slaughter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ουπς sorry για το Link !!! Ρε Νίκο, αν δεν έχεις πρόβλημα με τον σκληρό σου..να μην αντιγράφει αρχεία, να μην αποκρίνεται..πήγαινε κ απαίτησε αλλαγή με όλα τα νόμιμα δικαιώματα σου..όμως επειδή δοκιμάζεις προγράμματα..χωρίς λόγο από τι καταλαβαίνω..κ σου λένε τα δικά τους..δεν είναι δικαιολογία αυτή.. Καλημέρα σας..τι θα θέλατε? Έχω ένα δίσκο κ με το τάδε πρόγραμμα, χωρίς λόγο άρχισα να κάνω τεστ κ μου βγάζει πως ο σκληρός είναι χαλασμένος.. Αμέσως να σας τον αλλάξουμε.. Μην περιμένεις τέτοια αντιμετώπιση.. Έλεος.. Σταμάτα να παιδεύεις τον σκληρό σου χωρίς λόγο..γιατί στο τέλος βλέπω να αποκτάς πραγματικά προβλήματα.. Το βασικό με τους δίσκους είναι να τους ελέγχεις τακτικά με τέτοιου ίδους προγράμματα για να βλέπεις στο health τους κ να μην έχεις τίποτα απρόοπτα με τα data σου. Αν το S.M.A.R.T. του δίσκου λέει ότι έχει πρόβλημα (έχω 2 παλιούς 40ριδες που μου έχουν χτυπήσει πρόβλημα εδώ κ κάνα χρόνο κ ακόμα δεν έχουν ψοφήσει αλλά ξέρω ότι έρχετε η ώρα τους). Αν λοιπόν δεις πρόβλημα καλύτερα πήγαινέ τον για αντικατάσταση αν είναι στην εγγύηση ή πάρε άλλον κ κάνε Backup τα data σου γιατί κάποια στιγμή θα σε αφήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.