Bspus Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Η καλύτερη λύση έτσι όπως την έχω σκεφτεί είναι να κάνω το ταξίδι προς τα δυτικά και προς την πόλη της clan μου. Εδώ δεν έχω και μεγάλη τύχη. Θα κάτσω να κάνω λίγο explore ακόμα για μερικές μέρες και μετά θα ξεκινήσω το μεγάλο ταξίδι για την δυτική πλευρά του χάρτη Μαλλον εννοεις την ανατολικη πλευρα αφου οι mirdain ειναι στο νοτιοδυτικο τεταρτημοριο του βασικου χαρτη. Αν πας προς human land ετοιμασου για πολυ ganking αλλα τουλαχιστον θα εισαι με παρεα. Οι πολεις δεχονται ευκολα επιθεση. Οι πυργοι τους ειναι πολυ πιο αδυνατοι απο τους αντιστοιχους στις NPC πολεις. Τα τειχη πολυ ευκολα τα ανεβαινει καποιος μη αρχαριος παικτης με spells τυπου launch. Αν δηλαδη εισαι μεσα σε δικια σου πολη και δεν υπαρχουν αλλοι μεσα, ανα πασα στιγμη κινδυνευεις απο καποιον επιδρομεα που ερχεται για hit n run Μην παραμελησεις τις title quests. Τα στατιστικα τους που σου δινουν ειναι χρησιμα. Κανε τουλαχιστον μια σειρα απο ολες τις διαθεσιμες (το intelligence αν πας για μαγος) ωστε να φτασεις +6 bonus. Για το ταξιδι που λες, ψαξε καταρχην εναν online χαρτη για ολα τα Bindstones στο ενδιαμεσο και χαραξε μια πορεια μεσω αυτων και προσπαθησε να αποφευγεις δυσκολους αντιπαλους (φαινονται στους χαρτες). Κανε bind οποτε τα βρισκεις για να μην ξαναγυρνας απο την αρχη καθε φορα που πεθαινεις. Μπορεις να το κανεις γυμνος με η χωρις αλογο αμα δεν θες να ρισκαρεις αντικειμενα. Κατα προτιμηση νωρις το πρωι η εστω οχι βραδυ ΠΣΚ γιατι θα εχει πολλους PKs. Υπαρχει και η δυνατοτητα να σου δωσουν ενα ετοιμο runestone απο την clan σου να τηλεμεταφερθεις αμεσως αμα βαριεσαι. Αλλα πιστευω ειναι καλη εμπειρια.
chek2fire Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τελικά μου κάνανε το tranfer μονοι τους και πλέον είμαι στην πόλη των argonauts και του alliance τους. Με φόρτωσαν και item, armor +mount . To κακό είναι ότι για καμιά βδομάδα θα είμαι εκτός από το game λόγο δουλειάς αλλά θα επιστρέψω βραδύτερος
wazaa Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μ αρεσει που δεν σχολιάζεις εσύ Δεν φταίω εγώ, με συγκίνησε ο check2fire.
aposperittis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ρε μαγκες με συγκινήσατε και εμένα! Λεω να το δοκιμάσω και αυτό. Καμια συμβουλη? Σε ποιον σερβερ ειναι οι Έλληνες? Παιζει ρολο και η φυλη? Γιατι με μπερδεψατε! Θα το ψαξω λιγο οσο ειμαι στην δουλεια για να δω τι θα φτιαξω ωστε το βραδυ που θα σχολασω να ειμαι οκ.
chek2fire Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Υπάρχουν φυλές αν και εχώ καταλάβει ότι οι περισσότεροι παίζουν την περιοχή των human. Οσό για τον server υπάρχει μόνο ένας κεντρικός.
aposperittis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστω chek2fire αυτα κοιταζα τωρα και εγω τις φυλες. Μου αρεσουν παρα πολύ 3 οι Human οι Mirdain και λίγο οι Alfar. Κανείς απο εσάς που παίζει και τις εχει βιώσει αυτες τις class μπορεί να μου πει πολύ συνοπτικά τα υπερ και τα κατα τους? Πιο πολυ με ενδιαφερει το pvp. ΥΓ κανα TRIAL δε παιζει? Κατευθειαν αγορα μονο?
A7X. Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Έτσι είναι ο Σπύρος, συγγινεί τα πλήθη, πώς έκανε τόσα recruits νομίζεις!
aposperittis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ναι τα γραφει πολυ παραστατικα που σου δημιουργεί εικονες στην φαντασια σου αρκετα καλες ωστε να θες να τις δεις και απο "κοντα" !!!! Και μιας και το εφερε η κουβεντα χαζευα κατι φωτογραφιες στο internet και ειδα πως ολες εδειχναν η μάλλον ΔΕΝ εδειχναν τον παίκτη!!!! Πεστε μου πως η μονη επιλογη που εχεις ειναι να βλεπεις με τα ματια του ήρωα και οχι οπως ξερουμε σε ολα τα γνωστα ΜΜΟ..... Τελος κατι bugs που ειχε στην αρχη να μπαινεις μεσα στα γραφικα και να προχωρας στο απειρο εχουν διορθωθει? Γιατι διαβασα και κατι τετοια....
altair Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 η μαγεία και το τόξο (αλα oblivion) παίζονται μέσα από τον παίκτη. η μάχη κατα του συστάδιν (κατά τον κόσμο melee) παίζεται βλέποντας τον χαρακτήρα σου. πάρα μα πάρα πολλά bugs έχουν διορθωθεί, και δεν νομίζω να σε επηρεάσει οτιδήπότε τέτοιο στους πρώτους μήνες παιχνιδιού. Οι game masters ακολουθούν αρκετά επιθετική πολιτική στο να τσιμπάνει κόσμο που κάνει exploits, unattended macros κλπ. Το ποιο ενοχλητικό σημείο είναι στις μεγάλες πολιορκίες και μάχες, 100-200 χαρακτήρες +, που το παιχνίδει αρχίζει να καθυστερεί (lag).
aposperittis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Σημερα θα το κατεβασω και εχω και ενα trial που ειπε πως θα μου δωσει ενας φιλος ελπιζω να μην με γραψει γιατι εχω φτιαχτει αγρια! Αν πανε ολα καλα θα προσπαθησω να σας βρω ingame αν εχετε και κανενα ventrilo ακομα καλυτερα!
GameWorld Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Όσοι θέλουν επιπλέον trials αλλά και DVD του παιχνιδιού, μπορούν να δουν αυτό το άρθρο. Επίσης για trials μπορούν να στείλουν PM εδώ μέσω του forum. Όπως είπαν και τα παιδιά πριν, οι Greece και οι Argonauts είναι δύο καλά ελληνικά clans στο παιχνίδι για να ξεκινήσετε κι έχουν συμμαχία μεταξύ τους. Δείτε ένα βίντεο από Argonauts με full pvp [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_zVb__6N_7A]Δείτε ένα βίντεο από Argonauts με full pvp[/ame]
JERONIMO888 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια μπηκα στο παιχνιδι εφτιαξα εναν Mirdain και εξερευνησα για ωρες τα πανεμορφα τοπια αυτου του κοσμου, μπηκα και στην Ελληνικη clan Greece που αμεσως ηρθε εκει που ημουν και με κατι μαγικες πετρουλες (runestone τις λενε) καναμε teleport στην πολη τους και αφου μου εδωσε πανοπλιες και σπαθια τσεκουρια και οτι αλλο χρειαζοταν για να γινω μαχιμος αρχισαμε να πολεμαμε μεταξυ μας για να εξασκηθω στην τεχνη του πολεμου παρτε και μερικες φωτογραφιες μεσα απο την πολη. Με τις καλυτερες εντυπωσεις αφησα τον μαχητη μου να ξεκουραστει λιγο γιατι τον περιμενει πολυ προπονηση και αιματοχυσιες. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2010 από JERONIMO888
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ανοιξαν τα free trial των 14ημερών για όποιον θέλει να δοκιμάσει το game http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=248123 Αξίζει να περάσετε και να δείτε αυτή την hardcore εμπειρία.
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αν και λόγο ότι είμουν εκτός ελλάδας για δουλειά το είχα παρατήσει το game για μια βδομάδα τώρα που επέστρεψα συνεχίζω κανονικά Μου έχει κάνει εντύπωση γενικά στο παιχνίδι που δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ειδικευμένος σε κάτι. Δλδ να υπάρχει κάποιος που να είναι καθαρόαιμος healer η να είναι mage η ranger. Από τι έχω δει προτιμούν να παίζουν melee και τα υπόλοιπα να τα έχουν συμπληρωματικά. Υπάρχει πρόβλημα όμως σε αυτό γιατί με τις βαριές armor έχεις φοβερό penalty στην μαγεία. Από την άλλη αν παίξεις mage και παιζεις σε team δεν μπορείς να αποφύγεις με τίποτα τα φίλια πυρά. Νομίζω ότι είναι λάθος για το game να επιτρέπει τα φίλια πυρά σε ομάδες γιατί έτσι χάνει και το balance του στο να φτιάξεις μια ισορροπημένη rpg ομάδα. Πάντως έχω επιλέξει να ανεβάσω τον mage όσο πάει να αν μπορείς να σταθείς σε αυτό το παιχνίδι σαν μάγος. Αυτό τον καιρό έχω πάει στην πλευρά των human και παίζω ως συνήθως γύρω από την εντυπωσιακή πόλη των Argonauts καθώς το clan μου οι Greece είναι σύμμαχοι τους. Εδώ το port που είναι κοντά στην πόλη Η περιοχή των human διαφέρει αρκετά από την περιοχή των mirdain που ξεκίνησα. Πυκνό δάσος, ναούς και γενικά τίγκα στα mob και στους παίχτες που είναι έτοιμη να σε καθαρίσουν.. Χθες είχε raid με το guild και ξεκινήσαμε ένα επικό ταξίδι προς τον βορά. Φοβερό το game όταν παίζεις σε team. Περάσαμε από πανέμορφα μέρη και σκοτώσαμε και μερικά mob με πολύ καλό loot. Τελικά μετά από τρία τέταρτα ταξιδιού φτάσαμε στην επιβλητική πόλη των νάνων στο βορά. Μόνο δέος μπορεί να σε πιάσει αντικρίζοντας την . Εδώ η είσοδος της και εδώ ένα μικρός μέρος από την πόλη τελικά καταλήξαμε να πάμε λίγο προς τα δυτικά και να φαρμάρουμε μερικά mobs To game σου δίνει γενικά την αίσθηση ότι ζεις σε ένα κόσμο δλδ όπως ήταν τα παλιά mmorpg που πλέον πάνε να χαθούν και να γεμίσουν με instance. Τα mmorpg κατά την γνώμη μου είναι βασικό να είναι έτσι φτιαγμένα open world ώστε να απορροφήσουν για τα καλά στον κόσμο τους.
altair Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι είναι λάθος για το game να επιτρέπει τα φίλια πυρά σε ομάδες γιατί έτσι χάνει και το balance του στο να φτιάξεις μια ισορροπημένη rpg ομάδα. γιατί το λές chek? στο παραδοσιακό table and pen RP όταν σκάσει ένα επιθετικό spell που καταλαμβάνει χώρο κοντά σε φίλους, θα τους πάρει η μπάλα. Νομίζω ότι είναι πολύ σωστό να υπάρχει friendly fire σε ένα mmorpg... τώρα άν είναι εύκολο η δύσκολο είναι άλλη ιστορία. Το πρόβλημα είναι κυρίως στα heal αν θέλεις να γιατρέψεις κάποιον πρέπει να νιώθεις πολύ (σορρυ για την αργκό), να έχεις παίξει cs-cod-moh-bc κλπ... εδω δεν υπάρχει η σωτηρία του tab ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα