Προς το περιεχόμενο

Παράπονα για τον ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουστε το προβλημα μου εδω και μια εβδομαδα καθε μερα το internet κλινει τα βραδυα τουλαχιστον για 3 ωρες τι κανει σβυνει το λαμπακι του internet μετα του adsl μετα αναβει το adsl και το internet μονιμως κλειστο μετα απο καποια στιγμη ανοιγει το λαμπακι του internet παω να συνδεθω και λεει speedtouch error και μετα απο λιγο σβινει το internet αυτο γινετε κατα τις 8:30 το βραδυ και μετα πειρα τον οτε τους το ανεφερα εδω και 3 μερες σημερα τους ξανα πειρα και η απαντιση τους ηταν (εμας μας ειπαν οτι επισκευαστηκε) ειναι λογικη αυτο?δηλαδη τρελενεσε με αυτους επισεις εφοσον τους ειπα το προβλημα που εχω αρχησαν να με ρωτανε που ειναι συνδεμενο το τηλεφωνο και κατι τετοια μα ειναι πραγματα αυτα με συνχωρειτε κιολας μου εχουν σπασει τα νευρα κατι πρεπει να κανουμε με αυτο το θεμα αυτοι μας δουλεουν....

Δημοσ.

Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό το κείμενο διαβάζεται? Ας μη σχολιάσουμε την ορθογραφία, δεν υπάρχει καμία στίξη και όλο μαζί το κατεβατό είναι μόλις δυο περίοδοι..

Ξεκίνησα να το διαβάζω με όλη την καλή διάθεση, αλλά δεν άντεξα. Σουλούπωσέ το λίγο να μπορούμε να κάνουμε συζήτηση επί του θέματος..

("ΕΣΧΟΣ" :Ρ)

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα με τον ΟΤΕ από 3 απριλίου μέχρι 3 Ιουλίου,κάποιες μέρες με άφηνε να μπω στο ίντερνετ για 10 λεπτά, άλλες φορές για 6 ώρες τη μέρα άλλες για 18 ώρες,ήταν τυχαίο.Οι τεχνικοί ήρθαν πόσες φορές και δεν έβρισκαν το πρόβλημα γιατί έκοβαν και μετρούσαν τη γραμμή άλλου σπιτιού.Ελπίζω τώρα που θα ανέβω Καβάλα να το έχουν διορθώσει το πρόβλημα αλλιώς θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Δημοσ.

Πω πω παγματικά δε διαβάζεται το post βρε παλικάρι(απ'ότι είδα παντού έτσι τα γράφεις)...Χάνονται όλα τα νοήματα.Βάζε κανένα σημείο στίξης,μη βαριέσαι.:-)

Οι τεχνικοί ήρθαν πόσες φορές και δεν έβρισκαν το πρόβλημα γιατί έκοβαν και μετρούσαν τη γραμμή άλλου σπιτιού.

!!!!:lol:

Σοβαρά μιλάς;Πως έγινε αυτό;

Και πως σου το είπαν;Δεν ντράπηκαν;

Δημοσ.

Όντως δεν είναι αυτό που περιμένεις να ακούσεις από τους τεχνικούς, αλλά αν είναι κανένας κατανεμητής σαν αυτό του πατρικού μου, πραγματικά σε όποιον βρεί άκρη εκεί μέσα του δίνω ματζούνι κι ας μη το βρεί με τη μια. Πάει ο κάθε @@ρας και βάζει χέρι εκεί, κάτι καινούριοι τύποι έχουν κάνει μόντα για να πάρουν γραμμή και μάλλον τους έκανε βραχυκύκλωμα και αντί να βάλουν μια μονωτική, πέταξαν ένα εισιτήριο του ΟΑΣΘ μέσα...

Δημοσ.

Ο κατανεμητής είναι πολύ απλός,4 σπίτια έχουν συνδεθεί πάνω του.Οι άχρηστοι του ΟΤΕ 2 φορές ήρθαν,έπρεπε να έρθει ο τεχνικός της Forthnet για να τους δείξει ποια εόναι τα καλώδιά μου,αν είναι δυνατόν δηλαδή,επειδή έχω forthnet 2play δεν μπήκαν καν σπίτι μου,δεν φέρουν ευθύνη λέει,μόνο μέχρι τον κατανεμητή είναι υπεύθυνοι οι ΟΤΕτζήδες.Έλα μου όμως που το πρόβλημα έρχεται πριν τον κατανεμητή και είναι του δικτύου τους.Κάθε φορά που βρέχει δεν έχω ίντερνετ πάντως lol.

Δημοσ.

και εγω το ιδιο προβλημα εχω καποιες φορες( το περισσοτερο 2 μερες συνεχομενα καθολου net) μενω θεσσαλονικη(40c) και μια φορα που τους πειρα να ρωτησω μου ειπαν οτι ειναι σε ολες τις φοιτητικες συνδεσεις.

Δημοσ.

Παιδία το πρόβλημα δεν είναι η γραμματική

Το πρόβλημα είναι ο Π-ΟΤΕ

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα περιοχή ΑΧΑΡΝΑΙ

Δημοσ.

Μάθετε πρώτα περι VP/VC, καταλάβετε επιτέλους τι σημαίνει συνεστραμμένος αγωγός και οτι χωρίς αυτόν δεν υπάρχει περίπτωση να ''περπατήσει'' σήμα ADSL, μάθετε επιτέλους τι σημαίνει noise margin και SNR και όταν είστε βέβαιοι οτι είναι όλα εντάξει στη γραμμή σας τότε κατηγορήστε τον ΟΤΕ.

Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν και οι εναλλακτικοί providers που φορώντας γραβατούλες το παίζουν τεχνικοί και λύνουν προβλήματα μέσω τηλεφώνου, λέγοντας απλά οτι φταίει ο ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...