eleinos1975 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια πριν απο λιγο διαβασα για το DARKFALL οτι αν σε σκοτωσουν πεφτουν ολα τα αντικειμενα που εχεις κατω,δλδ αν εγω κανω 2 μηνες να φτιαξω μια πανοπλια και ενα καλο οπλο ξαφνικα με σκοτωσουν και ερθει καποιος ασχετος και τα μαζεψει τι θα κανω εγω?θα μεινω με το αρχικο οπλο? ή θα το παρακαλω να μου τα δωσει?ΕΛΕΟΣ! το λεω αυτο γιατι ετσι τη πατησα στο LA2 και μετα τα παρατησα εκτος αν μπορεις να τα ξαναφτιαξεις ευκολα,γνωριζει καποιος να μου πει αν ειναι τοσο τραγικα τα προματα?
jumaru99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Όντως το παιχνίδι είναι full loot. Άλλα αυτό δεν είναι πρόβλημα...τα πάντα μπορείς να τα ξαναφτιάξεις αν είσαι σε επίπεδο να φτιάξεις το πρώτο!Στο παιχνίδι είναι εύκολο να βγάλεις αυτά που σου ζητάει η κάθε πανοπλία κτλ... Αρκεί να φτάσεις στο επίπεδο εννοείται να μπορείς να τα φτιάξεις βέβαια. Στη διάρκεια αυτή θα έχεις πραγματικά αρκετά αντικείμενα ώστε ακόμα και να σου "πέσουν", να μην είναι θέμα...μπορείς να τα αντικαταστήσεις εύκολα! Βέβαια η συμμετοχή σου σε μία clan, θα κάνει όλα αυτά ευκολότερα, διότι συνηθίζουν να έχουν πλεόνασμα πρώτων υλών και crafters με μεγάλο skill ώστε να παρέχουν high ranks οπλισμό και πανοπλίες στα μέλη τους.. Όσο για το παιχνίδι έχει έναν εξαιρετικό μηχανισμό ώστε να μπορείς να είσαι πραγματικά ελεύθερος να κάνεις ότι πραγματικά θέλεις( πάντα στα επιτρεπτά όρια που θέτει, με τις αντίστοιχα θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις!). Μετά μάλιστα από το τελευταίο free expansion προχθές ήρθαν πολλά νέα πράγματα και συμμαντικές διορθώσεις.
lnoldori Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μπήκα και αν και είχα πολύ βοήθεια από άλλους Έλληνες παίκτες είναι αρκετά πολύπλοκο μόνο ένα θα πω αν δεν είσαι εξοικειωμένος δεν κάνεις τπτ εγώ δεν μπόρεσα να σκοτώσω το πρώτο Μοντ πήγα καμιά 10ρια φόρες και με έτρωγε συνεχεία εκνευρίστηκα και ξαναγύρισα στο metin2 που είμαι και στη 30αδα αυτά για έμενα Go back to Metin :lol:
kom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδή πρέπει να αρέσει σε όλους το darkfall ; αμαν πια με την αηδία ....
lnoldori Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδή πρέπει να αρέσει σε όλους το darkfall ; αμαν πια με την αηδία .... Όχι ρε φίλε δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλους όπως σίγουρα δεν θα αρέσουν σε όλους και τα παιχνίδια που αρέσουν σε σένα. Είπε κανείς όμως ότι είναι αναγκαστικό να σου αρέσει και μπήκες να απαντήσεις ή κοιτάς να μεγαλώσεις το post count σου? Βέβαια αν το σχόλιο σου πήγαινε προς εμένα τότε μάλλον οφείλω να σε ενημερώσω ότι το δικό μου post αποτελεί προσπάθεια για χαβαλέ και τίποτε παραπάνω.
kom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Όχι ρε φίλε δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλους όπως σίγουρα δεν θα αρέσουν σε όλους και τα παιχνίδια που αρέσουν σε σένα. φυσικά και συμφωνώ Είπε κανείς όμως ότι είναι αναγκαστικό να σου αρέσει και μπήκες να απαντήσεις ή κοιτάς να μεγαλώσεις το post count σου? δεν μιλάω για προσωπικό επίπεδο γενικά μιλάω - όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου είμαι μέλος από το 2002 με ούτε 900 Posts λές να τα έχω ανάγκη ; Βέβαια αν το σχόλιο σου πήγαινε προς εμένα τότε μάλλον οφείλω να σε ενημερώσω ότι το δικό μου post αποτελεί προσπάθεια για χαβαλέ και τίποτε παραπάνω. άντε εαν είναι έτσι και εγώ χαβαλέ κάνω ρε μην αρπάζεσαι
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το gameworld.gr δίνει 10 ήμερες καρτούλες , μπήκα κατά τύχη από έναν φίλο εδώ που έδειχνε sites για review του darkfall και είδα εκεί τρόπο για να πάρεις κάρτα , έστειλα εμαιλ και πριν λίγο τσουπ η καρτούλα στο εμαιλ μου με εικόνα που δήχνει τον κωδικό ... μια χαρά για να το δοκιμάσω ....
lnoldori Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 φυσικά και συμφωνώ Χαίρομαι που συμφωνείς... δεν μιλάω για προσωπικό επίπεδο γενικά μιλάω - όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου είμαι μέλος από το 2002 με ούτε 900 Posts λές να τα έχω ανάγκη ; Ούτε καν κοίταξα το post count σου και η αναφορά μου σε αυτό ήταν για να δώσω έμφαση στο πόσο ανούσιο θεώρησα το σχόλιο σου. άντε εαν είναι έτσι και εγώ χαβαλέ κάνω ρε μην αρπάζεσαι Δεν νομίζω ότι το go back to Metin σε παράφραση του go back to wow είναι το ίδιο ακριβώς με το ότι το παιχνίδι είναι αηδία.Τελοσπάντων γνώμη σου και γνώμη μου,το φόρουμ έτσι και αλλιώς για αυτό υπάρχει,για να ανταλλάζουμε αποψεις.
ScarletK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Χτες μοίρασα gear στον EU1... Σε γυμνούς νάνους να προσθέσω! 2 sets banded,μερικά reagents,1 νεκρό mount,κι ένα ακόμα που έμεινε στην ερημιά κοντά στο κέντρο του χάρτη. Είχε την πλάκα του πάντως, την δεύτερη φορά που βγήκα έξω να ψάξω να βρω τους gankers με full set-mount, και τον ήλιο στην δύση του μέτρησε.Για να καταλήξω μερικά λεπτά αργότερα να φωνάζω "όχι ρε μαλ***" στο σπίτι.
jumaru99 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Το Darkfall στα καταστήματα νωρίτερα από την ανακοίνωση που είχε βγει. Η φώτο είναι από το stand του fnac στο the mall athens
ScarletK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πως παρενοχλούμε μια πόλη-clan(solo pvp) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KkChx07eIoY&fmt=22]http://www.youtube.com/watch?v=KkChx07eIoY&fmt=22[/ame] Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2009 από ScarletK
Bspus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ξεκινησα να το παιζω πριν 3-4 μερες με τη 10ημερη trial. Το παιχνιδι γενικως μου αρεσει. Εψαχνα για ενα pvp με full loot, γενικως να εχει επιπτωσεις το να πεθαινεις και να μπορεις να επιτιθεσαι στον οποιοδηποτε. Ειναι ομως φανερο οτι απευθυνεται σε ειδικο κοινο. Δεν μου κανει καθολου εντυπωση που τους περισσοτερους θα τους αφηνει αδιαφορους. Μου κανει εντυπωση η σημασια στο ρεαλισμο σε ορισμενα σημεια. Οχι μονο δε υπαρχουν levels αλλα δεν μπορεις ποτε να ξερεις ποσο δυνατος ειναι πραγματικα ο αλλος μεχρι φυσικα να αναμετρηθητε. Οταν βρισκονται σε αλογα ειναι δυσκολο ακομα να καταλαβεις και το αν ανηκει σε αντιπαλη φυλη. Για να δεις καποιον πρεπει να τον σημαδεψεις με το crosshair (σαν FPS), ενω ακομα και οταν βγαινεις σε 3rd person η ορατοτητα προς τα πισω ειναι τρομερα περιορισμενη. Ειναι πραγματικα δυνατον να την πεσεις σε καποιον χωρις να σε δει. Μπορεις να χρησιμοποιησεις το περιβαλλον και τις σκιες για καμουφλαζ. Για να πετυχεις καποιον με τοξο πρεπει να σημαδεψεις, ο αλλος μπορει να τις αποφυγει και φυσικα υπαρχει friendly fire Στο loot, πρεπει να μαζευεις τα αντικειμενα ενα ενα. Αν σκοτωσεις καποιον και κουβαλαει δεκαδες διαφορετικα αντικειμενα μπορει να παρει και λεπτα μεχρι να τελειωσεις, αν τα θες ολα. Αυτο σε κανει ευαλωτο. Looting κατα τη διαρκεια της μαχης ετσι ειναι δυσκολο. Υποψιν οτι οταν λεμε τα παντα, εννοουμε ακομα και το mount του αλλου! Φυσικα υπαρχουν τραπεζες. Το μονο που δουλευει ακριβως οπως στα παραδοσιακα MMO. Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το να σε κλεψουν ειναι σπαστικο, απο την αλλη εχει πολυ μεγαλη πλακα να βλεπεις καποιον να πεθαινει απο τα τερατα, η να βρισκεις τον ταφο καποιου (μενουν αρκετη ωρα) και να εχει μεσα μια μικρη περιουσια. Το να σκοτωνεις τους παικτες ιδιας φυλης με σενα επιτρεπεται αλλα δεν προτεινεται καθως μετα θεωρεισαι "rogue" και μπορουν να σου επιτεθουν οι αλλοι χωρις επιπτωσεις στο alignment τους. Αν σκοτωσεις πολλους δικους σου μετα οι φρουροι στις πολεις σου επιτιθονται αυτοματα και εχεις προβλημα. Καποιοι το εκμεταλευονται αυτο νμε τσατσιες του τυπου: μπαινουν μπροστα απο τον εχθρο σου την ωρα που χτυπας ωστε να φανε το χτυπημα και να θεωρηθει ο αλλος ως aggressor. Μετα σε σκοτωνουν! Τα αντικειμενα παιζουν μεν σημαντικο ρολο αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικα οσο σε αλλα παιχνιδια. Μπορεις φυσικα να φορεσεις οτιδηποτε αρκει να το βρεις, η να στο δωσουν αλλα τα αντικειμενα καποια στιγμη σπανε και δεν επισκευαζονται. Οποτε ολα στην ουσια ειναι αναλωσιμα. Οποτε συμβαινει το εξης παραδοξο. Βλεπεις παικτες που μπορει να ειναι παλιοι και "ευκαταστατοι" να κυκλοφορουν συνηθως με μετριο εξοπλισμο ωστα να μην φοβουνται να τον χασουν αλλα ουτε να τον αναλωνουν για τις καθημερινες ευκολες μαχες. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι απαιτει πολυ grinding στα skills. Εισαι αναγκασμενος να επιλεξεις καποιο συγκεκριμενο οπλο ωστε να εχεις ελπιδα να το ανεβασεις ψηλα. Βεβαια ολα τα οπλα παρομοια ειναι οποτε δεν χανεις τιποτα. Το να σκαβεις και να κοβεις ξυλα, φυτα κλπ ειναι πολυ χρονοβορο και βαρετο. Ιδιως αμα θελεις να φτιαχνεις τα δικα σου πραγματα πρεπει να ξοδεψεις παρα πολυ χρονο στην αρχη για να φτασεις και τα smithing skills Η μονη λυση σε αυτο φαινεται να ειναι να μπεις σε καποιο clan οργανωμενο που υπαρχει εξειδικευση και μαζικη παραγωγη εξοπλισμου. Σε καποιον "lone wolf" οπως εμενα αυτο ισως δεν αρεσει τοσο καθως προτιμω να ειμαι αυτοδυναμος. Αλλα ισως μπορω αμα δυναμωσω λιγο να επιβιωσω ως... ληστης των αδυνατων! Αυτα ειναι καποια απο τα χαρακτηριστηκα που διαφοροποιουν το παιχνιδι απο τα υπολοιπα και που πιστευω πρεπει να ξερει καποιος που σκεφτεται να το δοκιμασει. Προσωπικα δεν ξερω αν θα συνεχισω να ασχολουμαι γιατι παρολο που το διασκεδαζω, εχει την ταση οπως ολα τα εθιστικα παιχνιδια να σου απορροφαει ολο το χρονο σου και αυτο δεν μου αρεσει τοσο
Hom3sick Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Πως παρενοχλούμε μια πόλη-clan(solo pvp) http://www.youtube.com/watch?v=KkChx07eIoY&fmt=22 Αυτό είναι το Darkfall;;; Είναι 10 χρόνια πίσω ή μου φένεται; Έλεος...
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα είναι το gameplay γιατί αν κρίνεις από γραφικά είδαμε και τα games 10 χρονιά μπροστά τι πατάτες ήταν.
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Τι να πω... Δεν πιστεύω να είναι τόσο πατάτα όσο φαίνεται! Δηλαδή αν είναι τόσο δεν θα έπρεπε να το κυκλοφορίσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα