Merdock Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Κάποιος που παίζει και θα δοκιμάσει και το expansion μπορεί να πει καμιά γνώμη; Επίσης πόσο κοστίζει τώρα;Στην αρχή νομίζω είχε 40 ευρώ.Ακόμα τόσο έχει;
Constant1ne Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν το έχω παίξει οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στο να το σχολιάσω Το διαφημίζεις ως το καλύτερο mmo που θα φέρει επανάσταση κτλ. Μεγάλες κουβέντες για τόσο μικρό budget.. Στο τέλος κυκλοφορεί και επικρατεί η απόλυτη μυστικοπάθεια και ψάχνεις να το βρεις μέσω ενός site που σε αποθαρρύνει να ασχοληθείς καν! Δηλαδή εγώ που δεν έχω φτιάξει πάνω από 2 χαζοsite στη ζωή μου θα έφτιαχνα κάτι καλύτερο! Η αποδοχή του παιχνιδιού είναι σχετικά αρνητική και παρουσιάζεις ως δικαιολογία ότι δεν είναι για συνηθισμένους παίχτες αλλά για υπερφυσικά όντα, πεφωτισμένους νεφελίμ ή whatever. Ε αυτό είναι θράσος. Είμαι θετικός στο να υποστηρίξω μία προσπάθεια όπως αυτή αλλά η συμπεριφορά τους δεν είναι και ό,τι πιο ενθαρρυντικό. Επίσης αν ισχύουν αυτά που λέει ο συντάκτης του review ε και το 2 που έβαλε πολύ ειναι. Ξαναλέω πως δεν μπορώ να είμαι αντικειμένικος γιατί δεν έχω παίξει, αλλά δεν ψήνομαι κιόλας να παίξω με τις "ελιτιστικες" συμπεριφορές που βλέπω
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δεν με ενοχλεί καθόλου η ελιτίστικη συμπεριφορά στα mmorpg. Αυτό δειχνει και ξεκάθαρα σε ποιούς απευθύνετε. Το ίδιο γινόταν και με το eve online και τώρα μετά από χρόνια έχει φτάσει τους 500.000 συνδρομητές. Θα το δω σίγουρα το game αλλά λόγο ότι είναι μικρό porject θα περιμένω λίγους μήνες ακόμα να λυθούν τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.
lnoldori Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Το καινουριο σαιτ του παιχνιδιου Darkfall Online
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Φοβερό site!! Επιτέλους όσο πάει και βελτιώνετε η κατάσταση με το game.
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Φοβερό site!! Επιτέλους όσο πάει και βελτιώνετε η κατάσταση με το game. Συμφωνώ το νέο site έχει πολύ πιο ενδιαφέρον theme, οργάνωση και υλικό. Νομίζω πως μαζί με το νέο expansion και όσα το ακολουθήσουν, θα βοηθήσει πολύ στη προώθηση του παιχνιδιού.
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Να δοκιμάσω το παιχνίδι; Λέει τίποτα;
apathya Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 θελω και γω πολυ να το δοκιμασω, ειδικοτερα με το καινουργιο expansion αλλα 50€ δεν ειναι σκουπιδια για να τα πετας ειδικα αν δεν αξιζει... αντε να δουμε θα βγαλουνε ποτε τριαλ;
apathya Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Ξερει κανεις αν εχει το Darkfall online σε net cafes; Αν ναι τοτε ισως εχεις καμια ελπιδα να δεις κανεναν να το παιζει
Merdock Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Νομίζω θα βγει trial αλλά πότε δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.Πάντως καιρός ήταν να φτιάξουν το site.Το παλιό με μια λέξη ήταν άθλιο.
lnoldori Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Πάντως χτες εγινε και το launch του Αμερικάνικου Σέρβερ και από ότι διαβάζω όλα πάνε μια χαρά.
Tassos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Εγώ άρχισα πριν δύο εβδομάδες το Darkfall αν και το παρακολουθούσα από καιρό. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όπως είπαν και οι developers αλλά και πολλοί παίχτες δεν είναι ένα συνηθισμένο mmorpg. Όμως ο χρόνος προσαρμογής στο νέο αυτο style είναι πολύ μικρός και πραγματικά μετά ευχαρηστιέσαι απόλυτα το παιχνίδι. Έχουν καταντήσει αηδία πλέον τα wow clones mmo που δεν έχουν τίποτα καινούργιο να προσφέρουν. Αυτό που είναι συναρπαστικό για το darkfall είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών που σου προσφέρει. Ας μη μιλήσω και γα τις επικές μάχες που όμοιες δε συμβαίνουν σε κανένα άλλο mmorpg (απλά δείτε κάποιο videaki στο youtube να πάρετε μια μικρή γεύση, αν και είναι τελείως δθαφορετικό να το ζεις). Όσο για τα γραφικά που τόσο πολύ έχει κατηγορηθεί, είναι απο τα πιο ατμοσφαιρικα που έχω συναντήσει και συνάμα αληθοφανή (όχι καρτουνήστικα). Μιλάει πολύς κόσμος για τα γραφικά του κρίνοντας απο κάποια χείριστης ποιότητας videakia στο youtube... Επίσης, μην ξεχνάμε πως όταν στα sieges δεν υπάρχει περιορισμός αριθμών και μιλάμε για εκατοντάδες αντιπάλους (έχει γίνει και siege με πάνω από 1000 άτομα αν δεν κάνω λάθος) δεν είναι δυνατό να απιτούμε και γραφικα crysis.Ποιο pc θα το σηκώσει? Τέλος, από ότι έχω παρατηρήσει επειδή η adventurine δεν είναι κανένας κολοσός για να τα σκάει σε δiαφημίσεις και reviews,πολλλές φορές τρώει τρελό θάψιμο απο διάφορα sites (βλέπε σκάνδαλο eurogamer..) γι αυτό μην επηρεάζεστε τόσο πολύ από αυτα που διαβάζετε. Το συνηστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να ξεφύγουν απο τα συνηθισμένα τύπου mmos που κατά τη γνώμη απαιτούν ελάχιστο skill και στρατηγική από τον παίκτη. Στηρίζονται στο κάψιμο και το στυλ μάχης δεν είναι τίποτα παραπάνο από την επιλογή του αντίπαλου και ο χαρακτήρας σου αναλαμβάνει μετά τα υπόλοιπα ενώ εσύ θαυμάζεις τον αποτέλεσμα του καψίματος.... Το pvp είναι το μεγαλύτερο πλεονεκτημά του, ενώ και το pve δεν υστερεί και τόσο πολύ(ειδικά και μετά την προσθήκη του expansion). Η γνώμη μου είναι πως το darkfall είναι το καλύτερο pvp game που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στιγμή παρά τα όσα προβήματα έχει (δικαιολογημένα όμως, δεδομένου της μικρής ομάδας του). Απλά δοκιμάστε το, μην το φοβάστε! Στα 50 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και ένας μήνας δωρεάν. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σε μια ελληνική clan, Argonauts (εχει αναφερθεί και σε προηγούμενο post) και απολαμβάνω το game!
cult8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 aventurine λεγεται η εταιρια ,οχι adventurine. Για sieges δεν υπαρχουν αναφορες για 1000 ατομα,το πολυ 100-200.Τα 1000+ ατομα που λενε ηταν διαφορες μαχες που γινονταν ταυτοχρονα μεν σε διαφορετικα μερη δε. Βρειτε ενα videaki που να δειχνει οντως 1000 ατομα σε μαχη γιατι εγω δεν εχω δει ακομα και διατηρω πολλες επιφυλαξεις πανω σε αυτο το θεμα.
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Καλά δεν υπάρχει 1000 άτομα αλλά ακόμα και τα 200 είναι εντυπωσιακό νούμερο. Το έχω δει να συμβαίνει στο warhammer σχεδόν καθημερινά και είναι φοβερά επική στιγμή να βλέπεις τόσο κόσμο να σφάζονται. Σίγουρα πάντως το darkfall θα το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα