Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θα μπορούσα να χω και εγώ έναν να το δοκιμάσω γιατί μου χει μείνει απωθημένο το συγκεκριμένο game

Δημοσ.
Αν θα μπορούσα να χω και εγώ έναν να το δοκιμάσω γιατί μου χει μείνει απωθημένο το συγκεκριμένο game

Και εδώ τα ίδια.

Ήθελα να το δοκιμάσω από τη μέρα που κυκλοφόρησε, αλλά δεν έτυχε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:19 ----------

Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον χρήστη jumaru99 για την ευγενική προσφορά του δίνοντας μου ένα Free Trial δέκα ημερών.

Δημοσ.
Αν θελήσετε να παίξετε σοβαρά , είσαστε από τώρα καλεσμένοι ολοι στους αργοναυτες !

Argonauts.powermmorpg.com

εκανα μια αιτηση :P

Δημοσ.
Εγώ θα την ήθελα σε παραλώ

Οκ,η κάρτα κατακυρώθηκε σε εσένα.Θα την εχω αύριο οπότε και θα σου στείλω τον κωδικό μέσω πμ.

Δημοσ.
Οκ,η κάρτα κατακυρώθηκε σε εσένα.Θα την εχω αύριο οπότε και θα σου στείλω τον κωδικό μέσω πμ.

Σε ευχαριστώ lnoldori

Δημοσ.
Θα έχεις μία από εμένα αύριο.

lnoldori του έστειλα το δικό μου γιατί δεν βρίσκω χρόνο και θα το κάνω σαν αγγαρεία. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα...

Δημοσ.
lnoldori του έστειλα το δικό μου γιατί δεν βρίσκω χρόνο και θα το κάνω σαν αγγαρεία. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα...

Όχι φίλε μου,τι πρόβλημα να έχω,από την στιγμή που σου έδωσα την κάρτα είναι δική σου και μπορείς να την κάνεις ότι θές :)

Απλά όποιος βρίσκει χρόνο και παίζει θα ήταν καλό να μας λέει την γνώμη του για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι κάποια πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...