altair Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 @inoldori η αλήθεια είναι οτι ένα συγκεκριμένο πλοίο στον δεύτερο μήνα λειτουργίας του παιχνιδιού έγινε ιπτάμενος ολλανδός το καταφανές hack επισημάνθηκε , ο hacker έφαγε βασιλικό ban και δόθηκε το πλοίο πίσω στον κάτοχο του. @cult8 αν βγείς με ελάχιστα έξω για σοβαρό pvp θα πεθάνεις σε χρόνο μηδέν. Δεν υπάρχουν απολύτως απαραίτητα, σχεδόν όλα είναι απαραίτητα για να αντέξεις (καλή πανοπλία, γερά όπλα, reagents για μαγεία, καλό staff και πάει λέγοντας)
lnoldori Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Altair δεν ειχα ιδεα για το συγκεκριμενο hack για αυτο και μου φανηκε παραξενο.Τουλαχιστον το αντιμετωπισαν οπως ακριβως επρεπε... Πάντως ένα παιχνιδι απο μια τόσο μικρη εταιρία που έχει καταφερει να γίνει αντικείμενο συζητησης απο μεγάλα site οπως το mmorpg δεν μπορει να ειναι ανάξιο λόγου και προσοχής.
cult8 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 @inoldoriαν βγείς με ελάχιστα έξω για σοβαρό pvp θα πεθάνεις σε χρόνο μηδέν. Δεν υπάρχουν απολύτως απαραίτητα, σχεδόν όλα είναι απαραίτητα για να αντέξεις (καλή πανοπλία, γερά όπλα, reagents για μαγεία, καλό staff και πάει λέγοντας) Μη ξεχναμε και το απαραιτητο afkmacro για pvp
ScarletK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Βγήκε ένα patch στις 2 του Σεπτέμβρη που έσπρωξε πολύ το skill gain όταν παίζεις vs mob.Μπας και παρατήσουν το bloodwall, αλλά και για να σταματήσει η γκρίνια γενικώς.Το υποδέχτηκαν καλά οι περισσότεροι.Σε γενικές γραμμές ήταν μια ένεση στο παιχνίδι, το οποίο δε νομίζω ότι πάει πολύ καλά(ο μήνας μου από το κουτί τελείωσε πριν 10 μέρες περίπου). Κατάφεραν να δώσουν μια προσωπικότητα στον κόσμο που έφτιαξαν, αλλά λείπουν πάρα πολλά στοιχεία για να το κάνουν αληθινό sandbox και γενικά playable να πω την αλήθεια. Οκτώβρη λένε για expansion που θα προσθέσει wandering mobs,καραβάνια,local banks,και κάποια fix σε melee και archery μεταξύ άλλων. Ελπίζω να καταφέρει να αντέξει(συνδρομητές) γιατί αν αποκτήσει μια βάση μπορεί(?) να χτιστεί τούβλο τούβλο αλά EVE, μπας και δούμε κι ένα δεύτερο παιχνίδι με ψυχή. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2009 από ScarletK
giorgos147 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Το μόνο παράπονο από μένα είναι που δεν έχουν ένα Trial. Αν έβλεπα οτι το παιχνίδι αξίζει, θα τούς στήριζα.
Xorxhs! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 στο mall σημερα ειχαν ειδικο stand για το darkfall και μοιραζανε trial καρτες,δεν ξερω αν θα ειναι και αυριο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:22 ---------- απο οτι ειδα ναι θα ειναι εκει μεχρι τις 31 απο το απογευμα μεχρι το βραδυ
lnoldori Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 κανα trial παιζει να βρει κανεις Οnline? Ας πάει κάποιος να πάρει μία και να σου δώσει τον κωδικό με πμ.
Xorxhs! Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 καταφερε κανεις να παιξει? το εχω πατσαρει αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη για play...
Xorxhs! Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 απο τις πρωτες ωρες που ασχοληθηκα,μπορω να πω οτι ειναι ανελπιστα καλο.Αυτη η απολυτη ελευθερια ,τα πολυ ωραια γραφικα αλλα και 'ανησυχια΄οτι ολοι μπορουν να ειναι φιλοι σου ή εχθροι σου το κανουν εναν ενδειαφερον τιτλο.Μπραβο στα παιδια
Xorxhs! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εχω ενα trial key διαθεσιμο, ποιος το θελει? ας ποσταρει εδω μονο,οχι pms
subdee Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εχω ενα trial key διαθεσιμο, ποιος το θελει? ας ποσταρει εδω μονο,οχι pms Δώσε pls!!
jumaru99 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Άλλος ένας κωδικός για 10 μέρες trial στο Darkfall!!Τα post σας εδώ..
Xorxhs! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δώσε pls!! σου το στειλα. Εχω φτιαξει εναν orc και σαν start area διαλεξα την κατω αριστερα αν θυμαμαι καλα.... have fun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα