Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παντος εαν βρεθει καμια καρτα ακομη,δεν θα ελεγα οχι στο να το δοκιμασω

Θα κοιτάξω μήπως έχω καμία ακόμα και θα σε ενημερώσω.

Δημοσ.

αυτο που θεωρώ ανεξήγητο είναι πως σπαει τα κοντερ το df στα mmorpg.com hits. ισως να φταίει το ανοιγμα του αμερικάνικου σερβερ.

Δημοσ.
παντος εαν βρεθει καμια καρτα ακομη,δεν θα ελεγα οχι στο να το δοκιμασω

Αν έβρισκες και μια επιπλέον δε θα έλεγα ούτε εγώ όχι:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Θα κοιτάξω μήπως έχω καμία ακόμα και θα σε ενημερώσω.

σε ευχαριστω για το code. :)

μια ερωτηση παιδια.μπηκα στο παιχνιδι αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.προσπαθω με τον scroll του mouse να φερω την καμερα ωστε να βλεπω τον χαρακτηρα μου, αλλα δυστηχως δεν γινετε τιποτα και τα βλεπω ολα σαν πρωτο προσωπο.πως ρυθμιζετε αυτο?

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
σε ευχαριστω για το code. :)

μια ερωτηση παιδια.μπηκα στο παιχνιδι αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.προσπαθω με τον scroll του mouse να φερω την καμερα ωστε να βλεπω τον χαρακτηρα μου, αλλα δυστηχως δεν γινετε τιποτα και τα βλεπω ολα σαν πρωτο προσωπο.πως ρυθμιζετε αυτο?

Η καμερα γυρίζει σε τρίτο πρόσωπο μόνο όταν έχεις κάποιο melee όπλο στο χέρι σου.

Επίσης το χαρακτήρα σου μπορείς να τον δεις όταν κάνεις rest ή όταν είσαι πάνω σε καποιο mount.

Δημοσ.

σε περιπτωση που περισσευει κανενας κωδικος θα ηθελα ενα για δω μετα απο ενα χρονο που το ακουω να το δοκιμασω μπας και σταματησω το lotro και το γυρισω εδω.

Δημοσ.
Η καμερα γυρίζει σε τρίτο πρόσωπο μόνο όταν έχεις κάποιο melee όπλο στο χέρι σου.

Επίσης το χαρακτήρα σου μπορείς να τον δεις όταν κάνεις rest ή όταν είσαι πάνω σε καποιο mount.

ok ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

άμα θα ήταν εύκολο θα ήθελα κι εγώ ένα κωδικό για να δοκιμάσω το darkfall μιας και τα 50 euro πονάνε για πειράματα :rolleyes:

thnx προκαταβολικά :P

Δημοσ.

Το pc master περιέχει και μία trial card δωρο.Όποιος λοιπόν δεν είχε την ευκαιρία να το δοκιμάσει και θέλει,απλά ας πεταχτεί μέχρι το περίπτερο.

Δημοσ.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του PC Master, έχει κάρτα για Free Trial 10 ημερών!

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν το παιχνίδι και δεν πρόλαβαν/μπόρεσαν να πάρουν προ ημερών από την έκθεση το Mall.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...