Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη για το λάθος στο όνομα, αλλά είμουν έτοιμος να κοιμηθώ στο Pc τέτοια ώρα... Τώρα για να τραβήξει κάποιος τέτοιο video πρέπει να έχει τρελό μηχάνημα κι αμφιβάλω κι εγώ ο ίδιος αν θα δω ποτέ τέτοιο video. Το γεγονός αυτό όμως δε σημαίνει πως οι μάχες παύουν να είναι επικές και πως σε κανένα άλλο mmorpg δε λαμβάνουν χώρα μάχες τέτοιων διαστάσεων.... Παραθέτω ένα videaki με ένα μεσαίου μεγέθους siege αλλά πολύ καλής ποιότητας: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=s5wLuLvhlZU&feature=channel[/ame]

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα δε τρεχει και τπτ για το λαθος που εκανες στο ονομα για να ζητας και συγνωμη :-)

Μου κανει μονο εντυπωση πως πολυ κοσμος τη λεει Adventurine

Δημοσ.

Τι ακριβώς σου φένεται τραγικό στο videaki? Βασικα άμα δεν έχεις παίξει και καθόλου το παιχνίδι και δε γνωρίζεις και το στυλ του δε νομίζω να μπορείς να καταλάβεις και πολλά... Το videaki δείχνει ένα ωραιότατο siege, που έπειτα εξελείσεται σε άμυνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

το ξέρω ότι δεν μπορώ να καταλάβω πολλά αν δεν το παίξω και για αυτό θα κρίνω την εμφάνιση του...

τα γραφικά να φανταστώ είναι χαμηλομένα τέρμα κάτω αλλιώς θα σερνόταν το σύμπαν έτσι? γιατί αν δεν είναι, απλά δεν βλέπονται...

το animation είναι επίσης χάλια, το πως κουνιούνται και έτσι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα γραφικά δεν ξέρω αν είναι χαμηλομένα τέρμα ή οχι, πάντως δε νομίζω να τράβαγε videaki με full settings. Τα animation δεν είναι το ατού του αλλά δεν είναι και χάλια... Και τι να το κάνω το animation στο κάτω κάτω αν το gameplay είναι σκατά... Άμα θες πολύ καλά animations υπάρχουν πολλά mmos εκεί έξω, αλλά απλά για να τα χαζεύεις. Από gameplay, καινοτομίες τίποτα... Όπως και να το κάνουμε η μηχανή γραφικών του έχει τα χρονάκια της, αλλά σε καμία περίπτωση τα γραφικά δεν είναι χάλια. Ειδικά το environment :[ame]http://www.youtube.com/watch?v=G4JT4-PP7ac[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=V7Bgyiet99s[/ame]

Α και αν δεν κάνω λάθος τα animations θα υποστούν βελτιώσεις. Δεν αξίζει να κρίνεις πάντως ένα game από τα γραφικά του και μάλλιστα στηριζόμενος σε videakia... Τόσο θάψιμο ποια για τα γραφικά. Το παν σε ένα game είναι το gameplay!

Επεξ/σία από Tassos77
  • Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό είπα ότι το videάκι είναι τραγικό και όχι το παιχνίδι, πιστεύω ότι προσέχω τις λέξεις μου...

Δημοσ.

Το β΄ πρόσωπο δεν αναφερόταν σε εσένα. Ήταν γενικό και πήγαινε σε όλους αυτούς που έχουν ρίξει το θάψιμο της ζωής του στο DFO για τα γραφικά του, χωρίς καν να το έχουν δοκιμάσει... Δικό μου το λάθος:-D

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά είναι βελτιωμένη μηχανή MOrrowind? Πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για το παιχνίδι ότι είναι για hardcore gamers αυτού του τύπου. Δυστυχώς δεν πρόκειται να δούμε καμμιά επίσημη κριτική του παιχνιδιού από ότι έχω καταλάβει.

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά είναι βελτιωμένη μηχανή MOrrowind? Πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για το παιχνίδι ότι είναι για hardcore gamers αυτού του τύπου. Δυστυχώς δεν πρόκειται να δούμε καμμιά επίσημη κριτική του παιχνιδιού από ότι έχω καταλάβει.

Το παιχνίδι έρχεται με δική του μηχανή γραφικών ανεπτυγμένη από το 0 μηδέν από τους ίδιους.

Δημοσ.
Το παιχνίδι έρχεται με δική του μηχανή γραφικών ανεπτυγμένη από το 0 μηδέν από τους ίδιους.

ισως εκει αν ηταν και το λαθος τους....δεν χρειαζεται να ανακαλυψουμε τον τροχο..

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι κ για πολυ Hardcore απο τη στιγμη που οι περισοτεροι βγαινουν γυμνοι η με τα απολυτως απαραιτητα για pvp.Τα πλοια πετανε ακομα η το διορθωσαν;

Δημοσ.
Καλα δεν ειναι κ για πολυ Hardcore απο τη στιγμη που οι περισοτεροι βγαινουν γυμνοι η με τα απολυτως απαραιτητα για pvp.Τα πλοια πετανε ακομα η το διορθωσαν;

Αφου δεν ξερεις αν πετανε ακομα τα πλοια (αληθεια ποτε πετουσαν?) πως ξερεις οτι το Pvp γινεται με τα απολυτως απαραιτητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...