doomer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια τι κανετε λοιπον ο σκληρος μου δουλευε μια χαρα μεχρι χθες το βραδυ... σημερα ανοιγω το pc και ενω αναβει το λαμπακι και δουλευει κανονικα ο σκληρος με το χαρακτηριστικο του ηχο.το pc μου δεν τον εμφανιζει στο υπολογιστης μου ενω πηγα στη διαχειρηση και το εμφανιζει κανονικα σαν μεσω αποθηκευσης,και στην ασφαλη καταργηση τον εμφανιζει κανονικα για να τον αποσυνδεσω.το θεμα ειναι οτι δε μπορω να τον ανοιξω... παιδια please βοηθεια εκει μεσα εχω 200gb musik....
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δε μπορείς να τον ανοίξεις ή δεν τον βλέπεις στον explorer; control panel -> administrative tools -> computer manager -> disk management. Φαίνεται εκεί; Μπορείς να του δώσεις κάποιο γράμμα;
doomer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε antol δε μπορω να το ανοιξω και στον explore εχω μια συντομευση η οποια αν τη πατησω για να τον ανοιξω μου βγαζει το μυνημα οτι εχει καποιο προβλημα και δεν μπορει να ανοιξει αλλα ναι φαινεται εκει που λες και μπορω να του αλλαξω και ονομα... οσο για αυτο που λες φιλε jimger ναι του εχω αλλαξει θυρα αλλα τιποτα...
antonl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τι ακριβώς λέει το μήνυμα που βγάζει όταν πας να τον ανοίξεις;
doomer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον λεει (δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο I:\. Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη I/O)αυτο ακριβως λεει...
antonl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δες στο site της κατασκευάστριας εταιρίας αν υπάρχει κάποιο tool για διάγνωση σφαλμάτων. Εγώ θα λεγα πως ο δίσκος είναι στα τελευταία του και να δοκίμαζες με κανα (linux) live CD να δεις αν μπορείς να δεις/σώσεις τα αρχεία σου. Αλλά περίμενε και καμιά άλλη άποψη...
doomer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 καμια αλλη αποψη ρε παιδια δε παιζει βασικα θα ηθελα και ο φιλοσ antonl να μου εξηγησει αυτο με το live cd πως γινεται....
doomer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 καμια ανταποκριση ρε παιδια πειτε καμια αποψη......
grgz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 καμια αλλη αποψη ρε παιδια δε παιζει βασικα θα ηθελα και ο φιλοσ antonl να μου εξηγησει αυτο με το live cd πως γινεται.... Κατεβάζεις ένα Ubuntu live cd, bootάρεις απ'αυτό και δοκιμάζεις να "ανοίξεις" το δίσκο σου μέσα από Linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.