GameWorld Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) To Darkfall στα καταστήματα! Το Darkfall Online, το μεγαλύτερο ελληνικό video game και ένα από τα πιο διαδεδομένα MMORPG της αγοράς, θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 18 Δεκεμβρίου! Η ημερομηνία αυτή θα ισχύσει αρχικά για την Ελλάδα, αλλά σύντομα θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιπες χώρες. Ήρθε επιτέλους η ώρα του Darkfall να κάνει το ντεμπούτο του στα ράφια των καταστημάτων. Το μεγαλύτερο διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων (MMORPG) που έχει δημιουργηθεί ποτέ στη χώρα μας, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά online στις 25 Φεβρουαρίου 2009, μέσω του http://www.darkfallonline.com και μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει στους servers του πάνω από 100.000 χρήστες. Σήμερα, ανακοινώνει και επίσημα πλέον την κυκλοφορία της retail έκδοσης, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στις 18 Δεκεμβρίου 2009, στην τιμή των 50 ευρώ. Το Μέσα στους επόμενους μήνες, η κυκλοφορία του Darkfall θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Το κουτί της πρώτης αυτής έκδοσης του Darkfall, θα περιλαμβάνει ένα DVD με τα αρχεία εγκατάστασης του παιχνιδιού, ένα μήνα δωρεάν παιχνιδιού, καθώς και ένα manual 32 σελίδων, με το οποίο οι χρήστες θα μπορέσουν να εξοικειωθούν πιο εύκολα με το περιβάλλον του. Σύντομα, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και η ελληνική έκδοση του Darkfall, η οποία θα συνοδεύεται από ένα νέο, μεγαλύτερο manual, εξ’ ολοκλήρου γραμμένο στα ελληνικά. Κόστος συνδρομής Το Darkfall Online είναι ένα συνδρομητικό MMORPG, πράγμα που σημαίνει ότι μετά τον πρώτο μήνα δωρεάν παιχνιδιού, οι χρήστες θα πρέπει να ανανεώσουν την συνδρομή τους, εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους. Το κόστος της συνδρομής είναι 14€/μήνα. Οι χρήστες που επιθυμούν να αγοράσουν το παιχνίδι online, μέσω του http://www.darkfallonline.com, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει ειδική προσφορά αγοράς με συνδρομή έξι μηνών, στην τιμή των 83,28€, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν κέρδος περίπου τριών επιπλέον μηνών παιχνιδιού. Η προσφορά αυτή ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2009. Ελάχιστες απαιτήσεις Οι ελάχιστες απαιτήσεις του Darkfall, όπως ανακοινώθηκαν από την Aventurine, είναι οι εξής: Μνήμη: 1GB RAM, αν έχετε Windows XP ή 2GB RAM, αν έχετε Windows Vista ή Windows Seven Επεξεργαστής: Pentium 4 στα 2.5Ghz ή οποιοσδήποτε αντίστοιχος Κάρτα γραφικών: 128BM με υποστήριξη PixelShader 2.0 Χώρος στον σκληρό δίσκο: 12GB Επιπλέον απαιτήσεις: Σύνδεση στο Internet Περισσότερες πληροφορίες Tην έκδοση του Darkfall στην αγορά την ανέλαβε η εταιρεία Audio Visual, η οποία ουσιαστικά κάνει κι αυτή με τη σειρά της μεγάλο ντεμπούτο στην αγορά των video games. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο site του παιχνιδιού http://www.darkfallonline.com. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δημιουργηθεί κι ένα ελληνικό site για το Darkfall, με ανάλογο forum υποστήριξης, ώστε ακόμα κι οι αρχάριοι χρήστες να μπουν γρήγορα στο κλίμα. Όπως και να 'χει, η 18η Δεκεμβρίου θα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το ελληνικό gaming, καθώς το Darkfall έχει ήδη παγκόσμια απήχηση μέσω των online αγορών και συνδρομών και κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει με την retail κυκλοφορία του. Σύντομα, αναμένεται και το expansion του παιχνιδιού, για το οποίο μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Πηγή: GameWorld.gr Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2009 από GameWorld
kom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 τσάμπα τα 6.80 που έδωσα για να πάρω την κάρτα από το pc master τουλάχιστον μου έμεινε το περιοδικό γιατί το game είναι από τα χειρότερα που έχω δει
Tassos77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Έπαιξες καθόλου ή μετά από μισή ώρα το έκλησες? Τι δε σου άρεσε ακριβώς δηλαδή και είναι ένα από τα χειρότερα games που έχεις παίξει? Γιατί αυτή τη στιγμή είναι το μόνο MMO που έχει να προσφέρει κάτι διαφορεικό και τα καταφέρνει πολύ καλά μάλλιστα.
altair Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έπαιξες καθόλου ή μετά από μισή ώρα το έκλησες? Τι δε σου άρεσε ακριβώς δηλαδή και είναι ένα από τα χειρότερα games που έχεις παίξει? Γιατί αυτή τη στιγμή είναι το μόνο MMO που έχει να προσφέρει κάτι διαφορεικό και τα καταφέρνει πολύ καλά μάλλιστα. τασο μην συχίζεσαι (και φτιαξε το mumble) lol σοβαρα τωρα αν εχετε παιξει Ultima Online, Asherons Call, SWG Pre-CU, Oblivion/ Morrowind, σας αρέσει η ιδέα του player driven sandbox world ,δεν φοβόσαστε να χάσετε τα πραγματα σας και να αναμετρηθείτε χωρις την βοήθεια του tab for next target, τότε δοκιμάστε το.
lnoldori Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τσάμπα τα 6.80 που έδωσα για να πάρω την κάρτα από το pc master τουλάχιστον μου έμεινε το περιοδικό γιατί το game είναι από τα χειρότερα που έχω δει Δεν μας λες τι ακριβώς δεν σου άρεσε για να έχουν και οι υπόλοιποι μια εικόνα για το παιχνίδι?
chek2fire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα που βγαίνει σε retail θα το δοκιμάσω σίγουρα. Μου έχουν λέιψει οι open world στα mmorpg. Βαρέθηκα τις loading screen που έχουν γίνει και τις μόδας τώρα τελευταία. Μου αρέσει ο κόσμος σε κάποιο mmorpg να είναι ανοιχτός και να σου δίνει και την δυνατότητα της εξερεύνησης αλλά και να σε απορροφήσει στην πραγματικότητα του.
lucinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βγάλω ένα "αντικειμενικό" συμπέρασμα για το darkfall. Φαίνεται σαν να μην υπάρχει σε όλο το διαδίκτυο μια αξιόπιστη κριτική.
Xorxhs! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 το ειχα δοκιμασει σε trial που ειχαν δωσει και ειχα μεινει ανελπιστα εντυπωσιασμενος. Η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας αφήνει θετικες εντυπωσεις.Γνωμη μου να περιμενεις για trial και μετεπειτα αν σου κανει να το αγορασεις.
ScarletK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχετε μπουχτήσει με τα τωρινά mmos και θέλετε κάτι "διαφορετικό" δοκιμάστε το. Θέλει ένα lvl μαζοχισμού λόγω animations/sounds κτλ.Νομίζω έχω ξαναγράψει ότι κατά τα άλλα η ατμόσφαιρα του είναι πολύ καλή ειδικά στην αρχή -που το να σκοτώνεις goblins είναι ντέρμπι... Θα γράψω ένα μίνι κατεβατό για όσους ενδιαφέρονται για περαιτέρω λεπτομέρειες και εμπειρίες από τον μήνα που έπαιξα. ΓΕΝΙΚΑ Είναι πολύ όμορφο για exploration(έχει πολύ μεγάλο χάρτη) και νιώθεις λίγο σαν τον Ιndiana jones όταν βρίσκεις παρατημένα κάστρα κτλ, το παιχνίδι μάλιστα τρέφει αυτό το συναίσθημα αφού πολλές φορές βρίσκεις διάσπαρτα chests σε αυτά τα μέρη. Αν σας αγγίζουν τα ωραία τοπία και η εξερεύνηση ο κόσμος θα σας αρέσει αρκετά.(δυστυχώς έχασα τις φωτογραφίες μου ) Στην κατηγορία είναι eve, λίγο άγριο,unpolished σχετικά,θέλει προσπάθεια και πάνω απ' όλα clan.Αν καθίσετε να διαβάσεται short stories και περιγραφές από διάφορα μίνι adventures θα πορωθείτε, αλλά η πραγματικότητα είναι πιο δύσκολη(typical).Δεν είναι mmo που θα σε πιάσει από το χέρι, οπότε πρέπει να είσαι στην σωστή ψυχολογία.Άμα ψάχνετε για ένα κάρο quests ομιλίες κτλ θα απογοητευτείτε. Το playtime μου-πορεία του game Εγώ απλά το χάιδεψα λιγάκι, αφού δεν μπήκα στην διαδικασία να βρω clan.Για 20 μέρες περίπου πέρασα καλά μόνος, με το να ταξιδεύω και να κάνω grind τα σημεία με τα τέρατα.Μετά από λίγο ανεβάσα blacksmithing γιατί συνειδητοποίησα ότι τα extra sets of armor που αναφέρουν όλοι όντως είναι απαραίτητα.Αφού μάζεψα μερικά άρχισα το farm για mount.Κι εκεί πρέπει να κοιτάξεις να κάνεις 1-2 παραπάνω ώστε να μην φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις(όπως εγώ).Μετά το mount έριξα ένα γερό explore στο κεντρικό κομμάτι του χάρτη και σε μερικά νησιά και κάπου εκεί σταμάτησα να παίζω. PVP Το darkfall είναι pvp όπως μάλλον ξέρετε.Το pvp του δεν έχει να κάνει με τίμια μάχη κτλ.Δε θα υποκλιθείς στον αντίπαλο και θα αρχίσετε.Το πιο πιθανό είναι να σου ορμήξει κάποιος(ιοι) όσο παλεύεις ή όσο κάνεις mining.Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να περιμένει μέχρι να σας αδειάσει το stamina αφού με 0 stamina ο χαρακτήρας δεν μπορεί να κουνηθεί.Η περίπτωση με το mining μου συνέβη 3 φορές.Όταν σκάβεις ακούγεσαι αρκετά μακριά(και όταν πολεμάς), οπότε υπήρχαν κάνα δυο παίχτες με high skills που έκαναν βόλτες με mount στις αρχικές περιοχές απλά σκοτώνοντας αυτούς που farmaran wood,iron κτλ.Ισάξιο pvp έκανα μόνο μία φορά στην αρχή που μου όρμηξε κάποιος της ίδιας φυλής(alfar).Λέξη κλειδί για το gank/pvp είναι το full loot. Το τελευταίο σε κάνει να συνηθίσεις να πηγαινοέρχεσαι στην τράπεζα σχετικά συχνά, αφού μα τω θεό δε κάνω πλάκα, όταν δεν το κάνεις κάτι θα συμβεί και θα τρέχεις με την ψυχή στο στόμα. Τα παραπάνω είναι από την μεριά του solo βέβαια.Το οργανωμένο endgame έχει να κάνει με clans/alliances που κάνουν περιπολίες στα σύνορα τους με ομάδες ,ή chain επιδρομές σε χωριά,ή ναυμαχίες.Τα clans δεν ζαλίζονται με gear mounts κτλ,αφού έχουν προχωρήσει σε mass production ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.Οι περισσότεροι κυκλοφορούν με μέτριο gear σολο και "φοράνε τα καλά τους" -στην κυριολεξία- όταν πρόκειται για άμυνα περιοχής τους ή επιθέση σε κάποιο αντίπαλο alliance. gameplay Πολύ spam(αριστερό κλικ),+ περίεργος χειρισμός-ui(συνηθίζεται-morrowind style).Τo ατού είναι ότι δεν έχει lock target οπότε σημαδεύεις τις επιθέσεις σου.Στο pve αλλά κυρίως στο pvp αυτό προσθέτει αρκετή ένταση.Φανταστείται knife fight στο cs.Όλοι με side steps,jumps και υπολογισμένα ranged attacks σύμφωνα με το που κατευθύνεται ο αντίπαλος/travel time. Το πρόβλημα οταν έπαιζα ήταν ότι το spellcasting ήταν πολύ δυνατό συν ότι είχε κατα βάση aoe spells.Κατά συνέπεια όλοι ανέβαζαν spells κι έκαναν pew pew από 300-400 μέτρα μακριά.(από αυτό βγήκε η ατάκα mages online για το df).Κατά τα άλλα είναι skill based οπότε παίζοντας μάλλον θα κάνεις τα πάντα (melee,bows,spells) απλά δίνοντας προτεραιότητα σε κάποιο. Θα μπορούσα να γράψω αρκετά ακόμα αλλά δεν παίζει να κάνω σοβαρό edit Απλά να κλείσω λέγοντας ότι το skill gain πήρε buff("ήταν πάναργο,ειδικά το spellcast) πριν μερικούς μήνες που βελτίωσε αρκετά την ψυχολογία των παικτών, ειδικά των νέων και των casual(άμα δεν έχεις ανεβασμένα skills είσαι ένα τίποτα!).
javavall Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Εκτός από τον Τάσο Φλάμπουρα υπάρχει κανένας άλλος Έλληνας στην Adventurine? Γιατί δεν μου φαίνεται και τόσο "ελληνικό" το παιχνίδι.
ScarletK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι σε στυλ 5 έλληνες και 12 νορβηγοί ήταν η αναλογία για το αρχικό team.Αν θυμάμαι καλά,οι νορβηγοί είχαν βαλτώσει κάπως, είχαν μια μηχανή(μια ιδέα ίσως) να κάθεται δηλαδή, και ο Φλάμπουρας κάπως μπήκε επικεφαλής.Ιδρύθηκε η Aventurine και ήρθαν όλοι να ζήσουν happily ever after στην Ελλάδα. Με επιφύλαξη τα παραπάνω , έχω καιρό να trollaro το forum του df και δε θυμάμαι.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μας λες τι ακριβώς δεν σου άρεσε για να έχουν και οι υπόλοιποι μια εικόνα για το παιχνίδι? Καθόμαστε εδώ με τους κολλητούς μου, και αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να πάρουμε την θέση του τυπά που δεν απαντάει. Εμείς δεν θα σου πούμε τι δεν μας άρεσε, αλλά θα στο δείξουμε. Δες το παρακάτω videάκι, με έναν Soloer df PvPer.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bWbcHLd5aIo]http://www.youtube.com/watch?v=bWbcHLd5aIo[/ame] Και τώρα δες ένα φίλο Soloer PvPer ενός άλλου MMORPG. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ek6chpS_MiM]http://www.youtube.com/watch?v=ek6chpS_MiM[/ame] Κοίτα και ένα "EPIC" (όπως λέει και ο τίτλος) PvE του df.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pG_SPybJXaU&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=pG_SPybJXaU&feature=related[/ame] Και τώρα ένα plain PvE ενός άλλου MMORPG. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rMWqYjA8N3g]http://www.youtube.com/watch?v=rMWqYjA8N3g[/ame] Τώρα πες μου, τι σκατά μπορεί να μας* προσφέρει το Darkfall. Μη συγκρίνεις ΚΑΝ με τα άλλα MMORPG που υπάρχουν και που απ' ότι μας δείχνεις και εσύ και οι υπόλοιποι Ελλαδιστανίτες μόνο το νέο σκουπίδι της NCsoft εν ονόματι Aion γνωρίζετε. Τα παραπάνω videάκια του Darkfall με έκαναν να παρακαλάω να τελειώσουν.. Το EPIC PvE του df το είδες? Μιλάμε τι τρελό και εμπειρικό combat dealάρει ο Player? Ένα μονότονο swing του sword με μια ηλίθια και akward ρομποτική κίνηση.. Mα τη παναγία, χωρίς να τα παραλέω, για No-name adventure Game του PlayStation 1 μου κάνει. Please, επειδή δεν το έχουμε παίξει.. πες μας τι γ__άτο και καλύτερο έχει αυτό το Game από αυτό που παραθέτω για παράδειγμα.. το οποίο παίζω εγώ με την παρέα μου. (Φαντάσου τι άλλο μπορεί να υπάρχει, ή να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει κάπου..) Thanks in advance. * = Συγκεκριμένη ομάδα Gamers οπου δεν παίζουν ότι τους παρέχει η χώρα τους, οι blizzοδιαφημίσεις ή ο περίγυρος τους αλλά ψάχνονται από μόνοι τους.
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μιλάμε δεν το πιστεύω αυτό που είδα! Αποκλείεται να θέλουν να πουλήσει το DF! Το παιχνίδι όχι PS1, δεν επιτρέπεται να θεωρείται GAME!!! Ελεεινό και τρισάθλιο! Όσον αφορά τώρα το C9, απογοητεύτηκα λίγο. Είπαμε Action, αλλά αυτό είναι χειρότερο και από Devil May Cry... Ούτε αυτό μου άρεσε καθόλου, αλλά το DF μιλάμε ότι παίζει μόνο του μπάλα στο πόσο μούφα είναι!!!
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το Darkfall ηταν ενα πολυ γαματο concept που αρκετοι gamers ηθελαν να δουνε να ξαναγυρναει μετα το Ultima Online. Στην πραξη δυστυχως απετυχε (για τους περισσοτερους τουλαχιστον), οπως αρκετα αλλα mmo. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον μια εταιρια σαν την Blizzard, να βγαλει ενα παιχνιδι με το concept του Darkfall. Αλλα δεν νομιζω να εχει τα cohones γιατι ξενιζει στους περισσοτερους.
ELRIIC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καθόμαστε εδώ με τους κολλητούς μου, και αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να πάρουμε την θέση του τυπά που δεν απαντάει. Εμείς δεν θα σου πούμε τι δεν μας άρεσε, αλλά θα στο δείξουμε. Δες το παρακάτω videάκι, με έναν Soloer df PvPer.. http://www.youtube.com/watch?v=bWbcHLd5aIo Και τώρα δες ένα φίλο Soloer PvPer ενός άλλου MMORPG. http://www.youtube.com/watch?v=ek6chpS_MiM Κοίτα και ένα "EPIC" (όπως λέει και ο τίτλος) PvE του df.. http://www.youtube.com/watch?v=pG_SPybJXaU&feature=related Και τώρα ένα plain PvE ενός άλλου MMORPG. http://www.youtube.com/watch?v=rMWqYjA8N3g Τώρα πες μου, τι σκατά μπορεί να μας* προσφέρει το Darkfall. Μη συγκρίνεις ΚΑΝ με τα άλλα MMORPG που υπάρχουν και που απ' ότι μας δείχνεις και εσύ και οι υπόλοιποι Ελλαδιστανίτες μόνο το νέο σκουπίδι της NCsoft εν ονόματι Aion γνωρίζετε. Τα παραπάνω videάκια του Darkfall με έκαναν να παρακαλάω να τελειώσουν.. Το EPIC PvE του df το είδες? Μιλάμε τι τρελό και εμπειρικό combat dealάρει ο Player? Ένα μονότονο swing του sword με μια ηλίθια και akward ρομποτική κίνηση.. Mα τη παναγία, χωρίς να τα παραλέω, για No-name adventure Game του PlayStation 1 μου κάνει. Please, επειδή δεν το έχουμε παίξει.. πες μας τι γ__άτο και καλύτερο έχει αυτό το Game από αυτό που παραθέτω για παράδειγμα.. το οποίο παίζω εγώ με την παρέα μου. (Φαντάσου τι άλλο μπορεί να υπάρχει, ή να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει κάπου..) Thanks in advance. * = Συγκεκριμένη ομάδα Gamers οπου δεν παίζουν ότι τους παρέχει η χώρα τους, οι blizzοδιαφημίσεις ή ο περίγυρος τους αλλά ψάχνονται από μόνοι τους. Λοιπόν... πιστεύω ότι μπορώ να σου απαντήσω εγώ και θέλω να ελπίζω ότι θα σε καλύψω! Ας αρχίσουμε.. Πρώτα απόλα, θα μπορούσες please να μου πεις την εμπειρία σου στα ΜMΟ και γενικότερα στα games?? Σε ρωτάω gt η δικια μου είναι αρκετά extensive (ΥΟ,Lineage2,WoW,EVE Online,Darkfall Online,Age of Conan,Tabula Rasa,Warhammer,Aion,Cabal Online,Requiem Bloodymare και αρκετά αλλα free online games!) (10ades FPS με κύριο το Unreal Tournament σε όλους τους τίτλους του) (και παρα πολλά offline RPG από το 1998 ως και σήμερα)!! Πιστεύω ότι με την εμπειρία πάνω στον χορό μπορώ να εκφέρω μια αρκετά ολοκληρωμένη άποψη! Πως μπορείς να κρίνεις το Darkfall με το Continent of the Ninth?? Είναι δυο άσχετα μεταξύ τους games!! Πρώτα απόλα το Darkfall είναι ένα Sandbox ΜMΟ/RPG/FPS game και το C9 είναι instanced Action hack ή slash title! ξέρεις τι είναι αυτές οι ορολογίες και τις διαφορες τους ή είσαι στον κόσμο σου?? Πως μπορείς να συγκρίνεις ένα game το οποιο είναι Tab +1,2,3 and then the same in a loop με ένα game που πραγματικά πρέπει να δείξεις την αξια σου και το κάθε pvp είναι ένα challenge?? Πως μπορείς να συγκρίνεις έναν game με έναν κόσμο και μια οικονομία που τρέχει καθαρά από τους παίχτες τους ιδιους,εισαι ελέυθερος να κάνεις οτιδίποτε και έχεις ένα τεράστιο πανέμορφο κόσμο για explore με ένα action game που απλά σε πετάει σε έναν κλειστό χορό 5x5, σφάζεις 50 AI char (where is the challenge in that) και μετά στον επόμενο? Δείχνεις ένα game που υπάρχουν αλλα 50 ίδια στην αγορά αυτή την στιγμή απλά το συγκεκριμένο έχει καλύτερο περιτύλιγμα! δηλαδή εσύ παίζεις ένα game μονο και μονο από τα graphics και όχι από το gameplay?? δηλαδή τι έκανες πριν μια 5άτια που δεν υπήρχαν τα λεγόμενα next-gen games χωρίς τα dynamic lighting, normal mapping, ambient onclussion και μοντέλα που δεν ήταν πάνω από 1000 polygons?? Επίσης, τα videos που παρουσιάζεις από το Darkfall είμαι σίγουρος πως τα βρήκες με το πρώτο search που έκανες στο Youtube!ξέρεις ίσος ότι και τα 2 video είναι από την beta του game?? Επίσης ξέρεις ότι εκτος από το Darkfall και το EVE Online (Τα 2 games που δίνουν κάτι διαφορετικό στην σήμερον ημερα) όλα τα αλλα ΜΜΟ χάνουν συνεχώς συνδρομητές ενώ αυτά κερδίζουν?? Επίσης έχεις παρακολουθήσει τι τεράστιες αλλαγές έχει κάνει η ΑV με τα λεγόμενα FREE Expansions που έχει ?? Το game μεταμορφώνεται μέρα με την μέρα!! Λίγες είναι η εταιρίες εκεί έξω που πραγματικά ακούν το Community τους kai βελτιόνοθν τόσο πολύ το game tous!! Συμπέρασμα: Οποιος κρίνει ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του (ένα game από τα graphics του), θα έλεγα ότι καλύτερα να πάρει ένα ps3 για να βρει την υγεία του και να αφήσει το DF για ας το πούμε πιο ψαγμένους και έμπειρους παίχτες!! Όσοι βαρεθήκανε τα ίδια και τα ίδια και αναζητούν κάτι καινούργιο, μπορώ να πω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε παιδιά!! Το Darkfall ηταν ενα πολυ γαματο concept που αρκετοι gamers ηθελαν να δουνε να ξαναγυρναει μετα το Ultima Online.Στην πραξη δυστυχως απετυχε (για τους περισσοτερους τουλαχιστον), οπως αρκετα αλλα mmo. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον μια εταιρια σαν την Blizzard, να βγαλει ενα παιχνιδι με το concept του Darkfall. Αλλα δεν νομιζω να εχει τα cohones γιατι ξενιζει στους περισσοτερους. Πίστεψε με, δεν απέτυχε στην πράξη!! Τα πάει αρκετά καλά άμα φανταστείς το μέγεθος του game με το δυναμικό τις εταιρίας που έχουν! Μην κολλάτε ρε παιδιά στα graphics.. μην γίνεστε Graphics *******!! Δείτε το καλύτερα το πράγμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα