kailaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 λοιπον πηρα σημερα και νουργιο pc το οποιο εχει mobo p5q e8400 ati 4850 geil 800mhz ultra orange το θεμα ειναι οτι αφου συνδεσα ολες τις συσκευες επανω βαζω τα cd dvd player+writer benq και αμα τα συνδεω και τα 2 στη θυρα ide δε βλεπω τη μαστερ μονο τη slave και μου κολαει οταν φορτωνει τα windows αν τις βγαλω και τις 2 παιζει κανονικα αν βαλω τη μια ανοιγει αλλα δε τη βλεπουν τα windows λιγο help ρε παιδια γτ δε ξερω τι να κανω!!!!
HellasVagabond Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Εχεις βαλει τα Jumpers σωστα απο πισω ? Δλδ Slave στην μια συσκευη και Master στην αλλη ? Αν ναι δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα...
kailaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 αν βαλω το master στο dvd και το slave στο writer δεν ανοιγει το pc αν βαλω το ενα σε καποιο ανοιγει αλλα δε φαινονται οι θηκες!wtf δηλαδη.jumpers εννοεις το καλωδιο ide τη ταινια?
angmar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Jumpers, το ένα πρέπει να είναι master και το άλλο slave, αλλιώς μπααα.
kailaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 λοιπον αλλαξα τα jumpers δοκιμασα τα καλωδια αλλιως τα δοκιμασα ολα αλλα τπτ τι γινεται ρε γμτ?καμια αλλη ιδεα?
kailaki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 λοιπον εκανα φορματ και απο οτι καταλαβα οι θηκες ανιχνευονται και λειτουργουν τελεια μεχρι οταν φορτωνω τα drivers της μητρικης τοτε εξαφανιζονται απο τον υπολογιστη μου καθωσ και απο bios & registry προβληματικοι οδηγοι λοιπον η κατι αλλο πειτε μου ρε guys γτ ειμαι σαπελπισιααααααα!!!!
gohawk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Αγόρασα την ιδια μητρική εχθές (ASUS P5Q) και συδέοντας τα ATA DVDRW που εχω διαπίστωσα οτι δεν δουλεύει ο ide controller δεν τα βλέπει καθόλου στο bios.Ψάχνοντας στο internet ανακάλυψα οτι η συγκεκριμένη μητρική εχει γενικώς πρόβλημα με τα ΑΤΑ DVD πχ ακομα και να δει το DVD δεν μμπορείς να γράψεις vista x64 διάβασε εδω http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=P5Q&SLanguage=en-us εμένα επειδή βάζοντας και 4Ο DIMMAKI μνήμης επάνω δεν ανοίγει καν το pc και εχω 2 ΑΤΑ DVDRW την στέλνω πίσω και θα πάρω άλλη
Tzive Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ευτυχώς δηλαδη που πήρα την Ε και οχι την Q...
kailaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 telika to problima ginete epeidi fortwna tous drivers marvel....kati twra pou de tous exw ola douleuoun roloi!!!o e8400 g@m@ei agria omws etsi!!!!(!sorry polu gia ta greeklish alla to pliktrologio ta paikse kai den mporw na allaksw sorry!)
Unsouled Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 telika to problima ginete epeidi fortwna tous drivers marvel....kati twra pou de tous exw ola douleuoun roloi!!!o e8400 g@m@ei agria omws etsi!!!!(!sorry polu gia ta greeklish alla to pliktrologio ta paikse kai den mporw na allaksw sorry!) Μπράβο φίλε μου και ης ανώτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.