LuxJaja Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 server down ... πάντως στο MMORPG.com από 8,4 που το είχε το παιχνίδι τώρα έχει πάει στο 6,2 (άουτς). Δε μου φαίνεται καλή αρχή αυτό.
chek2fire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Aπό τι είδα ξεκίνησαν πάλι ο παραγγελίες του παιχνιδιού https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php?pname=Homepage Λογικό είναι πάντως να υπάρχουν προβλήματα τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας ενός mmorpg και ιδίως ενός project σαν το darkfall με μια μικρή ομάδα ανάπτυξης. Πάντως διαβάζω αρκετά θετικά σχόλια για το game από διάφορα blog. Δείτε μερικά εδώ http://www.keenandgraev.com/?p=2058 και εδώ μια περιγραφή των προβλημάτων της πρώτης μέρας http://www.keenandgraev.com/?p=2043 Νομίζω το game θέλει κανα μήνα για να ρολάρει και προσωπικά τότε θα το δοκιμάσω.
evts Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δεν λέει και κάτι, ενα άγνωστο για τον κόσμο blog τι αναφέρει για το παιχνίδι. Θα έρθει η κριτική και τα review απο τα γνωστά περιοδικά ηλεκτρονικά και μή και θα δούμε. Θα δείξει επισης πόσοι θα παίζουν σε κανα εξάμηνο... Τώρα είναι νεο παιχνιδι και υπάρχει ενθουσιασμός και ελάχιστοι κατάφεραν να το αγοράσουν. Το shop είναι κλειστό.
NIXZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 είναι αξιοπερίεργο πως η γενιά / προγραμματιστές των 400-700 ευρώ κατάφεραν να φτιάξουν ένα τέτοιο game ... πλάκα κάνω έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά αναρωτιέμαι πόσα λεφτα παίρνει ένας darkfall προγραμματιστής ??? 1500 ?
glad1at0re Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το Dark Fall; Πολύ μυστικότητα επικρατεί. Στα επίσημα forums λένε πολύ λίγα πράγματα για το παιχνίδι (game play κτλ). Όλοι ασχολούνται με το πότε θα αρχίσουν οι πωλήσεις και κάνουν trolling για τις καθυστερήσεις. Τίποτα ουσιαστικό δεν έχει ακουστεί εκτός από το σχετικά ελλιπές FAQ και τα λίγα in-game videos στο youtube. Έχει κανείς inside info για το αν αξίζει ο ντόρος;
evts Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δείτε κάποια live Broadcast ή ψάχνεις γενικά σε αυτό το website το keyword darkfall.
skiabox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 είναι αξιοπερίεργο πως η γενιά / προγραμματιστές των 400-700 ευρώ κατάφεραν να φτιάξουν ένα τέτοιο game ... πλάκα κάνω έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά αναρωτιέμαι πόσα λεφτα παίρνει ένας darkfall προγραμματιστής ??? 1500 ? Πιστεψες εστω και για μια στιγμη οτι υπαρχει ελληνας προγραμματιστης μεσα? Αφου το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα δεν παραγει τετοια 'εξωτικα' επαγγελματα(θα χαλουσαν και την πιατσα - βλεπε ανοργανωσια και χαρτουρα). Και οι 5 developers ειναι Νορβηγοι και ηρθαν στην ελλαδα εδω και 7 χρονια!
unre@l Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πιστεψες εστω και για μια στιγμη οτι υπαρχει ελληνας προγραμματιστης μεσα?Αφου το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα δεν παραγει τετοια 'εξωτικα' επαγγελματα(θα χαλουσαν και την πιατσα - βλεπε ανοργανωσια και χαρτουρα). Και οι 5 developers ειναι Νορβηγοι και ηρθαν στην ελλαδα εδω και 7 χρονια! γιατι να πετάς μπούρδες; :-P αλλα ναι.. οι προγραμματιστές είναι ξένοι :-P
lnoldori Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Πιστεψες εστω και για μια στιγμη οτι υπαρχει ελληνας προγραμματιστης μεσα?Αφου το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα δεν παραγει τετοια 'εξωτικα' επαγγελματα(θα χαλουσαν και την πιατσα - βλεπε ανοργανωσια και χαρτουρα). Και οι 5 developers ειναι Νορβηγοι και ηρθαν στην ελλαδα εδω και 7 χρονια! Δεν ειναι ολοι οι προγραμματιστες Νορβηγοι. Τις σπουδές σου εκτός Ελλάδος της έχεις κάνει?
johnykim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 είναι αξιοπερίεργο πως η γενιά / προγραμματιστές των 400-700 ευρώ κατάφεραν να φτιάξουν ένα τέτοιο game ... πλάκα κάνω έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά αναρωτιέμαι πόσα λεφτα παίρνει ένας darkfall προγραμματιστής ??? 1500 ? Ενας γνωστός μου δουλεύει για το παιχνίδι αυτό.Μου είχε πει κάπου στα 650.Τις τελευταίες μέρες μάλιστα δούλευε άπειρες ώρες(κάτι 18ωρα).
Yperaspisths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ενας γνωστός μου δουλεύει για το παιχνίδι αυτό.Μου είχε πει κάπου στα 650.Τις τελευταίες μέρες μάλιστα δούλευε άπειρες ώρες(κάτι 18ωρα). Αυτες που πληρωνουν καλα λεφτα ειναι ΕΑ,VIVENDI(δηλαδη στους προγραμματιστες της bioware,blizzard κ.τ.λ) Δυστυχως ολοι οσοι ειναι σε μικρες εταιρειες θα παιρνουν λιγα λεφτα
johnykim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ναι εννοείται αυτό. Πάντως νομίζω οτι θα υπάρχουν και κάποιοι με μεγαλύτερο "αξίωμα".Δηλαδή τις ίδιες ώρες αλλά με περισσότερα λεφτά.
lnoldori Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ενας γνωστός μου δουλεύει για το παιχνίδι αυτό.Μου είχε πει κάπου στα 650.Τις τελευταίες μέρες μάλιστα δούλευε άπειρες ώρες(κάτι 18ωρα). Προγραμματιστής είναι ο φίλος σου?και παίρνει 650 ευρώ??Πολύ λίγα μου φαίνονται για μια δουλειά σαν αυτήν.
johnykim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω αν γνωρίζει απο προγραμματισμό.Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι ασχολείται με προγράμματα 3D.
Roronoakostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 τοσα λιγα? :S καλα που πηγαν τα 10 εκατομμυρια που ξοδεψανε για το παιχνιδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα