Antwni Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εχω τα παραπάνω ηχεία και οταν τα ψιλώνω και βάζω το ηχείο στο αυτί μου ακουγονται παρασιτα???Ειναι κακό αυτο?? Η κάρτα μου ειναι on-board. Και κάτι αλλο πηράζει που τα πισώ ηχεία είναι κόντα στα άλλα μπροστά?? :shifty: Ευχαριστώ εκ το προτέρων
akisk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Κάποια παρεμβολή θα είναι. Δοκίμασε να τα συνδέσεις σε άλλη πρίζα και αν είναι δυνατόν μόνα τους (όχι σε πολύπριζο). Για να σιγουρευτείς ότι δε φταίει η έξοδος του pc, δοκίμασε να δυναμώσεις την ένταση χωρίς να τα έχεις συνδεδεμένα στο pc και δες αν ακούγεται ο ίδιος θόρυβος.
summit1_1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 τα ηχεία φταίνε έπρεπε να είχεσ πάρει logitec πλακα κανω εννοείται,σωστός ο akisk με τα ρεύματα,αν δεν φτιάξει έτσι για τσέκαρε και ρυθμίσεις στο mixer μπας και είναι ενεργοποιημένο line in
Antwni Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Το ξέρω summit1_1 Logitech έπρεπε να είχα πάρει!!
johnny73 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 μια στιγμη. μηπως εχεις μικροφωνο κοντα? εαν ναι δοκιμασε να το απομακρυνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.