Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με οθόνη

vaso7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη μου κοινώς τα έχει παίξει. Εκεί που κάθομαι και κάνω οτιδήποτε με τον υπολογιστή για αρχή πετάει ένα μήνυμα "attention osd main controls locked" και παύουν να λειτουργούν τα κουμπιά των ρυθμίσεων από κάτω. Αφού αναβοσβήνει αυτό 5-6 φορές μετά πάλι μόνο του πετάει το μενού των ρυθμίσεων. Περιττό να σας πω οτι οταν προσπαθήσω με τα κουμπιά να φτιάξω τις ρυθμίσεις αυτά ούτε καν συμφωνούν με οτιδήποτε πατάω. "πάνω" πατάω? Δεξιά πάει αυτό κλπ. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά?

Το μόνιτορ είναι ένα philips 190v αγορασμένο πριν 2 χρόνια από carrefour. Λέει οτι έχει 3 χρόνια εγγύηση αλλά λογικά η εγγύηση καλύπτεται από την αντιπροσωπεία σωστά? Τι να κάνω?

Δημοσ.

Τηλεφώνησε στο customer support στην Ολλανδία (το τηλέφωνο δεν το θυμάμαι αλλά θα το βρεις στο http://www.philips.gr). Έχουνε και Έλληνες operators. Λογικά θα σου στείλουνε άλλο και θα σου ζητήσουν να επιστρέψεις αυτό, με δικά τους έξοδα. Έτσι έγινε με μένα, είναι πολύ εξυπηρετικοί εκεί στην Philips.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Μπήκα στο site της εταιρείας αλλά το θέμα είναι οτι σε ενα pdf που βρήκα για την εν λόγω οθόνη αναφέρει 12μηνη εγγύηση ενώ στο χαρτί που μου έχουν δώσει από carrefour αναφέρει 3 χρόνια.

Τους έστειλα μαιλ να δούμε τι θα μου απαντήσουν, αλλιώς από Δευτέρα τηλέφωνο.

Πω ρε γμτ και δεν είμαι για καινούρια οθόνη τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...