Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και ένα video από city siege. Αρκετά εντυπωσιακό και θυμίζει warhammer

http://www.keenandgraev.com/?p=2127

Τα γραφικά και το animation φαίνονται οπισθοδρομικά, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό glitch κι όλα φαίνονται να λειτουργούν άψογα. Αν το gameplay είναι τόσο ωραίο όσο δείχνει, τότε πρέπει να αξίζει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχεί γίνει χαμός με το review του eurogamer που έβαλε στο game 2/10.

http://www.eurogamer.net/articles/darkfall-online-review

Διαμαρτυρία από την adventurine και το eurogamer υποσχέθηκε να ξανακάνει review με έναν πιο έμπειρο του χώρου. Γενικά πάντως το eurogamer είναι για μένα από τα πλέον αυστηρά site και γενικά δύσκολα βάζει ψηλές βαθμολογίες. Από την άλλη αυτός που έκανε το review έπαιξε μόνο 9 ώρες!! και το λέει κιόλας :P. Εδώ με τα mmorpg παίζεις για μήνες και ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις το game αυτός πως σε 9 ώρες έβγαλε τελικό συμπέρασμα δεν μπορώ να το καταλάβω,

Δημοσ.
Εχεί γίνει χαμός με το review του eurogamer που έβαλε στο game 2/10.

http://www.eurogamer.net/articles/darkfall-online-review

Διαμαρτυρία από την adventurine και το eurogamer υποσχέθηκε να ξανακάνει review με έναν πιο έμπειρο του χώρου. Γενικά πάντως το eurogamer είναι για μένα από τα πλέον αυστηρά site και γενικά δύσκολα βάζει ψηλές βαθμολογίες. Από την άλλη αυτός που έκανε το review έπαιξε μόνο 9 ώρες!! και το λέει κιόλας :P. Εδώ με τα mmorpg παίζεις για μήνες και ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις το game αυτός πως σε 9 ώρες έβγαλε τελικό συμπέρασμα δεν μπορώ να το καταλάβω,

Εμένα μου πήρε πολύ λιγότερο για να καταλάβω πως δεν μου αρέσει πάντως. Αν δεν είναι του γούστου σου, δεν είναι...γιατι δηλαδή να πρέπει να παίξεις πεντακόσιες ώρες;

Έχω παίξει πολλά MMO και μπορώ να έχω μια γρήγορη άποψη για το αν ένα παιχνίδι ανταποκρίνεται στο στυλ μου.

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η adventurine ο συγκεκριμένος που έπαιξε το game ασχολήθηκε για δύο ώρες που ο περισσότερος χρόνος ήταν στην δημιουργία χαρακτήρα. Τώρα πως μπόρεσε και έβγαλε συμπέρασμα σε ένα mmorpg με δύο ώρες παιχνίδι η ακόμα και με 9 που ισχυρίζεται μόνο αυτός ξέρει.

Δημοσ.
Εδώ μιλάμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η adventurine ο συγκεκριμένος που έπαιξε το game ασχολήθηκε για δύο ώρες που ο περισσότερος χρόνος ήταν στην δημιουργία χαρακτήρα. Τώρα πως μπόρεσε και έβγαλε συμπέρασμα σε ένα mmorpg με δύο ώρες παιχνίδι η ακόμα και με 9 που ισχυρίζεται μόνο αυτός ξέρει.

εγώ στις 2 ώρες το είχα κάνει και uninstall. Ειλικρινά. Δεν χρειάζεται να φτάσεις στο endgame ενός παιχνιδιού για να σχηματίσεις γνώμη. Μιλάει και βαθμολογεί με αυτά που είδε.

Τέλος πάντων, ας τα βρούν μεταξύ τους.

Δημοσ.

Γενικοτερα οταν γραφεις review για ενα παιχνιδι, προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος.

Δεν θα κοιταξεις αν σου αρεσε το στυλ του. Θα κοιταξεις γραφικα, gameplay κτλ.

Και σιγουρα για ενα mmo δεν μπορεις να κανεις αντικειμενικο review με 9 ωρες παιχνιδιου και να θεωρεισαι "επαγγελματιας".

Δημοσ.
εγώ στις 2 ώρες το είχα κάνει και uninstall. Ειλικρινά. Δεν χρειάζεται να φτάσεις στο endgame ενός παιχνιδιού για να σχηματίσεις γνώμη. Μιλάει και βαθμολογεί με αυτά που είδε.

Διαφωνώ...

Είναι εντελώς διαφορετικό το τι θα κάνεις και πώς θα αντιμετωπίσεις το εκάστοτε παιχνίδι εσύ ή ο κάθε άλλος παίκτης και εντελώς διαφορετική το τι πρέπει να κάνει ο reviewer...

Εσύ, έχεις κάθε δικαίωμα να το δεις για 2-3 ώρες και να καταλάβεις όχι πως δεν είναι καλό, αλλά πως δεν είναι του γούστου σου... (και αυτό έχει διαφορά) Ο reviewer όμως, πρέπει να το αναλύσει και να αποφανθεί αν είναι αντικειμενικά καλό, όχι σύμφωνα με τις υποκειμενικές του προτιμήσεις...

Αν δηλαδή π.χ. σε κάποιον δεν αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo (για τους δικούς του λόγους) και παίξει το νέο Zelda για μισή ώρα και του βάλει 2/10, δεν είναι λογικό ή θεμιτό, αν θες... Το να το παίξεις εσύ και να μη σου αρέσει και να το παρατήσεις, από την άλλη, είναι απόλυτα θεμιτό...

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά...;)

Δημοσ.
Διαφωνώ...

Είναι εντελώς διαφορετικό το τι θα κάνεις και πώς θα αντιμετωπίσεις το εκάστοτε παιχνίδι εσύ ή ο κάθε άλλος παίκτης και εντελώς διαφορετική το τι πρέπει να κάνει ο reviewer...

Εσύ, έχεις κάθε δικαίωμα να το δεις για 2-3 ώρες και να καταλάβεις όχι πως δεν είναι καλό, αλλά πως δεν είναι του γούστου σου... (και αυτό έχει διαφορά) Ο reviewer όμως, πρέπει να το αναλύσει και να αποφανθεί αν είναι αντικειμενικά καλό, όχι σύμφωνα με τις υποκειμενικές του προτιμήσεις...

Αν δηλαδή π.χ. σε κάποιον δεν αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo (για τους δικούς του λόγους) και παίξει το νέο Zelda για μισή ώρα και του βάλει 2/10, δεν είναι λογικό ή θεμιτό, αν θες... Το να το παίξεις εσύ και να μη σου αρέσει και να το παρατήσεις, από την άλλη, είναι απόλυτα θεμιτό...

Έχεις δίκιο, συμφωνω. Εγώ το εξέτασα από την σκοπιά ενός gamer και όχι ενός reviewer. Πάντως πρέπει και εσύ να παραδεχθείς πως και σε ένα review αντικατοπτρίζονται και οι προσωπικές προτιμήσεις του reviewer, είναι αναπόφευκτο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Διαφωνώ...

Δεν υπάρχουν αντικειμενικές απόψεις (άρα και reviews). Τουλάχιστον όχι 100%. Τα reviews δεν είναι παρά η έκφραση των απόψεων του αρθρογράφου/reviewer.

Προϋποτίθεται να γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο είδος games καθώς και να έχει παίξει ΑΡΚΕΤΑ το συγκεκριμένο game που αξιολογει (με τα δικά του κριτήρια πάντα). Στο χέρι μας είναι την άποψη ποίου θα εμπιστευτούμε - καθόσον είναι και πολλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...