Greator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εχω στησει ενα καινουριο pc με τετραπυρυηνο,2Gb Ram, την Asus P5KC, και την Asus 8500Gt. Τρεχω XP. Το πρωτο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν οτι οταν πηγαινα να παιξω ενα αρχιο avi ετρωγα μπλε οθονη και το συστημα εκανε επανεκιννηση. Δοκιμαζοντας τους τελευταιους drivers δε λυθηκε αλλα τελικα ψαχνοντας βρηκα τη λυση καθως εφταιγε το rendering mode στο media player classic. Tωρα ομως εχει δημιουργηθει αλλο προβλημα. Πηγα χθες να κανω startup σε ενα παιχνιδι και πριν καν αρχισει μου πεταξε μπλέ οθονη! Μετα την επανεκκινηση δοκιμασα να ξαναρχισω το ιδιο παιχνιδι και το αρχισε διχως προβλημα. Δοκιμασα να τρεξω ενα αλλο και παλι μου πεταξε μπλε οθονη! Το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει παντα. Αυτο μου κανει πολυ εντυπωση. Οι drivers ειναι οι τελευταιοι της nvidia. Ειναι απιστευτα εκνευριστικο και δεν ξερω τι να κανω. Φταιει η καρτα?Να την παω για αλλαγη? Τι αλλο μπορει να φταιει? Ευχαριστω εκ των προτερων.
sdim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Οι τελευταίοι drivers είναι αυτοί; http://developer.nvidia.com/object/opengl_3_driver.html Εχω την ίδια κάρτα,και είχα κάποιο θέμα να παίξω παλιότερα παιχνίδια.Ομως με αυτούς τους drivers,είναι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.