Stauraetos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μετα το περας της εξεταστικης σκεφτομαι να ασχοληθω με κολυμβηση κυριως για βελτιωση της φυσικης καταστασης,μιας και το προτιμω απο το γυμναστηριο!Ψαχνω λοιπον ενα καλο κολυμβητηριο στην Πατρα-κατα προτιμηση κοντα στο κεντρο! Και μια ερωτηση για οσους ξερουν:Το προγραμμα ειναι ελευθερο,δλδ σου βγαζει ενα προγραμμα ο προπονητης,γυμναζεσαι ατομικα και πηγαινεις οποτε θες,ή μπαινεις σε γκρουπ??? Ευχαριστω.
telecom99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 υπάρχει ένα στο κουκούλι (κοντά στα καρφούρ), ένα απέναντι από τη veso (του ΝΟΠ) αλλά είναι ανοιχτό, και υπάρχει νομίζω και στο πανεπιστήμιο. λεπτομέριες δυστυχώς δεν γνωρίζω.
Swimmer21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ωπα...εγω ειμαι δω..! Το κεντρικο κολυμβητηριο της Πατρας ειναι το 2ο καλυτερο κολυμβητηριο στην Ελλαδα μετα το ΟΑΚΑ...εκει γινεται συνηθως καθε χρονια το Κυπελλο Χριστουγεννων...για αγωνιστικες και προαγωνιστικες ομαδες...αν πεις το κεντρικο κολυμβητηριο της Πατρας θα σε πανε αμεσως... Τωρα εσυ λογικα δεν θες να γραφτεις σε κανονικη ομαδα αλλα σε προγραμμα του δημου... Υπαρχουν 2 προγραμματα... *το ενα ειναι ενα εβδομαδιαιο προγραμμα με ασκησεις στο νερο, ποσα χιλιομετρα να κανεις κλπ(πληρωνεις συνδρομη μηνα) *και το αλλο ειναι πας οποτε θες στο κολυμβητηριο και πληρωνεις τιμη εισοδου (περιπου 2 ωρες) και γυρω στα 3 ευρω...εκει κανεις το δικο σου προγραμμα. Και στις 2 περιπτωσεις μπορεις να ζητησεις οδηγιες προπονητη.... Και γενικα ειναι καλη η επιλογη σου... η κολυμβηση ειναι πολυ καλη αεροβια ασκηση και γυμναζει ολο το σωμα...ειναι κ διασκεδαστικη! Παρε ενα φιλαρακι σου και τρεξτε κανα μισαωρο πριν την κολυμβηση χαλαρα και μετα πηγαινετε για κολυμβηση...θα με θυμηθεις.... Αν θες τιποτα αλλο εδω ειμαστε...
archsatan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 @swimmer21 Ρε μάν το κολυμβητήριο που αναφέρεις πού ακριβώς είναι; Και δεύτερον,έχει γυμναστήριο ;; Υ.Γ. Ξέρει κανείς κανένα γυμναστήριο κοντά στα τεί - ψηλά αλώνια ;; Ευχαριστώ ,
Fidelio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Τελικά υπάρχει ελπίδα σε τούτο το μάταιο κόσμο - μπράβο ρε swimmer 21, άνθρωπε του νερού δώσε τα φώτα σου.
Swimmer21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Τελικά υπάρχει ελπίδα σε τούτο το μάταιο κόσμο - μπράβο ρε swimmer 21, άνθρωπε του νερού δώσε τα φώτα σου. Ανθρωπε του νερου!? @swimmer21 Ρε μάν το κολυμβητήριο που αναφέρεις πού ακριβώς είναι;Και δεύτερον,έχει γυμναστήριο ;; Υ.Γ. Ξέρει κανείς κανένα γυμναστήριο κοντά στα τεί - ψηλά αλώνια ;; Ευχαριστώ , Ρε φιλε sorry αλλα δεν ξερω...δεν ειμαι απο αυτη την περιοχη... 3 ειναι τα κολυμβητηρια της Πατρας Κολυμβητήριο Α. Πέπανος Υποστηρικτικοί χώροι - Υπηρεσίες Διαθέτει 1 αίθουσα γυμναστικής, 2 σάουνες, 2 αποθεραπευτήρια-μασάζ, 1 ιατρείο, 1 αίθουσα ιατρικού ελέγχου, 3 κέντρα τύπου, 1 αίθουσα συσκέψεων, 4 αποδυτήρια αθλητών (2 ανδρών, 2 γυναικών), κυλικεία και αποθηκευτικούς χώρους. Σταθερός Εξοπλισμός Εγκαταστάσεων Διαθέτει σταθερούς βατήρες 1m, 3m, 5m, 7.5m, 10m - ένα ανά ύψος, 2 ελαστικούς βατήρες 1m, 3 ελαστικούς βατήρες 3m, 16 βατήρες εκκίνησης, 1 μικρή πισίνα χαλάρωσης, 1 μεγαφωνική εγακατάσταση. Φορητός Εξοπλισμός Εγκαταστάσεων Διαθέτει 9 αντικυματικές - δυάδα , 1 πλήρες τερέν υδατοσφαίρισης και όλο τον απαραίτητο φορητό εξοπλισμό που απαιτείται για τα αθλήματα που μπορεί να φιλοξενήσει. Ανοικτό Κολυμβητήριο Ν.Ο.Π. Υποστηρικτικοί χώροι - Υπηρεσίες Διαθέτει 1 αίθουσα γυμναστικής, 1 ιατρείο, 1 αποθεραπευτήριο - μασάζ, αποδυτήρια, 1 αίθουσα συσκέψεων, 1 αίθουσα VIPs, γραφεία διοικητικής υποστήριξης, 1 κυλικείο, δημοσιογραφικά θεωρεία και αποθηκευτικούς χώρους Σταθερός & Φορητός Εξοπλισμός Εγκαταστάσεων Διαθέτει όλο των απαραίτητο σταθερό και φορητό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή αγώνων και την προπόνηση ομάδων για τα αθλήματα της κολύμβησης, της συγχρονισμένης κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης. Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών Υποστηρικτικοί χώροι - Υπηρεσίες Διαθέτει 1 μικρή πισίνα προθέρμανσης, 1 αίθουσα γυμναστικής, 1 ιατρείο, 1 αποθεραπευτήριο - μασάζ, αποδυτήρια, 1 αίθουσα συσκέψεων, 1 αίθουσα VIPs, γραφεία διοικητικής υποστήριξης, 1 κυλικείο, δημοσιογραφικά θεωρεία και αποθηκευτικούς χώρους Σταθερός & Φορητός Εξοπλισμός Εγκαταστάσεων Διαθέτει όλο των απαραίτητο σταθερό και φορητό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή αγώνων και την προπόνηση ομάδων για τα αθλήματα της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης. Θες κατι αλλο???? (και να φανταστεις μενω Αθηνα και ειμαι 16) Λιγο Google και λιγη πληροφορηση απο τους κατοικους της Πατρας δεν κανει κακο... μπες σε ενα ταξι και πες να σε παει σε ενα απο αυτα τα κολυμβητηρια...εκει θα πληροφορηθεις απο αρμοδιους ή ενημερωτικα δελτια
ioanna_55 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος εαν υπαρχουν γυναικειες ομαδες πολο και αν ναι ποιες...μπορει ο οποιοσδηποτε να ενταχθει στην ομαδα η πρεπει να δοκιμαστει πρωτα...?
nakoss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια κι εγω απο Πατρα ειμαι και νεος στο forum..καλως σας βρηκα !! θα ηθελα κι εγω να ρωτησω πανω στο θεμα..εκανα χειρουργειο στο ποδι για να αφαιρεσω λαμες κι εχει ατροφησει ο τετρακεφαλος μου..ο γιατρος μου ειπε πως περα απο τα βαρη το κολυμβητηριο ειναι απαραιτητο..δεν μου κακοπεσε καθολου γιατι ειναι κατι που ηθελα απο καιρο λογο του οτι συνδυαζει αεροβια ασκηση και γυμναζεται μεγαλος αριθμος των μυων ολου μας του σωματος..ακομα αναρωνω βεβαια αλλα σε 10 μερες θα ειμαι μια χαρα..η ερωτηση μου ειναι εξης υπαρχει δυνατοτητα ατομικου προγραμματος με εναν υπευθυνο δασκαλο-γυμναστη σε καποιο απο τα κολυμβητηρια της Πατρας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.