Giorgos3924 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Προχθές αντέγραψα 4 γνήσια pc games σε DVD DL (8,5GB) Το πρόβλημα είναι οτι ενώ η εγκατάσταση γίνεται φυσιολογικά το παιχνίδι δεν μπορεί να τρέξει χωρίς να υπάρχει στην μονάδα το γνήσιο dvd (όχι το αντιγραμένο) Μου εμφανίζει ένα μύνημα και λέει να τοποθετήσω το γνήσιο dvd στην μονάδα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι γιατί το αντιγραμένο dvd δεν αναγνωρίζεται ώς γνήσιο?? Η αντιγραφή έγινε με το nero 7 σε ταχύτητα λίγο πιο χαμηλή απο την μέγιστη.
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Προχθές αντέγραψα 4 γνήσια pc games σε DVD DL (8,5GB)Το πρόβλημα είναι οτι ενώ η εγκατάσταση γίνεται φυσιολογικά το παιχνίδι δεν μπορεί να τρέξει χωρίς να υπάρχει στην μονάδα το γνήσιο dvd (όχι το αντιγραμένο) Μου εμφανίζει ένα μύνημα και λέει να τοποθετήσω το γνήσιο dvd στην μονάδα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι γιατί το αντιγραμένο dvd δεν αναγνωρίζεται ώς γνήσιο?? Η αντιγραφή έγινε με το nero 7 σε ταχύτητα λίγο πιο χαμηλή απο την μέγιστη. Γιατί πολύ απλά δεν είναι γνήσιο.
HellasVagabond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Καθε γνησιο παιχνιδι εχει προστασια Built-In στο αυθεντικο δισκακι και ετσι οταν το αντιγραφεις η προστασια αυτη δεν δουλευει οπως θα επρεπε.
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Bασικά για τις περιπτώσεις που κάποιος θέλει να κάνει backup τα παιχνίδια που έχει αγοράσει, υπάρχει ένα site που λειτουργεί νόμιμα, και σου δίνει τα εκτελέσιμα (στην ουσία crack). Aλλά πάλι, δεν γνωρίζω αν πρέπει να σου πω ποιο είναι εδώ.
Giorgos3924 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Με κάποιο πρόγραμμα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?? Καθε γνησιο παιχνιδι εχει προστασια Built-In στο αυθεντικο δισκακι και ετσι οταν το αντιγραφεις η προστασια αυτη δεν δουλευει οπως θα επρεπε. Εφόσον αντιγράφοντε όλα τα δεδομένα απο το γνήσιο δισκάκι δεν θα έπρεπε να αντιγράφετε και αυτή η πρόστασία? Κάτι άλλο... Μπορώ μέσα στο αρχείο ISO να προσθέσω και ένα κράκ ή κάποια άλλα αρχεία χωρίς να χαλάσω τίποτα απο το game? Επειδή προσπάθησα να αντιγράψω ένα ISO με το nero σε DVD όταν άνοιγε το nero (με διπλό κλίκ στο ISO) δεν μπορούσα να επεξεργαστώ τα αρχεία... Προχωρούσε απευθείας η αντιγραφή δηλαδή.
mits@kos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Το thread είναι ανήκουστο.. Φίλε μου ΔΕΝ επιτρέπεται να ρωτάς γιατί δεν τρέχουν οι κόπιες σου σε αυτό το forum. Το αναφέρουν και οι κανόνες με τους οποίους συμφώνησες όταν μπήκες σε αυτό το forum... Κατά τα λοιπά, αν το πράγμα ήταν τόσο εύκολο όσο ρωτάς, πιστεύεις θα υπήρχαν οι διάφορες ομάδες κρακεράδων? (Reloaded, Deviance κλπ...)
sarakinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εγώ λέω να το σταματήσεται εδώ το μουχαμπέτι παιδιά...φιλικά το λέω , γιατί δεν συμφωνεί με τους κανονισμούς του Insomnia.
telegamesvg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Aληθεια ,γνωριζει κανεις αν στην αδεια των παιχνιδιων προβλεπονται τα αντιγραφα ασφαλειας ? Αν ναι , τοτε θα πρεπει οι ιδιες οι εταιρειες να λενε τον τροπο για την δημιουργια τους .
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αν ναι , τοτε θα πρεπει οι ιδιες οι εταιρειες να λενε τον τροπο για την δημιουργια τους . Υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει αυτο?
fe31h Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Με κάποιο πρόγραμμα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?? Εφόσον αντιγράφοντε όλα τα δεδομένα απο το γνήσιο δισκάκι δεν θα έπρεπε να αντιγράφετε και αυτή η πρόστασία? Κάτι άλλο... Μπορώ μέσα στο αρχείο ISO να προσθέσω και ένα κράκ ή κάποια άλλα αρχεία χωρίς να χαλάσω τίποτα απο το game? Επειδή προσπάθησα να αντιγράψω ένα ISO με το nero σε DVD όταν άνοιγε το nero (με διπλό κλίκ στο ISO) δεν μπορούσα να επεξεργαστώ τα αρχεία... Προχωρούσε απευθείας η αντιγραφή δηλαδή. δοκιμασε το power iso... δεν ειναι τσαμπε αλλα αν θες....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 RTFM: http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=12&a=24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.