Bspus Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 To alliance chat χρησιμοποιειται πολυ απο του παικτες που δεν εχουν clan. Δεν ειναι νεκρο απλα ενα μεγαλο ποσοστο δεν ασχολειται καθολου με αυτο Το αλλο που λες με τα skills οντως ειναι προβλημα. Τα gains απο τα χτυπηματα με αλλους παικτες ειναι πολυ λιγα πλεον σε σχεση με τα τερατα. Αλλα δεν ηταν παντα ετσι και πολλοι παλιοι παικτες εχουν φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο με αυτον τον τροπο. Απαγορευεται να το κανεις αυτοματοποιημενα με προγραμματα αλλα οχι αμα καθεσαι μπροστα στην οθονη. Παλι θα προτιμουσα να μην επιτρεποταν καθολου Το looting ειναι επιτηδες ετσι για να σε δυσκολευει. Καθως ειναι και full loot game. Με τοξο και staff πρεπει να εισαι πρωτου προσωπου για να σημαδευεις, και τα βελη επηρεαζονται απο τη βαρυτητα κιολας. Οι αργοναυτες ειναι το ιδιο clan απ οσο ξερω. Ειχα παει απο κει για κανενα μηνα αλλα εφυγα γιατι δεν μου αρεσε το στυλ τους. Παραηταν hardcore οι τυποι και ειχαν πολλους κανονες που με κουραζαν. Θα σου προτεινα να μην πας εκει ακομα γιατι θα δυσκολευτεις πολυ στα πρωτα σου βηματα. Δεν θα μπορουν να σε βοηθησουν στα quests καθως οι πιο πολλοι ανηκουν σε εχθρικες φυλες. Εχουν πολλους πολεμους με αλλα clans και μπορουν οι clan enemies να σου επιτεθουν παντου, ακομα και μεσα στις πολεις χωρις επιπτωσεις. Υπαρχει clan NEW με αποκλειστικο σκοπο να βοηθαει νεους παικτες. Σε δεχονται και σε κρατανε για ενα μηνα. Θα προτεινα να δοκιμασεις αυτους.
chek2fire Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Λέω να μην μπω σε κανέναν και να συνεχίσω να παίζω solo να κάνω και explore στο κόσμο του darkfall. Και άλλες ερωτήσεις ... τώρα που σε βρήκα Τα mount πότε τα παίρνεις γιατί είναι τοσο μεγάλος ο κόσμος που με έχει φάει το περπάτημα. αξίζει να ασχοληθείς γενικά με το crafting και πιο είναι καλύτερα να ανεβάσω? Από αυτά τα skill που πουλάνε οι διάφοροι merchant υπάρχουν κάποια που να είναι must?
ScarletK Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Για το mount θες το tame skill -αν θυμάμαι καλά- την σφυρίχτρα από τον vendor και ένα steedgrass(φυτό) που πέφτει από τους θάμνους όταν κάνεις harvest(1 ανά ώρα περίπου).Το mount πεθαίνει σχετικά εύκολα και δεν έχει regen-θέλει το spell heal mount που τρώει mandrakes, οπότε για αρχή δεν στο συνιστώ να πηγαίνεις πέρα δώθε με mount.Επειδή κι εγώ έκανα explore στην αρχή και έχασα 2 στο λέω.Πας λίγο πιο γρήγορα αλλά τραβάς τα βλέματα και πρέπει να το προσέχεις κιόλας.Κοίτα να ανεβάσεις το mana missile full που είναι τσάμπα και προσπάθησε να βάλεις νωρίς στο παιχνίδι σου τα conversion spells mana->stamina κτλ,αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να γυρνάς με ένα κουβά reagents-λίγα και καλά.Από τα melee για αρχή πάρε το power attack. Για μένα το craft ήταν αρκετά σημαντικό, όπως και να το κάνουμε λέει να μπορείς να κάνεις stack τα σετάκια σου σιγά σιγά που είναι δικό σου craft.Παρόλα αυτά το καλύτερο νομίζω είναι να κάνεις gather και να πουλάς+τα λεφτά από το grind.Όταν έχεις λεφτά αγοράζεις έτοιμα sets από το trade και είσαι ok.Γενικά για αρχή πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να μην προκαλείς(shiny armor οΟ) γιατί δεν θα έχει καλή κατάληξη χεχ.Ψάξε βρες τα title quests όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο.Αφού θα σκοτώνεις που θα σκοτώνεις με τις ώρες καλό είναι να έχεις και ένα reward στο μυαλό σου.Όσο ζεις μαθαίνεις στο darkfall... ps.Επίσης αφού μάθεις δυο πράγματα για το game, δεν χρειάζεται να είσαι guru, προσπάθησε να βρεις clan γιατί είναι μισό το παιχνίδι χωρίς alliance chat και επιθέσεις-άμυνες και δικό σου hamlet.Και επειδή έχει πολύ grind μην πέσεις με τα μούτρα κάνε ότι σου γουστάρει και πέρνα καλά.Εγώ έχω σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό και παρόλο που ήμουν 10 μέρες σε μια μικρή clan οι αναμνήσεις που έχω είναι τύπου - first kill ragnaros στο wow,τα έχω γράψει και σε ποστ πιο πίσω νομίζω όταν τα είχα φρέσκα ακόμα.
altair Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μπορείς να βγάλεις screenshot αράγε ingame? left alt +S welcome to darkfall
Bspus Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να ανεβασει mana missile καθως ειναι σχετικα αδυναμο. Αν πας για μαγος μαλλον θες να φτασεις οσο πιο γρηγορα γινεται στα elemental schools (fire,water,earth wind magic). Οποτε θες καταρχην να ανεβασεις το lesser magic sta 50 και μετα το Greater magic αλλο τοσο ωστε να ανοιξουν οι επιλογες. Crafting εμενα μου αρεσει και το ανεβαζω. Φτιαχνω armor/weapons και jewels, αλλα εγω δεν ασχολουμαι με επιθετικα μαγικα παρα με melee/archery και εκει οι πανοπλιες και τα οπλα μετρανε περισσοτερο. Το βλεπω πιο πολυ σαν hobby το crafting μεσα στο παιχνιδι παρα σαν επαγγελμα. Υπαρχει και το vanity factor καθως τα αντικειμενα γραφουν το ονομα σου! Για μαγους μετραει σιγουρα το tailoring που ειναι και ευκολο να ανεβει. Να φτιαχνεις το δικο σου bone armor. Γενικως ομως δεν το χρειαζεσαι γιατι παντα θα υπαρχει καποιος να σου φτιαξει οτι θες αμα του δωσεις τα υλικα. Αν το παρεις ποσα ξοδευεις και τι κερδιζεις γενικως μπαινεις μεσα. Ισως πολυ αργοτερα αν και οταν μπορεις ποτε να φτιαχνεις τα καλυτερα αντικειμενα στο παιχνιδι (πολλοι μηνες και πολυ χρημα). Και θα φοβασαι να τα χρησιμοποιησεις μην τα χασεις! Το enchanting ειναι επισης χρησιμο στα υψηλα levels αλλα δε λεει καθολου αν εισαι μονος σου. Θες κι αλλους να σου δινουν υλικα να σε σπρωχνουν και να επωφεληστε ολοι μαζι απο αυτο. Σε περιπτωση που δεν εχει καταλαβει ακομα, αντικειμενα δεν επισκευαζονται. Ολα ειναι αναλωσιμα. Επισης δεν υπαρχει ευκολος τροπος να κανεις εμποριο (δημοπρασιες, in-game mail ουτε για αστειο). Πρεπει να συναντηθεις με τον αλλο face to face. Για mounts ενα ακομα που πρεπει να προσεξεις ειναι οτι τα κλεβουνε! Αν κατεβεις απο το αλογο και υπαρχουν αλλοι διπλα μπορουν να ανεβουν και να φυγουν χωρις κανενα προβλημα πριν προλαβεις να το ξαναβαλεις στο Inventory Παρε και μια σελιδα με crafting υλικα http://spreadsheets.google.com/pub?key=r4w-x_H4FZM-80qjt1Sv5Bw&gid=4
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Χειροτερο απο LA2 Αυτό απλά δεν γίνεται...
Tassos77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Οι αργονάυτες είναι αυτοί που έπαιζαν και AoC. Για να λες φίλε bspus τους αργοναύτες hardcore clan, μάλον δεν έχεις δει τι σημαίνει στα αλήθεια hardcore. Το να ακολουθείς κάποιους κανόνες, δε σε κάνει harrdcore. Είναι απαραίτητο για την τήρηση μιας τάξης σε μια πολυμελή clan και για τη σωστή λειτουργεία της. Μπορείς να μας πεις ότι άλλο θες, αλλά όχι hardcore... Όσο για το mana misile, που ρόταγε ο φίλος, αν θες να ασχοληθείς με μάγεία να το πας 100, κι αυτό και το lesser magic. Είναι ο πιο γρήγορος και φθηνός τρόπος να ανεβάσεις intelligence, που θα σε βοηθήσει πάρα πολυ, όντας requirement για κάποια passive skills και σημαντικός παράγοντας του πόσο damage κάνουν τα spells σου. Επίσης αυξάνει το μάνα σου, 1 πόντος intelligence = 2 πόντοι mana.
Bspus Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ενταξει, σιγουρα υπαρχουν πολυ περισσοτερο hardcore απο τους argonauts αλλα casual παντως δεν ειστε. Ετσι και αλλιως σχετικα ειναι αυτα και δεν το ειπα για αρνητικο. Απο τη δικη μου οπτικη γωνια, του καθαρα casual παικτη μου φαινεται πιο hardcore κατασταση. Για το μεσο ορο των παικτων του DF μαλλον οχι. Για παραδειγμα το να καθεσαι να ασχολεισαι με macros και να ανεβαζεις τα skill στο 100 με αυτοματοποιημενο, αλλα και χωρις macros, να φας μερες κανοντας το ιδιο spell στα goblins ειναι τρομερα βαρετο. Σιγουρα σε οποιαδηποτε περιπτωση εχεις ξεφυγει πολυ απο το casual. Θα μου πεις τωρα οτι δεν επιβιωνεις στο παιχνιδι αλλιως εναντι των veterans, διοτι αν το κανεις με "φυσικο" τροπο θα γερασεις μεχρι να φτασεις εκει. Ετσι ειναι δυστυχως, αλλα παραμενει απαραδεκτο mechanic. Δεν φταινε οι παικτες που το κανουν αλλα η φυση του παιχνιδιου. Κατα τη γνωμη μου παντα
Tassos77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μα δε σε ανάγκασε κανείς να το κάνεις αυτό. Ούτε είναι απαραίτητο να το κάνεις για να ευχαριστηθείς το game... Μέσα στο clan υπάρχουν άτομα που το κάνουν κι άλλα που όχι. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα και κανείς δε σε υποχρεώνει να το κάνεις. Το σχόλειό σου δεν το εξέλαβα ως αρνητικό, απλά απέχουμε πάρα πολύ από το hardcore. Μιλάω για το σύνολο πάντα και όχι για συγκεκριμένες περιπτώσεις παιχτών.
chek2fire Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μου αρέσει αρκετά και το crafting έτσι όπως το έχουν φτιάξει δλδ. Αρκετά ρεαλιστικό αλλά και αρκετά περίπλοκο. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κάποιος να ανεβάσει όλα τα crafting skil η θα του πάρει μια ζωή και αν χρειάζετε να κάνει κάτι τέτοιο. Γενικά τα skill φτάνουν μέχρι 100 στο lvl τους? Είμαι στην σκέψη πάντως για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια να παίξω ένα mmoprg σαν ranger και όχι σαν mage. Το game μου δίνει την εντύπωση ότι ταιριάζει περισσότερο να έχεις έναν ranger με stealth και bow να σκίζει κ.. παρά mellee η magic.
Bspus Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Γενικως οι πιο πολλοι παραπονιουνται οτι magic υπερισχυει του archery. Καποιοι βεβαια υποστηριζουν οτι δεν ισχυει αυτο. Κανενας δεν παραπονιεται οτι το archery ειναι overpowered παντως. Γενικως ανεβαινει σχετικα γρηγορα και ειναι και ο μονος τροπος να αποκτησεις dexterity οποτε χαμενος κοπος δεν ειναι. Το καλο με αυτο το παιχνιδι ειναι οτι ανα πασα στιγμη ανεβαζεις οτι θες. Μπορεις να εισαι οτιδηποτε, απλως οχι ταυτοχρονα καθως το gear που φορας αυτη τη στιγμη σε περιοριζει. magic με heavy armor εχει σοβαρα penalties και melee χωρις απλως δεν επιβιωνεις. Crafting θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις πολυ πριν αποκτησεις το trueforge skill, το οποιο γινεται διαθεσιμο με wisdom 40. Μεχρι τοτε κανε πολυ mining,logging,fishing,herb gathering που ανεβαζουν wisdom και αποθηκευε τα υλικα ωστε να εχεις μετα που θα ασχοληθεις με crafting Το trueforge ανεβαζει το durability στα αντικειμενα και ειναι παρα πολυ σημαντικο. Σιγουρα περισσοτερο απο οσο ακουγεται αρχικα Για τα crafting skill ναι ολα φτανουν 100 και ναι παιρνει πολυ χρονο αν θες να το κανεις σε ολα και παρα πολυ χρημα. Καποια απο αυτα εχουν mastery οπως το weapon/armor smithing και bowyer, που ανοιγει οταν φτασεις 100 το απλο crafting skill και μετα εχεις αλλη 100ρα να ανεβασεις. Ολα τα καλα οπλα ανοιγουν με το mastery
chek2fire Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ανακοινώθηκαν δύο νέα mount http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=243800
chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Το game το έχω καταευχαριστηθεί. Πρώτα για τον hardcore rpg χαρακτήρα που έχει με όπως ανεβαίνουν τα skill το crafting. Μετά λόγο ότι έχει ένα τεράστιο ανοιχτό κόσμο και σε αφήνει να κάνεις explore οπουδήποτε. Υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές περιοχές για explore αν και τις περισσότερες φορές το μόνο που βρίσκεις είναι μια άδεια πόλη και μερικά mob. Δεν γνωρίζω αν το explore υπάρχει περίπτωση να σε ανταμείβει με τίποτα καλά drop. To μόνο που έχω βρει είναι μπαούλα με crafting item. Τέλος νομίζω το είναι αρκετά πιο δύσκολο να ανεβάζεις το archer παρά την μαγεία γιατί το πρώτο απαιτεί και τόξα που για τους noob είναι ακριβά.
Tassos77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Υπάρχουν mobs που πετάνε τόσο bows όσο και βέλη. Μπορείς να φαρμάρεις αυτά για κάποιο καιρό μέχρι να αποκτήσεις απόθεμα. Η μαγεία είναι σαφώς πιο ακριβή να ανεβάσεις, καθώς το κόστος για τα reagents και το πλήθος των σχολών που πρέπει να ανεβάσεις είναι πολύ μεγάλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα