Προς το περιεχόμενο

Γίνεται???

GReddyRx7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σας φανεί λίγο περίεργο αλλά σκέφτηκα την εξής μορφή διαφήμισης. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στην Καμάρα Θεσσαλονίκης και σκέφτηκα εάν είναι δυνατόν με κάποιον τρόπο να μπορώ να στέλνω SMS σέ όσουν μπαίνουν εντός εμβέλειας μέσω Wi-Fi ή Bluetooth ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου? Έχει κανείς καμιά ιδέα? Γίνεται? Όλες οι προτάσεις ευπρόδεκτες!:mrgreen:

Δημοσ.

Ωραίο σαν σκέψη όμως δεν ξέρω αν γίνεται τεχνικά. Το μόνο που θα σου πω είναι να μην διαδοθεί ευρέως η ιδέα σου γιατί τότε την κάτσαμε ομαδικώς...

Δημοσ.
Ωραίο σαν σκέψη όμως δεν ξέρω αν γίνεται τεχνικά. Το μόνο που θα σου πω είναι να μην διαδοθεί ευρέως η ιδέα σου γιατί τότε την κάτσαμε ομαδικώς...

Λές να πέσει Clopyright?:lol:

Δημοσ.

Αυτό έχει γίνει ήδη. Το έχω πετύχει δύο φορές. Τη μια το έκανε η ericsson και την άλλη ήταν promotion στα village του mall για τον Σκοτεινό Ιππότη. Και τις δύο φορές τα δεδομένα στέλνονταν με bluetooth, αλλά αφορούσαν εικόνες, και ένα java game. Μηνύματα μέσω bluetooth δεν στέλνονται.. Ίσως να μπορούσες να το κάνεις μέσω αποστολής σημειώσεων ή κάποιας επαφής με το όνομα και τηλέφωνο του καταστήματος.

Δημοσ.
Αυτό έχει γίνει ήδη. Το έχω πετύχει δύο φορές. Τη μια το έκανε η ericsson και την άλλη ήταν promotion στα village του mall για τον Σκοτεινό Ιππότη. Και τις δύο φορές τα δεδομένα στέλνονταν με bluetooth, αλλά αφορούσαν εικόνες, και ένα java game. Μηνύματα μέσω bluetooth δεν στέλνονται.. Ίσως να μπορούσες να το κάνεις μέσω αποστολής σημειώσεων ή κάποιας επαφής με το όνομα και τηλέφωνο του καταστήματος.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...