεδο gameplay βαράνε τα καμπανάκια του gamer.
Tassos77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 ok έπαιξα 2 μέρες ολόκληρες darkfall και πιστεύω ότι μπορώ να φέρω άποψη,προσωπική εμπειρία μετά από : Daoc , GW, EQ2 ,Ultima Online, WoW , L2 ,Aion , και μια ντουζίνα από free mmorpg. μου άρεσε σαν ιδέα πως είναι σχεδιασμένο το game το ρεαλιστικό κτλ κτλ , αλλα αυτό το gameplay του είναι πολύ άθλιο πραγματικά, το combat mode gtp και το κορυφαίο όταν πας να κανεις loot δεν έχει ούτε 1 κουμπί να κάνει pick up, πρέπει να κανεις ένα ένα τα πράματα από το mobs drag η drop στο invetory σου...εε έλεος δηλαδή , μέχρι να τα πάρεις όλα τα items είδη έχει βγει το mob και σε χώνει πισώπλατα. τώρα πάμε στα Quest....εδώ θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...περνώ 2-3 Quest τα οποια έλεγε να σκοτώσω 200 goblin τάδε...100 goblin τάδε...και 50 goblin τάδε....e λέω μάλλον δεν κατάλαβα εγώ καλά... το ξαναδιαβάζω το Q και όντως έλεγε αυτά τα νούμερα!!!χαχαχαχαχαχα grinding και άγιος ο θεός???και καλά το παιχνίδι δεν έχει level και κλαιν μαιν....αυτό είναι χειρότερο από τα γνωστά games στο θέμα λιωσίματος. τέλος έχω να πω ότι το παιχνίδι δεν απευθύνεται στο κείνο mmorpg gamers στα γνωστά παιχνίδια, και το θέμα είναι ότι δεν έχει τόσο κόσμο όπως τα γνωστά games....και λογικό είναι αφού έχει αρκετά αρνητικά, εγώ σας είπα 2-3 που έπαιξα λίγο...φανταστείτε να έπαιζα παραπάνω τι θα έγγραφα... BTW: ελπίζω να μην με αρπάξετε η fun του game και μου ρίξετε φατούρο αλλα είναι προσωπική άποψη και δεν μου την αλλάζετε με τίποτα Δύο ημέρες δε φτάνουν για το darkfall. Ούτε καν με το Trial των 14 ημερών δε θα καταφέρεις να δεις ένα αρκετά μεγάλο μέρος του game, παρά μόνο να πάρεις μια ιδέα. Το combat mode είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή όσον αφορά το player skill, σε αντίθεση με την πλειοψηφεία των σημερινών ΜΜOS, όπου κυριαρχοί το tab f1,f2.. και το auto target. Όπως προανέφερε και κάποιος άλλος το loot system είναι επίτηδες σχεδιασμένο έτσι. Επίσης άμα δε θες να μαζεύεις ένα ένα τα πραγματά σου μπορείς να τα βάλεις όλα σε μια σακουλίτσα και να μαζεύεις μόνο αυτή όταν πεθαίνεις, κάτι το οποίο προφανώς δε γνώριζες στο διάστημα των 2 ημερών που ασχολήθηκες. Όσο για τα quests μπήκαν κυρίως γι αυτούς που παραπονιόντουσαν πως δεν ξέρουν τι να κάνουν όταν μπαίνουν και για να βοηθήσουν τους νέους παίκτες. Κανείς δε σε αναγκάζει να τα κάνεις. Είσαι απολύτως ελεύθερος να κάνεις ότι σου γουστάρει. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι που ξενίζει και τους περισσότερους που το δοκιμάζουν. Η απόλυτη ελευθερεία, καθώς όλοι έχουν συνηθήσει να τους λέει κάποιος τι θα κάνουν, πού, πότε κλπ. Είναι το ιδανικό game για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό και για όσους έχουν βαρεθεί τα wow clones. Φίλε Λευτέρη, εάν ασχολουσαν λίγο παραπάνω ή ακόμα καλύτερα αν έμπαινες σε κάποια clan θα τα διαπίστονες όλα αυτά μόνος σου και αντί για επιπλέον αρνητικά θα έβρισκες πολλά θετικά στοιχεία που επισκιάζουν τα όποια ελλατώματά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα