jimarass Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Παιδιά αν ο πατέρας μου μου δώσει 80.000 για να αγοράσω σπίτι, θα πρέπει να φορολογηθούν, και αν ναι, πόσο? Αν τα λεφτά είναι σε κοινό μας καταθετικό λογαριασμό αλλάζει κάτι? Thanks!!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Υπαρχει οριο στη γονικη παροχη αλλά μπορεις ευκολα να το παρακαμψεις αρκει να βρεις ατομα συγγενεις-φιλους που να δηλωσουν οτι σου εκαναν δωρεα. Ενας λογιστης ή ενας συμβολαιογραφος θα στα πει καλυτερα.
nikos_e34 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 να ρωτησω κατι εαν ειναι για πρωτη κατοικια και εχει καποια λεφτα καβατζα ο πατερας μου και με βοηθαει και τα υπολοιπα σε δανειο..το κρατος θα με κανει να πληρωσω φορο σε εκεινα τα λεφτα του πατερα μου? δεν ειναι ηδη πεντακις και εξακις φορολογημενα για να τα βαλει στην ακρη (φορολογια εισοδηματος , ΦΠΑ, ΙΚΑ ΣΥΚΑ κλπ.) ? τα νεα τελη κυκλοφοριας τα ειδατε?παω να κανω φανταριλικι και την κοπαναω εξωτερικο
jimarass Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 να ρωτησω κατιεαν ειναι για πρωτη κατοικια και εχει καποια λεφτα καβατζα ο πατερας μου και με βοηθαει και τα υπολοιπα σε δανειο..το κρατος θα με κανει να πληρωσω φορο σε εκεινα τα λεφτα του πατερα μου? δεν ειναι ηδη πεντακις και εξακις φορολογημενα για να τα βαλει στην ακρη (φορολογια εισοδηματος , ΦΠΑ, ΙΚΑ ΣΥΚΑ κλπ.) ? τα νεα τελη κυκλοφοριας τα ειδατε?παω να κανω φανταριλικι και την κοπαναω εξωτερικο Και που θα πας? Ακόμα και αγγλία έχει προβλήματα τώρα!! Πάντως και εγώ ψύνομαι....
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 να ρωτησω κατιεαν ειναι για πρωτη κατοικια και εχει καποια λεφτα καβατζα ο πατερας μου και με βοηθαει και τα υπολοιπα σε δανειο..το κρατος θα με κανει να πληρωσω φορο σε εκεινα τα λεφτα του πατερα μου? δεν ειναι ηδη πεντακις και εξακις φορολογημενα για να τα βαλει στην ακρη (φορολογια εισοδηματος , ΦΠΑ, ΙΚΑ ΣΥΚΑ κλπ.) ? τα νεα τελη κυκλοφοριας τα ειδατε?παω να κανω φανταριλικι και την κοπαναω εξωτερικο Άμα είναι να πας μόνιμα εξωτερικό μήν κάνεις βλακείες και πάς φαντάρος... Τράβα έξω μείνε μια 5ετία, κάνε και καμιά μλκεια με τις υπηκοότητες και γείωσε τους...
TNT1982 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Άμα είναι να πας μόνιμα εξωτερικό μήν κάνεις βλακείες και πάς φαντάρος...Τράβα έξω μείνε μια 5ετία, κάνε και καμιά μλκεια με τις υπηκοότητες και γείωσε τους... μα αν του δωσει το ξενο κρατος υπηκοοτητα δεν χανει την ελληνικη!Για να "αποβαλει" την ελληνικη θελει ειδικη διαδικασια και αιτηση στο ΥΠΕΞ νομιζ,η οποια δεν γινεται δεκτη αν καποιος υπεχει στρατιωτικη υποχρεωση.Μονη οψιον ειναι πχ διδακτορικο στο εξωτερικο,οποτε τραβαει πολυ η αναβολη "για ελληνες που διακρινονται στο εξωτερικο κλπ"
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 nikos_e34 αν το 34 ειναι η ηλικια σου γιατι να πας στρατο; Κανε την με ελαφρα για εξω παντως αν θυμαμαι καλα απο τα 35 και μετα μπορεις να υπηρετησεις 45 μερες και να εξαγορασεις την υπολοιπη.
nikos_e34 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 οχι ρε παιδια βαλτε " Ε34 " στο γουγλη και θα δειτε τον ερωτα μου
jimarass Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 οχι ρε παιδια βαλτε " Ε34 " στο γουγλη και θα δειτε τον ερωτα μου Πάντως και η κίνηση με φυσικό αέριο, που μάλλον λόγω ρώσων αυτό θα προωθηθεί, δεν είναι καλή λύση??
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Θέμα του τόπικ, πως θα αλλάξεις υπηκοότητα, θα κλέψεις την εφορία, θα την κοπανήσεις από φαντάρος, θα την κοπανήσεις γενικώς. Η χώρα σε αναμονή του μεσσία δηλαδή, γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ. Δεν μένει παρά να ευχηθώ: καλό ταξίδι φιλαράκια! Θα είναι βαριά η απώλεια αλλά θα δείξουμε δύναμη.
jimarass Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Θέμα του τόπικ, πως θα αλλάξεις υπηκοότητα, θα κλέψεις την εφορία, θα την κοπανήσεις από φαντάρος, θα την κοπανήσεις γενικώς. Η χώρα σε αναμονή του μεσσία δηλαδή, γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ. Δεν μένει παρά να ευχηθώ: καλό ταξίδι φιλαράκια! Θα είναι βαριά η απώλεια αλλά θα δείξουμε δύναμη. Φίλε εγώ θέλω να τα κάνω νόμιμα, απλά δε ξέρω πως!!! Μη πληρώνω παραπάνω και από όσα χρειάζονται!!
dali13gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Θέμα του τόπικ, πως θα αλλάξεις υπηκοότητα, θα κλέψεις την εφορία, θα την κοπανήσεις από φαντάρος, θα την κοπανήσεις γενικώς. Η χώρα σε αναμονή του μεσσία δηλαδή, γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ. Δεν μένει παρά να ευχηθώ: καλό ταξίδι φιλαράκια! Θα είναι βαριά η απώλεια αλλά θα δείξουμε δύναμη. Βέβαια. Γιατί ως γνωστόν το φανταρικό είναι η πλέον κατάλληλη ασχολία αν θέλεις να χάσεις(στην κυριολεξία) έναν χρόνο και η επανα-φορολογία των χρημάτων είναι μια δίκαιη διαδικασία.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Βέβαια. Γιατί ως γνωστόν το φανταρικό είναι η πλέον κατάλληλη ασχολία αν θέλεις να χάσεις(στην κυριολεξία) έναν χρόνο και η επανα-φορολογία των χρημάτων είναι μια δίκαιη διαδικασία. Όχι. Είναι γνωστό πως οι πολίτες μίας χώρας έχουν την διακυβέρνηση που τους αξίζει. Η οποία διακυβέρνηση δεν ήρθε από τον πλανήτη Άρη, δηλαδή και οι ίδιοι προσπαθούν να αποφύγουν το φανταρικό, την εφορία, και στα δύσκολα αλλάζουν μέχρι υπηκοότητα. Πάνε Παρίσι.
Neurotic_Fest Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Η θητεία είναι (στην καλύτερη) χαμένος χρόνος επειδή μια (φωτισμένη ή μη) μειοψηφία την αποφεύγει ; Γενικά να συμφωνήσω και να προσθέσω ότι δεν πιστεύω πια ότι είναι εφικτό να αναπτυχθούν περισσότερο δημοκρατικοί θεσμοί στην Ελλάδα όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Ευρώπη, αυτός ο τύπος ανθρώπου που μπορεί να μάθει να είναι αυτόνομος και υπεύθυνος ταυτόχρονα πεθαίνει παγκοσμίως, όσες χώρες πρόλαβαν θα κάψουν ότι έχουν να κάψουν και για όσο πάει. Είναι αναχρονιστικό επιχείρημα όμως το να συνδέεις ισοπεδωτικά το πρόβλημα αυτό με την προσωπική επιλογή του καθενός, η αντίληψη ότι μπορείς ν'αλλάξεις το σύστημα από μέσα, ιδίως όσον αφορά τον στρατό, το πιο καθυστερημένο και σάπιο κομμάτι αυτού του κράτους, αγγίζει τα όρια της γραφικότητας, την σέβομαι ειδικά αν αντικατοπτρίζεται στις επιλογές του άλλου αλλά μέχρι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.