Προς το περιεχόμενο

μην ειδε κανείς την taskbar μου?

cyberking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους,

όπως βλέπετε και από τον τίτλο έχει εξαφανιστεί η taskbar(γραμμή εργασιών).ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά και εμφανίζεται ένα κενό αντί taskbar.Στο ξεκίνημα εμφανίζεται λίγο αλλά μετά εξαφανίζεται μόνιμα.ξέρει κανείς τι γίνεται και πως την επαναφέρω;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν πατήσεις το πλήκτρο WINDOWS, ξέρεις, αυτό με το σηματάκι πάνω του που βρίσκεται ανάμεσα στο ALT και στο CTRL εμφανίζεται στο Start Menu;

Αν ναι, μάλλον έχεις κάνει απόκρυψη την μπάρα.

Τι κάνουμε λοιπόν;

1ον Δοκίμασε να πας το ποντίκι τέρμα κάτω στην οθόνη και παρατήρησε αν αλλάζει ο κέρσορας σε πάνω και κάτω βελάκι. Αν αλλάζει κράτα πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και τράβα προς τα πάνω την κουρτίνα, σόρυ την μπάρα εννοώ.

2ον. Πήγαινε στον Πίνακα ελέγχου. Αν είναι σε επιλογή κατηγοριών (έτσι είναι αν δεν το άλλαξες ποτέ) πήγαινε Εμφάνιση και θέματα και μετά Γραμμή Εργασιών και μενού Έναρξη.

Εδώ δες αν είναι τσεκαρισμένο το Αυτόματη απόκρυψη. Αν είναι βγάλ' το και πάτα εφαρμογή. Αν δεν είναι τσεκάρισέ το, πάτα εφαρμογή, μετά αφαίρεσέ το και ξαναπάτα εφαρμογή να δεις αν σου εμφανιστεί.

Δημοσ.

όχι δεν έχει να κάνει με τις συνηθισμένες ρυθμίσεις,αυτά τα ξέρω.δεν είναι τόσο απλό δυστυχώς και πρέπει να βρω κάποιο τρόπο για επαναφορά

Δημοσ.

Για δοκιμασε να κανεις επαννεκκινηση τον explorer. Σε αυτο το process ειναι το desktop.

Task manager - end task explorer.exe. Και μετα new task - explorer.exe

Δημοσ.

Μπες σε safe mode, να δούμε αν έγινε από κάποιο software η μλκ..

Αν σε safe mode δουλεύει, δοκίμασε επαναφορά συστήματος.

Δημοσ.

τα Taskbar Repair Tool Plus και taskmanagerfix δε δούλεψαν.μπηκα σε safe mode και δουλευε αλλά επαναφορά δε γίνεται γιατι λέει δεν έχω κάνει αλλαγές

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει πάθει μια φίλη μου ακριβώς το ίδιο. Μάλλον πρόκειται για ιό. Αν έχεις βρει ήδη κάποια λύση σε παρακαλώ πόσταρέ την για να βοηθηθούμε κι εμείς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...