Antwni Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Γιατί στις μικροεφαρμογές δεν μου ανοίγει (η μικροεφαρμογή) καιρός??Μου λεεί οτι η υπηρεσία δεν είναι διαθεσιμη γιατί??
Nauseas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Πιθανότατα έχεις δώσει location που δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων. Αν είσαι σε πόλη δοκίμασε όλες τις πιθανές ονομασίες της (πχ Salonica, Thessaloniki, thessalonikh κτλ). Αν δεν είσαι απο πόλη δοκίμασε το όνομα της κοντινότερης Αν και πάλι δεν βγάζεις άκρη, βάλε άλλο Gadget, υπάρχουν πολλά σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
Antwni Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Απο Ηράκλειο είμαι αλλα βάζω διαφορες χώρες και πολεις και παλι τα ιδια.Δεν εχω βρει αλλη μικροεφαρμογή για καιρό.
Nauseas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Απο Ηράκλειο είμαι αλλα βάζω διαφορες χώρες και πολεις και παλι τα ιδια.Δεν εχω βρει αλλη μικροεφαρμογή για καιρό. Περίεργο γιατι υπάρχουν πολλές... Anyway εγώ χρησιμοποιώ την http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=c291b989-d35d-4aba-a34e-bd32efeae038&bt=1&pl=1 και με ένα πρόχειρο τεστ που έκανα βλέπω οτι έχει κανονικά το Ηράκλειο Βάλτην και όταν ψάξεις για πόλη, ψάξε για Irakleion, έτσι την βρίσκει
Antwni Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ!!!Εγώ απλος ειχα τη γλώσσα στα ελληνικά και τώρα την άλλαξα γιατί είχε λίγες μικροεφαρμόγες!!Κατέβασα ένα άλλο γιατί αυτό δεν μου έπαιζε!!!Thanks!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.