giorgos147 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Άλλος ένας κωδικός για 10 μέρες trial στο Darkfall!!Τα post σας εδώ.. Υπάρχει ακόμη; :/
zoocra77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν θα μπορούσα να χω και εγώ έναν να το δοκιμάσω γιατί μου χει μείνει απωθημένο το συγκεκριμένο game
giorgos147 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν θα μπορούσα να χω και εγώ έναν να το δοκιμάσω γιατί μου χει μείνει απωθημένο το συγκεκριμένο game Και εδώ τα ίδια. Ήθελα να το δοκιμάσω από τη μέρα που κυκλοφόρησε, αλλά δεν έτυχε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:19 ---------- Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον χρήστη jumaru99 για την ευγενική προσφορά του δίνοντας μου ένα Free Trial δέκα ημερών.
altair Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν θελήσετε να παίξετε σοβαρά , είσαστε από τώρα καλεσμένοι ολοι στους αργοναυτες ! Argonauts.powermmorpg.com
Xorxhs! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν θελήσετε να παίξετε σοβαρά , είσαστε από τώρα καλεσμένοι ολοι στους αργοναυτες ! Argonauts.powermmorpg.com εκανα μια αιτηση
lnoldori Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αύριο θα έχω και εγώ άλλη μία κάρτα για όποιον θέλει.Ο πρώτος που θα ποστάρει εδώ θα την πάρει.
lnoldori Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Εγώ θα την ήθελα σε παραλώ Οκ,η κάρτα κατακυρώθηκε σε εσένα.Θα την εχω αύριο οπότε και θα σου στείλω τον κωδικό μέσω πμ.
jumaru99 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν έχω άλλη μια κάρτα..ο πρώτος την πήρε! no pms...
askorp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 μπορω να εχω μια καρτα παρακαλω πολυ? Ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Οκ,η κάρτα κατακυρώθηκε σε εσένα.Θα την εχω αύριο οπότε και θα σου στείλω τον κωδικό μέσω πμ. Σε ευχαριστώ lnoldori
lnoldori Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 αν υπαρχει κατι , εδω ειμαι και εγω Θα έχεις μία από εμένα αύριο.
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Θα έχεις μία από εμένα αύριο. lnoldori του έστειλα το δικό μου γιατί δεν βρίσκω χρόνο και θα το κάνω σαν αγγαρεία. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα...
lnoldori Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 lnoldori του έστειλα το δικό μου γιατί δεν βρίσκω χρόνο και θα το κάνω σαν αγγαρεία. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα... Όχι φίλε μου,τι πρόβλημα να έχω,από την στιγμή που σου έδωσα την κάρτα είναι δική σου και μπορείς να την κάνεις ότι θές Απλά όποιος βρίσκει χρόνο και παίζει θα ήταν καλό να μας λέει την γνώμη του για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι κάποια πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα