Προς το περιεχόμενο

Debian | Virtualbox η vmware ?

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιω πολυ καιρο το vmware fusion (mac ) και το βρισκω πολυ ευχρηστο και πληρες.Η λυση ομως για linux (host bsd )ειναι μαλλον το virtualbox..Θα ηθελα γνωμες για το ενα η το αλλο (vmware για linux ) και επισης πιο ειναι πιο σταθερο?εχω δει πολλα προβληματα με το virtualbox σε linux και ειδικα με τον 2.6.χ .. και δεν εχω χρονο για χασιμο για αυτο ρωταω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχισα με qemu και παρόλο που ήταν κονσολάδικο τότε το προτιμούσα από το vmware. Μετά ανακάλυψα το vb και το χρησιμοποιώ πάνω από ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αλλά το vmw μου φαινόταν κάπως..

Με virtual box παρολο που εβαλα τον τελευταιο kernel απο το binary package ειχα πολλα προβληματα τελικα το εβαλα απο source και δουλεψε αλλα τωρα εχω ακομα 2 προβληματα.Το πρωτο με το δικτυο των host .Εχω freebsd και openbsd .Δουλευει με ΝΑΤ αλλα δεν εχω κανει ακομα bridged θα βρω παντως τον τροπο..Το αλλο ειναι για την ασυρματη καρτα.Στο freebsd δεν με νοιαζει τοσο βολευομαι και με ethernet αλλα θελω οπωσδηποτε να βρω driver της ipw2200 για openbsd.To εχει ψαξει κανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...