lambros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Γιατι εμφανιζοντονται τα παρακατω στο μσν μου Bette says: I cant upload my pics to msn for some reason! But I want to chat with you. you can find me on my personal page PetchraAkradejavdu.blogspot.com my name is kelly
tsakonas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εχεις κολλησει τον κλασικο ιο....κανε unistall οτι εχει σχεση με το msn,αλλαξε τον κωδικο σου και μετα ξεκινα το καθαρισμα.
Axelfc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εχεις κολλησει τον κλασικο ιο....κανε unistall οτι εχει σχεση με το msn,αλλαξε τον κωδικο σου και μετα ξεκινα το καθαρισμα. Εισαι σιγουρος οτι εχει κολλησει ο lambros και οχι καποιος απο τη λιστα επαφων του? Και εγω λαμβανω τετοια μηνυματα, αλλα ειμαι με amsn σε Linux και δεν εχω δωσει πουθενα το pass μου στα κλασσικα μηνυματα που ερχονται απο διαφορα sites.
tsakonas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ναι εχεις δικιο, σιγουρα εχει κολλησει ο αλλος....τωρα αν δεν το ανοιξε το αρχειο ,δεν κολλησε.
alexandr0s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Για να λάβεις τέτοιο μήνυμα πάει να πει ότι έχει κολλήσει άλλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.