joskem Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εγκατέστησα το Office 2008 στην αγγλική του έκδοση. Παρατηρώ ότι στο word, ενώ μου κάνει ορθογραφικό έλεγχο όταν γράφω στα αγγλικά (δηλαδή μου κοκκινίζει όσες λέξεις είναι λάθος), δεν κάνει κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά. Δηλαδή γράφω στα ελληνικά κανονικά, αλλά αν κάνω ορθογραφικό δεν μου το κοκκινίζει. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον ορθογραφικό έλεγχο και στα ελληνικά??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εγκατέστησα το Office 2008 στην αγγλική του έκδοση. Παρατηρώ ότι στο word, ενώ μου κάνει ορθογραφικό έλεγχο όταν γράφω στα αγγλικά (δηλαδή μου κοκκινίζει όσες λέξεις είναι λάθος), δεν κάνει κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά. Δηλαδή γράφω στα ελληνικά κανονικά, αλλά αν κάνω ορθογραφικό δεν μου το κοκκινίζει. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον ορθογραφικό έλεγχο και στα ελληνικά?? Mάλλον εννοείς το Word 2007 - το Word 2008 δεν υπάρχει για λειτουργικό Windows αλλά μόνο για MacOS X. Aπ' ότι γνωρίζω, θα πρέπει να εγκαταστήσεις είτε το Greek language pack for Office 2007 της Microsoft είτε κάποιο Proofing Tools εργαλείο της Microsoft. Όπως πρέπει να είναι αντιληπτό, αυτά είναι εμπορικά προγράμματα και πρέπει να τα αγοράσεις. http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113691033.aspx Δεν ξέρω αν δουλεύει κι αυτή η λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.