Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 500αρι Seagate

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα,

Ανοίξα πριν λίγο το Hard Drive Inspector, και ορίστε τι αντίκρισα:

hdinu4.jpg

w1280.png

hdi2we8.jpg

Φυσικά μέχρι στιγμής δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα, εκτός από αυτές τις ειδοποιήσεις.

Πάει για φούντο;; :confused:

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Ο συγκεκριμένος Seagate λόγω Native Command Queuing τα τρελαίνει αυτά τα προγράμματα... Δοκίμασε με το τελευταίο Hard Disk Sentinel και αν σου βγάλει σε αυτό πρόβλημα τότε μπορείς να ανησυχήσεις!

Δημοσ.

Με το Sentinel όλα εντάξει 100% μου λέει...

HellasVagabond είπε:
Απαγορευεται να ποσταρουμε στο φορουμ σπασμενα προγραμματα παιδες...Χρησιμοποιητε τα PM για αυτα....

αυτό που κολλάει;;

Δημοσ.

Λοιπόν το παίρνω πίσω αυτό που είπα... Τώρα μου λέει, 100% Performance και 97% Heatlh.. Καθώς και το εξής: "Problems occured during the spin up of the disk. This can be caused by the disk itself or huge power load (weak power suply). It is recommended to examine the log of the disk regularly." Αυτό το examine από που θα το κάνω; Να τον πάω πίσω να τελείωνω ή δεν κινδυνέυει;

Δημοσ.

Λογικά δεν έχεις πρόβλημα και το SeaTools (το επίσημο check utility της seagate) θα σου πει όλα ΟΚ. Από την άλλη, εγώ που έχω τον ίδιο δίσκο μου βγάζει 100%... Μπορείς να επιχειρήσεις αντικατάσταση για να σου φύγει και η ιδέα!

Δημοσ.
  N.I.C είπε:
Με το Sentinel όλα εντάξει 100% μου λέει...

αυτό που κολλάει;;

O slaughter παραθεσε link με σπασμενο προγραμμα....Το οποιο και εσβυσε ειτε ο ιδιος ειτε καποιος mod.

Δημοσ.
  caution είπε:
Λογικά δεν έχεις πρόβλημα και το SeaTools (το επίσημο check utility της seagate) θα σου πει όλα ΟΚ. Από την άλλη, εγώ που έχω τον ίδιο δίσκο μου βγάζει 100%... Μπορείς να επιχειρήσεις αντικατάσταση για να σου φύγει και η ιδέα!

πάλι καλά δεν έχω και πολύ πράμα μέσα... Backup έγινε κατευθείαν, επομένως, θα περάσω από Πλαίσιο να δω μήπως και τον αλλάξουν... Τώρα τρέχω το SeaTools, και έχει κολλήσει στο LongDST, γέμησε ένα κουτάκι μόνο και δεν κάνει τίποτα...

Δημοσ.

Αν δεν μπορεί να το ολοκληρώσει να απαιτήσεις αντικατάσταση!

Και αν αρχίσουν τα χαζά, σηκώνεις φρύδι και μανίκια και φεύγεις από το Πλαίσιο ΜΟΝΟ με καινούργιο sealed δίσκο! Ακόμα με χαιρετούν όλο ευγένεια στο Πλαίσιο της Π.Π. Γερμανού για μια αντίστοιχη περίπτωση με έναν WD...

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Φυσικά μέχρι στιγμής δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα, εκτός από αυτές τις ειδοποιήσεις.

Ρε Νίκο, αν δεν έχεις πρόβλημα με τον σκληρό σου..να μην αντιγράφει αρχεία, να μην αποκρίνεται..πήγαινε κ απαίτησε αλλαγή με όλα τα νόμιμα δικαιώματα σου..όμως επειδή δοκιμάζεις προγράμματα..χωρίς λόγο από τι καταλαβαίνω..κ σου λένε τα δικά τους..δεν είναι δικαιολογία αυτή..

Καλημέρα σας..τι θα θέλατε?

Έχω ένα δίσκο κ με το τάδε πρόγραμμα, χωρίς λόγο άρχισα να κάνω τεστ κ μου βγάζει πως ο σκληρός είναι χαλασμένος..

Αμέσως να σας τον αλλάξουμε..

Μην περιμένεις τέτοια αντιμετώπιση..

Έλεος..:lol:

Σταμάτα να παιδεύεις τον σκληρό σου χωρίς λόγο..γιατί στο τέλος βλέπω να αποκτάς πραγματικά προβλήματα..

Δημοσ.

Ε δεν είπα να πάω τώρα αμέσως να τους το πάω και να τους πω αλλαγή... Επείδη θα πάω ούτως η άλλως, θα κάνω και μια ερώτηση, γιατί τα διαγνωστικά βγάζουν το συγκεκριμένο λάθος.. Επίσης το πρόγραμμα της κατασκευάστριας εταιρίας έβαλα, που υποτίθεται ότι το φτιάχνουν για την διάγνωση τυχόν σφαλμάτων... όχι ότι να ναι.. Είμαι επιφιλάκτικος, γιατί η συγκεκριμένη σειρά δίσκων της Seagate είχε πόλλα προβλήματα..

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
που υποτίθεται ότι το φτιάχνουν για την διάγνωση τυχόν σφαλμάτων... όχι ότι να ναι..

Χωρίς να έχεις κανένα πρόβλημα..

Απλά κόλλησες ρε Νίκο τώρα..ασχολήσου με κάτι άλλο κ θα δεις που θα το ξεχάσεις...

Δημοσ.

Τα προβληματα σε αυτο τον δισκο ηταν κυριως στις πρωτες παρτιδες, αλλα ακομα κι αν ανηκει ο δικος σου σε αυτες δεν μπορουν να σου κανουν αντικατασταση αν δεν υπαρχει εμφανες προβλημα ή εστω αναφορα προβληματος απο το seatools.

Δημοσ.
  Venisk είπε:
Χωρίς να έχεις κανένα πρόβλημα..

Απλά κόλλησες ρε Νίκο τώρα..ασχολήσου με κάτι άλλο κ θα δεις που θα το ξεχάσεις...

Αν το επίσημο διαγνωστικό του βγάζει πρόβλημα, τότε ναι... Ασχολήσου με κάτι άλλο, εσύ θα ξεχάσεις το πρόβλημα, ο δίσκος θα ξεχάσει τα δεδομένα και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι... και 3 κιλά φέτα βαρελίσια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...