Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι κυρίως στα heal αν θέλεις να γιατρέψεις κάποιον πρέπει να νιώθεις πολύ (σορρυ για την αργκό), να έχεις παίξει cs-cod-moh-bc κλπ... εδω δεν υπάρχει η σωτηρία του tab ...

δεν έχει targeting system, πρέπει να κλικάρεις πάνω του; ουτε αν διαλέξεις (αν έχει) τον παίχτη απο το ποιοι είναι στο team σου;

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν κάνεις cast spells ή παίζεις με τόξο, η προοπτική γίνεται 1ου προσώπου. Δηλαδή, πρέπει να σημαδέψεις τον παίχτη που θέλεις να κάνεις heal, κάτι το οποίο την ώρα της μάχης είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς την ώρα που κινούνται οι παίκτες μπορείς εύκολα να αστοχήσεις και να healareis τον έχθρο αντί για τον ally. Με λίγη εξάσκηση όμως, όλα γίνονται.

Δημοσ.
Αν και λόγο ότι είμουν εκτός ελλάδας για δουλειά το είχα παρατήσει το game για μια βδομάδα τώρα που επέστρεψα συνεχίζω κανονικά :)

Μου έχει κάνει εντύπωση γενικά στο παιχνίδι που δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ειδικευμένος σε κάτι. Δλδ να υπάρχει κάποιος που να είναι καθαρόαιμος healer η να είναι mage η ranger.

Από τι έχω δει προτιμούν να παίζουν melee και τα υπόλοιπα να τα έχουν συμπληρωματικά. Υπάρχει πρόβλημα όμως σε αυτό γιατί με τις βαριές armor έχεις φοβερό penalty στην μαγεία.

Από την άλλη αν παίξεις mage και παιζεις σε team δεν μπορείς να αποφύγεις με τίποτα τα φίλια πυρά. Νομίζω ότι είναι λάθος για το game να επιτρέπει τα φίλια πυρά σε ομάδες γιατί έτσι χάνει και το balance του στο να φτιάξεις μια ισορροπημένη rpg ομάδα.

Πάντως έχω επιλέξει να ανεβάσω τον mage όσο πάει να αν μπορείς να σταθείς σε αυτό το παιχνίδι σαν μάγος.

Αυτό τον καιρό έχω πάει στην πλευρά των human και παίζω ως συνήθως γύρω από την εντυπωσιακή πόλη των Argonauts καθώς το clan μου οι Greece είναι σύμμαχοι τους. Εδώ το port που είναι κοντά στην πόλη

porth.png

Η περιοχή των human διαφέρει αρκετά από την περιοχή των mirdain που ξεκίνησα. Πυκνό δάσος, ναούς και γενικά τίγκα στα mob και στους παίχτες που είναι έτοιμη να σε καθαρίσουν..

templey.png

town.png

Χθες είχε raid με το guild και ξεκινήσαμε ένα επικό ταξίδι προς τον βορά. Φοβερό το game όταν παίζεις σε team. Περάσαμε από πανέμορφα μέρη και σκοτώσαμε και μερικά mob με πολύ καλό loot.

guildiy.png

guild1.png

Τελικά μετά από τρία τέταρτα ταξιδιού φτάσαμε στην επιβλητική πόλη των νάνων στο βορά. Μόνο δέος μπορεί να σε πιάσει αντικρίζοντας την . Εδώ η είσοδος της

dwarftown.png

και εδώ ένα μικρός μέρος από την πόλη

dwarftown2.png

τελικά καταλήξαμε να πάμε λίγο προς τα δυτικά και να φαρμάρουμε μερικά mobs

farming.png

To game σου δίνει γενικά την αίσθηση ότι ζεις σε ένα κόσμο δλδ όπως ήταν τα παλιά mmorpg που πλέον πάνε να χαθούν και να γεμίσουν με instance. Τα mmorpg κατά την γνώμη μου είναι βασικό να είναι έτσι φτιαγμένα open world ώστε να απορροφήσουν για τα καλά στον κόσμο τους.

το βιβλίο σου δεν μας έχεις πει ποτε κυκλοφορεί :P

Δημοσ.

Το κατεβάζω και εγώ ..Άι να δούμε τι θα δούμε .. :-)

(Βλέπω στα παλαιότερα σχόλια .όχι και τόσο ενθαρρυντικά λόγια ,έχει αλλάξει κάτι από τότε ?)

Δημοσ.

έχει έναν server και έκανα human στη περιοχή εκεί που έχει default πάνω δεξιά, έχω όνομα Xlapatsas Skafias αν με δεις μιλα να κάνουμε τίποτα μαζί μιας που είμαστε και η δυο noobades lol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς το παρών διαβάζω εδώ ,ρίξε μια ματιά ,πολύ χρήσιμο . Καλά κόντεψα να πέσω από την καρέκλα όταν διάβασα ότι φθείρονται τα αντικείμενα .(Και μου έρχεται στο μυαλό από Lineage -> "Ρε μλκα έπεσα από ύψος και μου σκίστηκε η arcana ,που να τρέχω στο mammon να μου τι ράψει" ) .Μπαίνει και μια φίλη μου τώρα ,προβλέπεται μεγάλο το βράδυ :P

Δε καταλαβαίνω τι κάνω και έχει πολύ πλάκα που ξανά αισθάνομαι τέρμα n00bas :lol::lol:

Επεξ/σία από moldovan20
Δημοσ.

Γενικά στο game όταν φθείρετε ένα αντικείμενο δεν υπάρχει τρόπος να το επισκευάσεις απλά κάποια στιγμή βλέπεις το super duper item σου να "σπάει"

Καταρχήν παιδιά ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι στιγμής για τα mmorpg. Το game θυμίζει lineage στο ύφος του καθώς τα quest του είναι πολύ λίγα και ο κόσμος του ειναι τεράστιος σε έκταση και εχθρικός και δεν συγχωρεί τα λάθη. Η ουσία του παιχνιδιού είναι να ζήσεις στον κόσμο του και να τον εξερευνήσεις.

Να δώσω ένα παράδειγμα. Χθές αργά το βράδι που μπήκα είπα να κάνω απλά grinding και να φαρμάρω μερικά goblin σε μια περιοχή που έχω για καβάτζα ώστε να ανεβάσω τα magic stat μου και να βγάλω μερικά item και χρήμα.

Αφού φάρμαρα για καμια ώρα κάνω teleport στην πόλη του clan και για κακή μου τύχη είχαν μπεί μέσα αντίπαλοι για πλιάτσικο με σκότωσαν και με άφησαν στην κυριολεξία με το σώβρακο :D και μου πήραν οτιδήποτε φάρμαρα.

Το μείον στο game είναι τα χοντροκομένα animation αλλά τα γραφικά του είναι σε πολύ καλό επίπεδο και γενικα ο κόσμος του είναι όμορφα σχεδιασμένος. Εδώ η κεντρική πύλη της πρωτεύουσας των human.

humantowna.png

Και μια άσχετη :P

darkfall83.png

Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει πρώτες εντυπώσεις τρομερές .Αλλά δε καταλαβαίνω χριστό έχω πάρει τους δρόμους κ δε βρίσκω τίποτα ..Είμαι και γυμνός .χααχαχ

soe δεν έχει εδώ ?Πως πάω πάλι στην πόλη?

Δημοσ.

Πρέπει κάπου στα skill σου αν έχει ένα teleport είναι σαν πύλη. Βάλτο στην μπάρα σου και κάντο cast να σε επιστρέψει πίσω. Θα κάνεις δέκα ώρες βέβαια μέχρι να γίνει cast αλλά αυτό είναι λόγο ότι τα πάντα στο darkfall είναι με skill και πρέπει να τα ανεβάσεις για να δουλεύουν αποδοτικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...